Sezon başı olduğu için kabul edilebilecek vasat bir maç oynadık.Maçın en sevindirici kısmı kesinlikle Aslı Kalaç'ın performansı oldu.3. sette 22-17 gerideyken servise geldi ve müthiş servisler attı, 8-0'lık seriyle seti aldık.Son sette de iyi bir oyun ortaya koydu. Veljkovic ve Lo Bianco da maçın iyilerindendi. Veljkovic blokta hem iyi pozisyon alıyor, hem de ellerini rakip sahaya çok iyi uzatıyor. Orta hücumlarda da iyiydi bugün. Nihan da fena oynamadı, geçen birkaç yıldan hiç alışık olmadığımız savunmalar yapıp,toplar çıkardı. Neriman vasattı diyebiliriz,ondan beklentim hep çok yüksek ama şu ana kadar beklediğimiz performansı ortaya koymadı,gelecek haftaki Avrupa ve Vakıfbank maçlarında çok daha iyi oyununa ihtiyacımız var. Sinem ve Ergül'ün performansları sınıfta kaldı bugün.Ergül'ün ilk 6'da çıkmaması ve az süre alması beni şaşırttı ama bu süre zarfında da olumlu bir performans ortaya koymadı. Sinem konusunda da neden Özgenur'u kiralayıp, onu kadroda tuttuğumuzu anlayabilmiş değilim.Servisi dışında Özgenur'dan daha iyi olduğu bir nokta göremiyorum.Son olarak da Ezgi takımın en kötüsüydü, istatistiklerini bilmiyorum ama sadece ilk sette öldürdüğü 1 topu hatırlıyorum,onun dışında olumlu hareketi yoktu neredeyse.Hadi hücumda çok bir şey beklemiyoruz kendisinden ama en azından vasat üstü manşet alabilse, savunma yapabilse bari.