Jelena Dubljevic

Kocaman yüreğini, rakibi tek başına sürklase ettiği derbi maçlarını, sazı eline aldığı vakit yağmur gibi yağan basketlerini, sevinç yumağı halindeki takıma birilerine saldırmaya gider gibi koşacak kadar büyük hırsını, en çok da bir gece sabaha karşı nöbet yerinde izleyip gözümden yaşlar getiren şampiyonluk röportajını "unut" deseler de unutamayacağımız aşikar...

Yolu açık, şansı bol olsun...

[video=youtube;FnK0KSY5ous]https://www.youtube.com/watch?v=FnK0KSY5ous[/video]
 
Çok seviyordum gitmesi baya bi koydu bana. Umarım kalır tam net birşey göremedim ama sanırım gidiyor yazılanlara göre.
Seni unutmayacağım savaşcı Jelena.
 
Maddi krizin yaşandigi ve sportif anlamda berbat geçen bir sezonda şubenin başına gelebilecek en kötü şeydir Duba'nın gidişi ... Zaten kizer ve loyd ayrildi .. Martinez ve petra gibi iki etkisiz elamaninda gidecegini düsünürsek ... Takımda tutulmasi gereken ' basketbolu bilen ' tek oyuncu dublijevic'dir.. Tipki erkek basketbol takimimizin gecen sezon yasadigi facia sezondan sonra sil bastan yapip 'MİCOV' ' un üzerine takımı kurmasi gibi ... Bizim icin Micov kadar özel bu oyuncuyu tutmayip ne yapacaksin ey idiot Galatasaray yönetimi ? Her takimin böylesine savasci , zeki , hirsli ve kaliteli all around oyunculara ihtiyaci var . Felipe melo , Micov ve Dublijevic gibi oyuncularin varsa takımlarin kazanma aliskanligi pekisir . Yenilgiye tahammül edemeyen bir oyuncunun bile takimin cehresini nasil degistirdigini bugun Galatasaray futbol takiminda cok net görüyoruz.. Gerci bosuna konusuyoruz.. Play-off 'larda takimin basarili olup finale kadar gidecegini anlayan yönetim degil miydi loyd'un parasini ödemeyip ' bankalar kapaliydi yeaa' aciklamasini yapan .. Hayalin ne kadar büyükse o kadar basarili olur ve o kadar cok kazanirsin.. Bizim capsiz yönetim kendi yagimizda kavrulalim stratejisi ile milyonlarca Galatasaray taraftarini hem kendisine düsman etti hemde akli sira yaptiklari kemer kesme politikasindan ciddi hasar etti .. Bugun Eurolig'de prestij disinda final 8 'den itibaren evinde oynadigin her mac 1 milyon dolar degerinde . Fb-Real serinin ilk maci saha ici biletlerinin 850 tl oldugu bir ortamda bizim avaraller kücülme planlari yapsin..
 
Bu sezon hükmen yenildiğimiz FB maçında çok iyi oynamıştı ama yazık olmuştu.
Yolu açık olsun ya da hakkını helal etsin gibi cümleler kurmaktan bıktım artık. Bu gidişle daha çok kuracağız.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Mücadelen ve hırsın için teşekkürler. Seni şampiyonluk sonrası söylediğin samimi sözlerle hatırlayacağım.


[video=youtube;FnK0KSY5ous]https://www.youtube.com/watch?v=FnK0KSY5ous[/video]
 
Özellikle Fenerbahçe maçlarındaki muhteşem performansını, her iyi oyuncu gibi bireysel oynamayı çok sevişini, başarısız penetrelerinden sonra hakeme bakışını, önemli üçlükleri soktuktan sonra sevinçten ve hırstan çıkan boyun damarlarını, zaman zaman Ekrem Hoca'ya kırılıp kızmalarını, heyecan dolu dominant karakterini, ve görüntünle etrafa yaydığın sinerjiyi hiç unutmayacağım! Yolun açık, şansın bol olsun...!!!
 
Tanışma fırsatı bulduğumuz arkadaşlar bilir Jelena'yı ne kadar sevdiğimi, gidişine ne kadar üzüldüğümü. Oynadığı 2 sezon için bir sürü şey yazıp çizerim ama deştikçe daha çok acı veriyor gidiyor olması. AGÜ'ye kaybedip elendiğimiz maç sonrasında -son maçı olma ihtimalinin yüksek olmasından dolayı- gecenin bir vakti gidip havaalanında karşılamıştım kendisini. Çok sevdiğimizi, seneye de bizimle kalmasını umduğumuzu söylemiştim. Başka bir takımla imzalayana kadar az da olsa o umudu kaybetmek istemiyorum ben, tabii bu branşı ne kadar önemseyen yönetim var ki tekrar bir sözleşme sunmak umurlarında olsun.
 
jWEEb9.jpg



Hırsınla, kazanma azminle, son saniyeye kadar savaşmanla ve o kocaman yüreğinle gönlümüzde taht kurmuştun, seni tekrar bu forma altında görecek olmak büyük mutluluk.

Hoşgeldin Jelena Dubljevic...
 
Son düzenleme:

Üst