Reyer Venezia - Galatasaray | 2017-18 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Lay lay lay layyyyy oooooo Cimbombom..!!!!

Kupa demek Galatasaray demektir..

Quigley sen harikasın harikasın harikasın..Sana ne desek az 37 sayı nedir ya ellerine sağlık ellerine..

Aslan yürekli kızlarımızın hepsine helal olsun..Tebrikler Sarayın Sultanları..!
 
Tebrikler Sultanlar! 90-68 kazandık. Rahat +30 fark atabilirdik ama 22 sayı fark da çok iyi. Bu takıma buradan kupayı vermemiz büyük sürpriz olur. İnşallah ikinci maçı da kazanıp kupayı alırız.
 
13 tane üçlük yedik fakat bana 22 sayı farkla yeneceğiz 13 üclük yiyeceğiz deseler sevinçten havaya ucarak kabul ederdim :D

Baktıgımız zaman rakip 13 üclük atmıs fakat 10 tane 2 sayılık isabeti var..Bazı takımların maç içerisinde üclük yüzdesi ikilikten daha fazladır..Çünkü üçlüğü ikilikten daha fazla denerler..Ya da daha fazla sokarlar..Mesela Bahcesehir Koleji-Gaziantep Basketbol en belirgin örnegi..
 
Venezia Hatay deplasmanındada baskıya yenik düşmüştü..Kaldı ki bizim yaptıgımız baskı Hataydan çok daha üstün..

Şimdi önemli olan önümüzdeki hafta Hatay'ın yaptığı hatayı bizim yapmamamız..Hatay karşısında farkı 30 küsürlere çıkarmışlardı..Aman dikkat kızlar..
 
Önce Ali Sami Yen, ardından Abdi İpekçi´nin yıkılması ile kendimi evsizlere benzetir oldum. Elbette anılarımızı bizden alamıyorlar ama... Erkeklerde Eurocup Şampiyonluğu sonrası zirvede bırakmak iyidir dedim.

İtiraf etmek gerekirse pek de takip etmediğim bir sezon bitiyor, benden buraya kadar dediğim bir şeyi düşünmeye başladım.

Onur Yavuz´un kendisiyle imtihanı...

Oktay Hoca "üzülmek için de hak etmek gerek" demişti bir maç sonrası röportajında. Finale gitmeye heveslendiğim anlarda bu söz geldi aklıma.

Doğrusu ben bu finali hak etmedim dedim içimden. Her zaman eleştirdiğim, sezon boyunca şubenin varlığını unutup final maçına koşa koşa yöneticiler gibi olmak istemedim.

Sezon boyunca şubeye destek olan isimsiz kahramanlara ve şube emekçilerine teşekkür ederim.
 
Daha bitmedi. Bir maç daha var. Hatayın yaptığı hatayı biz yapmamalıyız. Sonuç çok iyi ama rehavetr kapılmadan orayada yenmek ıçın gitmeliyiz. Yirmili farklardan hep korkmusumdur....
 
Çok iyi skor yalnız deplasmanda böyle 3lük yersek tur zora girebilir. O yüzden savunmamızı sertleştirmeliyiz mutlaka.

Biz finalleri severiz, finaller de bizi
Haydi kızlar kupayı kaldırırken görelim sizi!
 

Üst