2007-2008 Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası - Sinop

Yıldız bayan takımımız şampiyonadaki grubunda Kalabagücü,Beşiktaş ve genç bayanlarda Türkiye şampiyonluğunu alan Antalya Koleji ile eşleşti.İlk maçımızı yarın Atatürk Spor Salonu'nda Kalabagücü ile yapacak.
 
Maalesef bir fikrim yok.

Bu arada takımımızda küçük takımdan oyuncularımızın çok ciddi süreler aldığını hatta ilk beşte başladığını,93 doğumlu oyuncuların da çok sayıda olduğunu ekleyeyim.
 
Şafak Bey yazmamış,ama yanlış görmediysem 2. yarı ilk 12-13 dakika sayı yemedik. :p

Skor 77-34.Onur Abi bilgi sahibi olmuş olduk. :p

19 sayı 4 ribaund 6 asistle oynayan Gizem Kumandanoğlu(aynı zamanda küçük takım oyuncusu) en skorer oyuncu olurken,milli pivotumuz Özge Turmuş da 14 sayı 16 ribaundla oynadı.Ayrıca 14 sayı 6 ribaund 3 asistle Merve Alkış(o da küçük takım oyuncusu) ve 13 sayı 2 ribaund 2 asistle Zehra Al çift haneye ulaşan diğer oyuncularımızdı.İstatistiklere hem federasyonun sitesinde hem de altyapibasket.comdan ulaşmak mümkün.

Grubumuzdaki diğer maçta Beşiktaş 20 sayı önde şu anda.Beşiktaş'la İstanbul liginin ikinci devresinde yaptığımız maçı izlemiştim.19 sayı geri düşmemize rağmen yaptığımız tam saha baskı ve sert savunmayla geri dönmüş;ama son dakikalarda kaybetmiştik.belli ki bugünkü rakip zayıftı;ancak yine de oyuncuların gevşemeyip uzun süre sayı yememsi güzel.İkinci yarıdaki sayılarının neredeyse hepsi son 1-2 dakikada gelmiş.Bakalım Antalya ve Beşiktaş maçları ne olacak?
 
Evet Emre, Kalabagücü´nde değişen bir şey yokmuş pek : ) Bir periyot boyunca sayı yememek güzel bir duyguymuş. Biz genelde atamayan tarafında yer alıyorduk erkeklerde ve çok geriyordu insanı.

Umarım kızlarımızı yanlız bırakmıyordur Sinoplu´lar. Galibiyette emeği geçenlere teşekkürler.
 
Herkese merhaba,

Yıldızlarımız Antalya engelinide geçtiler(53-35) Eminimki Beşiktaş endişelenmeye başlamıştır.
Ben Beşiktaşıda Allahın yardımıyla yeneceğimize inanıyorum.Sizlerde inanın.Desteğinizi eksik etmeyin....
:p
 
Yanlış görmediysem bu maçın da ikinci çeyreğinde hiç sayı yemedik.Turnuvadan sonra Anıl Hoca sırrını açıklar belki. :p

Yarınki Beşiktaş maçı da tam izlenecek maçtı aslında.Yarın güzel haberleri bekliyor olacağız.
 
Beşiktaş bizim ilk gün oynadığımız rakibi bizden daha az farkla yendi yanılmıyorsam.Ama tabikide bu bir ölçü değil olamazda kızlar derbi ve bu şampiyonanın önemini bilecek yaşta çıkıp en iyi şekilde oynayacaklardır.
 
Aldığım bilgilere göre bir hakem faciası daha yaşamışız. Son 2.30 dakika maç 70-66 iken Bjkli bir oyuncu bizimkilere tekme atmış ve hakemler bunu görmezden gelmiş. Daha sonra itiraz eden koç Anıla teknik vermişler.

Yarın ceyrek finalde Migros ile oynayacagız. Başarılar kızlara..
 
El atmadıkları bir orası kalmıştı!

Anlaşılan Yıldız Bayanlarımız da her şeye rağmen şampiyon mücadelesi veriyor. Yolları açık olsun.
 
Arkadaşlar,
Anıl hocamın ve öğrencilerinin yarın desteğe ihtiyacı olacaktır.Herkesin ne yapabilirimi şöyle bir kontrol etmesini rica edeceğim.Sinopta tanıdıkları olanlar yada tanıdığı olanı tanıyan arkadaşlar...Bir telefon yeter.
 
Diyecek çok bir şey yok buradaki maçlarda da bazen saçma sapan kararlar çıktığı oluyor.İnsanların 14-1 yaş aralığında olup sahada maksimumlarını ortaya koyan kardeşlerimize biraz saygılı olması lazım.

Maç bugün 15'te Migros'la.Buradaki maçlar çekişmeli geçmiş,ikisini kaybetmiştik.(Biri son saniyede)

Umarım oyuncularımız dün yaşadıklarından negatif etkilenmez.
 
Turnuva ciddiyetinden kopmadan toparlanmak ve klasman maçını iyi oynayabilmek önemli.Bu sadece alt yapıda değil genelde böyle kızların yıldız kategarosinde bunu yapması iyi olmuş tebrikler kızlar.
 

Üst