2008-2009 Küçük Bayanlar Şampiyonası-Adana

Küçük Bayan Takımımızın grubunda Beşiktaş, TED Ankara ve Urla Gençlik var.

Diğer maçta TED Ankara bizim İstanbul üçüncülük serisinde elediğimiz Beşiktaş'ı 46-38 mağlup etti.

İstanbul şampiyonu Şehremini Lisesi ise Antalya Koleji'ne son çeyreğine 30 farkla geride girdği maçta 6 farkla mağlup olmuş.

Adana'da forum üyemiz çok, izlenimlerini bekliyoruz.
 
kızlarımız ilk maçta urla belediyesini 62-24 geçerek turnuvaya galibiyetle başlamışlardır.Gruptaki diğer maçta beşiktaş ted ankara kolejine 46-38 yenilmiştir tebrikler kızlar
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Adana´da oynanan Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonası´nda kızlarımız büyük çekişme içinde geçen müsabakada Ankara TED Kolejliler´i 47-44 mağlup etmiştir.

Geriden gelerek maça ortak olan ve son 1 dakikada öne geçen kızlarımızı tebrik ediyoruz.

Arda Öztürk
Ben de tebrik ediyorum kızlarımızı ve teknik ekibi. Umarım yeni Işıl´ların gelmesi uzun sürmez.
 
Arda maç hoşuna gitti mi peki? Kızlar, müthiş mücadele etmiştir yine eminim, müadelelerini izlemek müthiş keyif.

Gerçi bu sene küçük takımı hiç izleyemedim; ama altyapıların geneli böyle.
 
Şöyle bir 20 dakika inanılmaz bir basketbol oynadık.O kadar iyi top çevirip boş şut bulma filan muazımdı.

Bugün saat 12 de mendereste Beşiktaşta oynuyoruz ve ben maç saatini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Ayrıca guruptan çıkmayıda garantiledik bu maçtan önce.
 
Burada kura şanssızlığı olmuş. Şehremini Lisesi İstanbul Şampiyonu olmuştu, tek yenilgiyle. İlk gün Antalya koleji'ne yenilmişlerdi, böylece grupta ikinci oldular.

Bakalım, takımımız İstanbul'un rövanşını alabilecekler mi?

Bu arada Fenerbahçe de sürpriz bir şekilde elendi. DÜn sürpriz sayılabilecek bir Üniversite yenilgisi almışlardı. Bugün Ceyhan'a karşı3. çeyrekte farkı 17-19 civarına çıkardıklarını görmüştüm, sonra son çeyrekte son 5 dakika 8 farkla öndelerdi. Ardından bilgisayarı kapattım, şimdi bir baktım yenilmişler. Son çeyrek skoru 21-4 Ceyhan lehine.
 
Çok güzel bir ekibimiz var önce onu söyliyerek başlıyalım.

İlk yarı kötü başladık oyuna.Bunda guruptan çıkmayı garantilemenin etkiside vardı açıkcası.Ancak oyunun ikinci yarısında kaybetmeyi tahümülü olmayan,fiziksel açıdan(size)rakibinden kötü olan takımımız mücadele ve istkeleriyle rakiplerini ribaundlarda etkisiz bıraktılar.İkinci yarıda izlediğimiz mücadelenin tamamını yarın sahaya koymak zorundayız.Şehrimini İstanbul 1 olarak geldi Adana'ya.İlk gün Antalya'ya kaybettikleri saçma maç onları bizimle eşleştirdi.
Ama önemli olan konu takımda kimse Şehreminiyi gözünde büyütmüyor.Hatta gözlemlediğim kadarıyla yarı final hesapları yapan minik aslanlarda vardı.Bu bizim için pozitif olsa gerek.

Bugün 3.gün geride kaldı ve artık turnuvada Fenerbahce ve Beşiktaş yok.Buda fazla görülmeyen birşey olsa gerek.Onlar mücadelelerini klasman gurubunda sürdürecekler.

Yarın saat 12'de menderes spor salonunda oynuyoruz gelmek isteyen Adana'lı kullanıcılar varsa duyurulur.
 
Maalesef, diğer takımlarımız da size sıkıntısı çekiyor biraz. Bu sene küçük takımı hiç izleyemedim; ama Birtan Hoca bu sıkıntıyı geçen sene oyuncuların sürekli cut ettiği, topun döndüğü bir sistemi takımına çok iyi uygulatarak aşmayı başarmıştı. Takımı izlemek çok zevk veriyordu, bu sene de öyle bir sistemle oynuyor olabilirler.

Umarım, gelecek jenerasyonlardan itibaren böyle size sıkıntımız da olmayacak.
 
Umarım Emre Sarp öyle olur.

Bu arada burda gözlemlediğim çok ama çok önemli bir noktada staff şampiyon olmak için değil,oyuncu yetiştirmek için uğraşıyor.Turnuva genelinde ki takımlar arasında davranışları en olgun,en dikkatli takımda bizim takımımız bunu gurur duyarak söylüyorum :)
Turnuva sonlarına doğru hocamızdan bir değerlendirme yazısı rica edeceğim bizi kırmayıp yazarsa sizde iyice aydınlanırsanız :)
 
Rakibimiz biraz zorlayıcı bir takım gibi görünüyor; ama yüreklerini sahaya yansıtacak olan aslan yüreklilerimiz bu maça ve en üst seviyeye gözlerini kırpıyor.
 

Üst