Emirhan Duran 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 21 May 2010 Mesajlar 506 Tepkime puanı 1 Yaş 29 Konum İstanbul @Emirhan Duran 11 Eyl 2013 #1 Geçen sene de açmıştık ama pek ilgi olmamıştı.Bu sene açarsak kimler katılır ? 17 Eylül'e kadar süremiz var
Geçen sene de açmıştık ama pek ilgi olmamıştı.Bu sene açarsak kimler katılır ? 17 Eylül'e kadar süremiz var
Arda Ezer ARdaQue Puanları 7 Çözümler 0 Katılım 4 Eyl 2004 Mesajlar 3,277 Tepkime puanı 28 Yaş 48 Konum Erenkoy Web sitesi www.gsbasket.org @Arda Ezer 27 Eyl 2013 #2 Konuyu biraz daha açıp detaylandırır mısın Emirhan? Ben senelerdir Fantasy oyunlarını takip ederim, bahsettiğin UCLİ Fantasy Ligi nedir anlayamadım.
Konuyu biraz daha açıp detaylandırır mısın Emirhan? Ben senelerdir Fantasy oyunlarını takip ederim, bahsettiğin UCLİ Fantasy Ligi nedir anlayamadım.
Emirhan Duran 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 21 May 2010 Mesajlar 506 Tepkime puanı 1 Yaş 29 Konum İstanbul @Emirhan Duran 28 Eyl 2013 #3 Abi Ucli değil aslında benim hızlı yazımım yüzünden hata olmuş . Uefa Champions League Fantasy aslı şimdi fark ettim bende
Abi Ucli değil aslında benim hızlı yazımım yüzünden hata olmuş . Uefa Champions League Fantasy aslı şimdi fark ettim bende