Utku
0
Trt 3 'te biraz önce izledim bu serinin son maçını.Acayip duygulandım , tüylerim diken diken oldu . Öncelikle tribüne baktığımda çocuk-kız-genç-yaşlı herkes tezahüratlara katılıyor.Bu da herkesin aksatmadan maçlara gittiğini gösteriyor.
Ayrıca salon dolmuş tıklım tıklım , kupa töreninden sonra Fehmi Sadıkoğlu ile röportaj yapılıyor, tribünden bir kez olsun bahsedilmiyor.Bu ne demek? Demek ki alışıklar , her maç bu desteğe. Şimdi ise 1000 kişi gelirse gerek oyuncular , gerek Murat Hoca teşekkür ediyor. Neyse...
O zamandan ilginç notlar , daha doğrusu benim dikkatimi çekenler :
-Top oyuna sokulurken hakem vermiyor oyunculara topu.Eline alan başlatabiliyor oyunu.
-Hücum süresi 30 sn. ki bu kurala bende basketbol izlemeye başladığım dönemde aşina olmuştum.
-Hakemlerin ilginç kostümü.
-Şimdilerin en çok saçmalayan varlığı polislerin kostümü
-Turgay Demirel'in görüntülerde adama benzemesi vs...
Ayrıca salon dolmuş tıklım tıklım , kupa töreninden sonra Fehmi Sadıkoğlu ile röportaj yapılıyor, tribünden bir kez olsun bahsedilmiyor.Bu ne demek? Demek ki alışıklar , her maç bu desteğe. Şimdi ise 1000 kişi gelirse gerek oyuncular , gerek Murat Hoca teşekkür ediyor. Neyse...
O zamandan ilginç notlar , daha doğrusu benim dikkatimi çekenler :
-Top oyuna sokulurken hakem vermiyor oyunculara topu.Eline alan başlatabiliyor oyunu.
-Hücum süresi 30 sn. ki bu kurala bende basketbol izlemeye başladığım dönemde aşina olmuştum.
-Hakemlerin ilginç kostümü.
-Şimdilerin en çok saçmalayan varlığı polislerin kostümü

-Turgay Demirel'in görüntülerde adama benzemesi vs...