Hüseyin Karaçil 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 21 Mar 2008 Mesajlar 2,014 Tepkime puanı 0 Yaş 33 Konum Antalya @Hüseyin Karaçil 10 Ara 2008 #21 Chauncey billups ın gelmesiyle beraber oynadığı 14 maçın 11 ini kazanan ve büyük bir çıkış yakalayan denver sürpriz yaparsa kimse şaşırmasın.
Chauncey billups ın gelmesiyle beraber oynadığı 14 maçın 11 ini kazanan ve büyük bir çıkış yakalayan denver sürpriz yaparsa kimse şaşırmasın.
A Alperen Kaplan 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 15 Eyl 2008 Mesajlar 3,115 Tepkime puanı 0 Yaş 33 Konum Konya Web sitesi www.salsabasket.net @Alperen Kaplan 10 Ara 2008 #22 DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETROOOOOOOOOOOOOOOOOOİİİİİİİİİTTTTTTTT BAAAAAAAAAAAASKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..... Sevgili biraderimiz MASON ve değerli SARAY ahalisi ile birlikte şampiyon olacağız İnşallah. Mcdyess da geliyor...
DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETROOOOOOOOOOOOOOOOOOİİİİİİİİİTTTTTTTT BAAAAAAAAAAAASKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..... Sevgili biraderimiz MASON ve değerli SARAY ahalisi ile birlikte şampiyon olacağız İnşallah. Mcdyess da geliyor...
H Hakan Apak 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 Yaş 36 @Hakan Apak 29 Ara 2008 #23 Duygusal davranıyor ve bir sürpriz olarak Houston Rockets diyorum
Burak Ceyhan 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 18 Kas 2006 Mesajlar 1,687 Tepkime puanı 1 Konum İstanbul @Burak Ceyhan 29 Ara 2008 #24 Hakan Apak' Alıntı: Duygusal davranıyor ve bir sürpriz olarak Houston Rockets diyorum Genişletmek için tıkla ...
Hakan Apak' Alıntı: Duygusal davranıyor ve bir sürpriz olarak Houston Rockets diyorum Genişletmek için tıkla ...