2012 - 2013 Sezonu Futbol Formaları

İnternete sızdığında beyaz dışında diğer iki formayı pazar malı gibi bulmuştum, ama tanıtım da hepsi birbirinden güzel duruyordu.

Beyazın bence cidden farklı bir havası var, kırmızı da aynı şekilde. Parçalı da çok hoş duruyordu özellikle Hamit üzerinde.

Yalnız birkaç bilinmesi gereken var, bilmeyenlere söyleyeyim.

Öncelikle ilk çıkan partilerin hiçbirinde Türk Bayrağı arması yok. Buna önem verenler en az ikinci partiyi beklemeliler.

İkinci olarak beyaz forma denildiği gibi geç çıkacak, ben 2 hafta falan diye biliyordum, ama storedaki görevli birkaç güne geleceğini söyledi.

Parçalı ve kırmızı formalar hakkında 2 adet olumsuz yorumum var.

Parçalı yakından cidden çok kötü duruyor, giyildiğinde nasıl o kadar güzel gözüktüğünü anlayamadım. Yakından bana çok kötü geldi.

Kırmızı forma ise kollarının uç kısımları siyah, ancak pantolon üzerine giyildiğinde o kısım bence kötü duruyor, biraz gereksiz uzun tutmuşlar siyah bantları. Sanırım futbolcular siyah forma eşliğinde giydikleri için güzel duruyor kırmızı forma. Benim yanımda kalıplı, düzgün vücutlu biri denedi, onda bile kötü duruyordu.

Parçalı ve kırmızı formaları bu yüzden gidip görmeden ve denemeden almayın internetten falan.

Son olarak da bir adet de parçalı taraftar forması çıkarmışlar. Daha önce de var sanıyordum, görevli bu sezonun dedi. Klasik parçalı, geçen seneki formamıza çok benziyor, ama benim çok hoşuma gitti. Görevli yanlış söylememiştir umarım, bu konu hakkında bilgisi olanlar uyarırsa sevinirim.

B_f91413a2ad8a3173274fbfa63ce8b7b8.jpgbeyaz.jpgkırmızı.jpgparçalı.jpgkırmızı2.jpg
 

Üst