2012-2013 Spor Toto Süper Ligi

Bir yandan geçen sezon Play Off serisinde Fatih Terim´in yaptığı açıklamaları ve aldığı cezayı düşünüyorum, bir yandan da Kocaman´ın hareketlerini ve aldığı cezayı..

Gülüyorum, ağlanacak Türk futbolunun haline.
 
Fenerbahçe Kayserisporla 1-1 berabere kalınca bizi yakalayamadılar. Puan farkı 2. Şehrimin takımı Antalyaspor ise kayserispordan kiralık gelen ve bu sene patlama yapan Ömer Şişmanoğlunun golüyle Mersin'i 1-0 yendi. Üst sıralarda kaldı.

Ondan ziyade yarın Antalyaspor için farklı bir gün olacak. Dev Rus şirketi Gazprom Antalyaspora sponsor olabilir. Eğer sponsor olunca Antalyaspor sponsor olduğu 4. takım olacak. Diğer üçü Zenit, Shalke 04 ve Kızılyıldız. Antalyaspor açısından maddi anlamın dışında tanınabilirlik açısından da iyi olur.
 
Fener yenemedi diye sevinsem mi yoksa farkı açma şansını kaybettik diye üzülsem mi bilemedim. Nedir bu son haftalarda yaşadığımız azap.
 
Beşiktaş Reto Ziegler ile %99 anlaştı iddaaları var.Nikola Djurdjic'i de istiyorlarmış Avrupa Liginde 6 maç 4 gol -Helsinborgla İsveç liginde 11 maç 10 gol ile oynuyormuş 26 yaşında.
 
Orduspor'daki düşüş şu sıralar benim en gözüme çarpan nokta, Cuper devre arasındaki hamleler yapacak gibi görünüyor. Elazığ da çapına göre fena işler yapmıyor Yılmaz Vural geldiğinden beri, Sinan Kaloğlu çok önemli puanlar kazandırıyor. Ligin dibi için çok kritik bir Mersin-Akhisar maçı var bu hafta. Akhisar'ın kesin düşeceğini düşünüyorum, Mersin için oldukça kritik bir maç. Kazanmak zorundalar kesinlikle, bakalım becerebilecekler mi... Akhisar-Mersin-Elazığ 3lüsü düşer diye düşünüyorum açıkçası ama Belediye veya Gaziantep'ten biri falan düşerse de şaşırmam. Çok garip bir lig oluyor bu sezon gerçekten. Bakalım üst ve alt sıralarda kopmalar ne zaman başlayacak..
 
Akhisar, Elazığ falan tamam herkes elindeki malzemeye göre birşeyler çıkarmaya çalışıyor ortaya ama şu Mersin'in tez zamanda ligden defolup gitmesi gerekiyor. Geçen sene geldiler ne yaptılar, bu sene ne yapıyorlar. Eğer ligi 15. bitirebilmekse amaç o iğrenç futbolları ile bunu bile haketmiyorlar. Net.
 
Karabük Deplasmanda Lua Lua'nın muhteşem oyunu ile şikecileri 3-1 yendi. Maçın sonlarına doğru Alex sesleri Saraçoğlunda duyuldu. Fenerbahçe ilk yarıyı 27 puanla kapattı herhalde bundan daha düşük puan aldığı bir sezon olmamıştır. Sezon başı transfere 27 milyon euro harcamıştır. Şimdi de 2-3 oyuncu alır zaten kıt beyinli taraftarını susturur Aziz Yıldırım.
 

Üst