• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 TRANSFER TOPİĞİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Saim Karakuzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Çözümler 0
@Saim Karakuzu
o zaman gerçekleşmeyecek gibi bu trasnfer eğer bir kou var yarını beklemek lazım diyorlarsa yandık

2008-09 topiği devam ediyor ama :)

Sanırım az sonra kilitlenir ya da görünmez olur :)

Erman Kunter olayına dönmesin de :(

Arkadaşlar pardon ama son haberler nedir?takip edemedik yardımcı olurmusnuz heyecanlandm da =)

sertac kütükcüler' Alıntı:
komple hersey silindi anlamadım bu işten hiçbirsey...
sanırım ilk mesaj bunun için!!!

Durun geldim düzelticem birazdan. İsmi ne olursa söylemeyin arkadaşlar hiç bir yerde. Galatasaray'ı düşünüyorsanız. Cidden konuşulmaması gerekiyor.

Abi bu kadar bekledik. 1 gün daha beklemekten birşey çıkmaz. umarım yarın açıklanır ve netliğe kavuşur...

Sevgili Murat hocamız ve amerikalı olmayan bir basketbolcu..İnanılması zor bir durum..Getirir bu senede 5 tane kara çocuk boşuna ümitlenmeyelim arkadaşlar..

Herkes isim hakkında özelden konuşsun.. :)

Murat İnal' Alıntı:
Durun geldim düzelticem birazdan. İsmi ne olursa söylemeyin arkadaşlar hiç bir yerde. Galatasaray'ı düşünüyorsanız. Cidden konuşulmaması gerekiyor.
Murat Abi gerekirse bugünlük forumu kapatın. Bunun için değer...

Bir gün beklemekle kesin olarak olsa idi o zaman bugünden açıklanırdı . Demek ki ortada net birşey yok. Bekleyişin sonu hüsran da olabilir. Gerçi alıştık artık.

Bu arada gerçekten ulusal yayın yapan bir kanal haber bülteninde verdi ise bir isim sızdığı kadar sızmış demektir bilgi.

Artık duyan duymuştur.

Tamamdır beyler (ve bayanlar) .
Bildiğimiz başlıktan devam edelim.
İsim konusunda hassasiyet lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri