2013 - 2014 Futbol Takımımızın Maçları

Kalan maçları bu başlık altında konuşacağız.

Maç: Galatasaray – Akhisar Belediye
Yer: Ali Sami Yen SK TT Arena
Tarih: 08.03.2014 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)
 
Akhisar takımı belki kadro kalitesi olarak üst düzey değil ancak ne oynadığını bilen çok iyi bir sistem takımı, müthiş bir teknik direktörü(inşallah ileride bizim teknik direktörümüz olur) ve Niasse gibi müthiş bir oyuncuya sahipler. Hamza Hoca'nın futbol ve taktik bilgisi nedeniyle erken skor bulsak da maç erken kopmayacaktır; oyuna sürekli etki etmeye çalışacaktır. Bu nedenle baştan beri çok istekli arzulu oynayıp genele yaymalıyız.

Malesef takım geçtiğimiz hafta bizi çok üzdü gelen fırsatları değerlendirmeyerek. Oldukça dezavantajlı olduğumuz yarışta iddayı devam ettirmek ve CL'ye direk katılım garantisi için arzulu ve istekli bir oyun oynasınlar yeter. Skor gelecektir.
 
İlk yarıyı 2-0 önde kapattık.

Arena'da yer yer boşluklar var 50 bine yakın kombine satmıştık bu sezon ?

Ben İstanbul'da yaşamıyorum ayda 1 kere gelebildiğim zamanda maça gitmek istiyorum ama satıştaki en ucuz bilet 200 tl !

Devir işlemi tüm biletler bittikten sonra oluyormuş sadece.Senede 3-5 maça gidebilecekken kombine mi almam gerekiyor ?

Bu nasıl iş ?
 
6 atmak süper ve yarın da rakibimizin Trabzon deplasmanına gideceğini düşünürsek. Ama umarım haftaya deplasman maçımız ve bugün ki oyunumuz arasında gece-gündüz farkı olmaz.
 
Başıma iş gelmeyecekse öyle Bayern, City gibi oyun olarak ezmedik. Ciddi üstünlüğümüz olduğunu da düşünmüyorum ama maç öncesi en az 3-4 atarız dedim arkadaşlara. Akhisar'da Bursa'nın hatasına düştü. Kazanmaya çıkınca darmadağın oldular. Bursa 2 forvet-2 kanat (Fernandao-Sestak/Kazım-Sercan) ile başladı. Akhisar ilerde 3 forvet orta alanda Sertan gibi ofansif adamla başladı.(Niasse-Akyüz-Mezenga) Bol hücumcuyla oynamak bol pozisyona gireceğinin garantisini vermiyor.

Yerleşik savunmayı aşmadaki sorunumuz sürüyor ki zaten golleri hep kaptığımız topları en hızlı şekilde dikine oynayarak bulduk. Deplasmanlardaki sorunun sebebi de bu zaten. FB defalarca fırsat sundu bize. Bakalım TS deplasmanında 1 şans daha sunacaklar mı
 
Küfür olayında net olmayan tek kişi ben miyim?Galatasaray taraftarında tribünün kötü yönetilmesinden kaynaklı olarak bataklığa tepki verememek,oluşan haklı tepkiyi atabilmek içinse sinek yaratmaya çalışıp onu linç etmek şeklinde bir refleks gelişiyor ki en tehlikelisi olur.Başta Galatasaray için.
 
Küfür olayında net olmayan tek kişi ben miyim?Galatasaray taraftarında tribünün kötü yönetilmesinden kaynaklı olarak bataklığa tepki verememek,oluşan haklı tepkiyi atabilmek içinse sinek yaratmaya çalışıp onu linç etmek şeklinde bir refleks gelişiyor ki en tehlikelisi olur.Başta Galatasaray için.
Size katılıyorum. Maalesef hem kulüp yönetimi hem de taraftarlar olarak, giderek Fenerbahçelileşiyoruz.
 
Ya bunu bir tek ben mi düşünüyorum bilmiyorum ancak Umut Bulut filan kesinlikle bu takımın oyuncusu değil. kanat oyuncusuysa hiç değil.
Burak seni heryerde savunuyorum ama ben insanlara günde 2 antreman yapan bir oyuncunun 2 metreye düzgün pas verememesini savunamam. Çünkü bunu kendime anlatamam.
Selçuk kusura bakma ama çok garipsin bu yıl. Al , geri ver al geri ver göze batıyor.
Bir de anlamadığım birşey daha var. Sürekli uzun topla Burak'a oynamak zorunda mısın ?
 
Şu şikeci,sahtekar takımı şampiyon yaptınız ya bravo size. 16 tane atın Kayseri maçında çok şey fark eder!
 
Galatasaray'ı anılarının mastürbasyon kaynağı olarak kullanan Drogba uçağa bile alınmadan orada bırakılmalıdır. Mahallesi sahip çıksın ona. Bundan sonra Drogba'nın oynadığı her dakika Galatasaray futbol takımıyla ilgili olumlu düşüncelerimi durdurmuş bulunuyorum . Drogba bundan sonra hala oynatılırsa da artık Galatasaray düşündüğüm kadar büyük değilmiş demektir. Takımı mağlupken yavşak yavşak gülen adama ben adam demem. Açık açık yazıyorum hiç gücenmece darılmaca yok. Bir futbolcu mağlupken kendi keyfine göre hareketler yapıp her şeyi berbat edip sonra da yavşak yavşak gülemez. Burası Galatasaray ve küçümseyen ertesi gün gönderilmelidir.
He bi de 2. yarı Drogba 3 tane gol atar filan emin olun bu ileti silinmeyecek ve değiştirilmeyecek. Çünkü gerçekler ortada. Açık ve net. Bunu kaldırabilecek kadar geniş adamlar olursa birşey demiyorum artık ben.
 
Galatasaray senin kaprislerini çekecek bir takım değil Drogba.. İstediğin kadar büyük bir oyuncu ol.. Sene sonunda istediğin takıma da gidebilirsin, şimdiden yolun açık olsun
 

Üst