Reyer Venezia - Galatasaray | 2017-18 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Ne kadar bilet satılmış öğrenebilen var mı ? Salon dolacak mı tıka basa çok merak ediyorum. Dün bakırköy'deki gsstore'da bilet ve tshirt satılıyordu.
 
Biletix ve store'lar ile yaklaşık 7 bin bilet sahiplerini bulmuş. Halen daha satış devam ediyor. Bu akşam futbol takımı Gençlerbirliği karşısında galip gelirse onların da desteği ile salon dolacaktır.
 
Şaka maka yine koca bir camia sırtını çevirmişken finale çıkıyoruz. Çok şeyler geçiyor içimden ama belki bazen susmak daha iyidir, hani negatif enerji yaymaktansa...

Bu arada hala maça 1 gün var, şaka gibi zaman geçmek bilmiyor...
 
Gençler maçının kaybedilmesi inanılmaz kötü oldu. Galip gelinseydi salonda futbolcular ve galibiyetin coşkusuyla hava bambaşka olurdu. Neyse artık yapacak bir şey yok, o atmosfer için biz taraftarın daha çok emek vermesi lazım.
 
Avrupa kupasında finale kalmışız yarın akşam o salonu fulleyemezsek yazıklar olsun bize ! Futbol da kaybettik doğru ama haftasonu başakşehiri yenersek yine potadayız. Galatasaray bir spor kulübü ise ki benim için öyle o salon dolacak kardeşim. Kızlar finalde bu desteği hakettiler. Biz yarın akşam olmamız gereken yerde olacağız.
 
Mersin'i son saniyede üç sayılık basket + faul ile, Hatay'ı 20 sayı dezavantajına rağmen elediler. İnanılmaz şut sokan bir takım dikkatli olmalıyız. Maç sonuna kadar takım ve taraftar fark ne olursa olsun kopmadan beraber oynamalı. Hafife alınacak bir rakip değil Venezia.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ALLAH (C.C.) kızlarımızın yardımcısı olsun....İNSALLAH 3.Avrupa kupamız müzemize gelecektir....Sinan Erdemi dolduracak taraftarlarımızıda sonsuz teşekkürker....
 
Salona araba ile gelecekler ya erken vakitte gelip ön taraflara doğru bıraksınlar ya da Ataköy içinde bir sokağa park etsinler. Maça gelecek insan ve araba sayısını düşünürsek o otoparktan çıkış eziyete dönüşebilir.
 
Haydi kızlar! Mekanın sahibisiniz, kupanın da sahibi olun. Siz alışıksınız böyle maçlara. Geçmişinizi hatırlayarak oynayın kâfi.
 
Ultraslanın olduğu pota arkası çok iyi doldu. Diğer taraflarda boşluklar var, üst katlar da az sayılır. Daha geliyor millet ama biraz daha iyi olur. Hadi alalım şu maçı.
 
Şu dış atışlara bir önlem alsanız, zahmet olacak ama. Rakibin en önemli özelliğinin bu olduğunu sağır sultan bile duymuştu maçtan önce yani bu ne vurdumduymazlık?
 

Üst