2019-2020 Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası

Transferde epey suskun kalan BOTAŞ Spor, milli oyuncu Cansu Köksal ile anlaşma sağladı. Yakında resmiyete dökülür bu hamle. Ayrıca son anda bir aksilik olmazsa Kuanitra da yeni sezonda başkent ekibinde olacak.

(via@NeoRock06)

Keşke bütçe olsaydı da bu 2 ismi biz kadroya dahil etseydik.
 
Yeni sezonda Euroleague Women ön elemesinde mücadele edecek olan Botaşspor, milli oyuncular; Cansu Köksal ve Kuanitra Holingsvorth'ün yanı sıra, skorer isim Kelsey Mitchell ile de prensip anlaşmasına vardı.
 
Çukurova Basketbol, Nia Coffey’i kadrosuna kattı.

Ayrıca çok değerli 2 genç hamlesi geldi Çukurova'dan.
Şevval Akalan ve İlayda Güner ile 5'er yıllık anlaşma imzaladılar.
İlayda'yı forumda çok önerdim. Yeni Nevriye Yılmaz potansiyeli var. 1-2 seneye bonservis verip büyük takıma gidecektir.
Şevval içinde şöyle bir yorum var.
Şevval'in ileride Milli Takımın bayrak oyuncusu olacağını düşünüyorum. Bu kadar özgüvenli ve oyunu bilerek oynayan kız, bir sıkıntı olmadan ilerleyecektir inşallah.(via@beckyanil)
 
Son düzenleme:
Lige yeni çıkan İl Özel İdare yeni yönetimi kadınlar şort giyemez diye kapatmak istiyormuş takımı.
 
Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Elazığ İl Özel İdare, ABD asıllı Çek oyuncu Kia Vaughn'u ve Los Angeles Sparks takımında forma giyen Amerikalı gard Riquana Williams ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

😲🤔
 
Beşiktaş kadın basketbol takımı, sessizliğini nihayet bozabildi. Deja Middleton, Nina Bogicevic, Melisa Korkmaz, Yvonne Anderson, Elif Emirtekin ve Katsiaryna Snytsina ile sözleşme imzalandı.
 
Fenerbahçe-Çukurova maçını seyrediyorum Trt Spor'da şu anda.

Öncelikle Çukurova Kayla Alexander ilede anlaşmıştı fakat bugün kadroda yok,nedenini bilmiyorum.

Fenerbahçe ilk yarı boyunca çok iyi baskı yaptı.Nefes bile aldırmadılar Çukurovalı oyunculara.Maçın başında Coffey pota altında topla buluşup fiziğini kullanarak basketler buluyordu.Fenerbahçe bunada önlem alınca bir daha sayı atamadı.

Çukurova 13 dkda 11 top kaybı yaptı,ilk yarı boyunca ise 15 top kaybı yaptılar.Topu oyuna sokarken bile top kaybı yapıyorlar.

Hem çok iyi baskı yapan,hem çok iyi pas yapan,hemde yerli ve yabancı olarak çok iyi bir kadro zenginliğine sahip Fenerbahçe var.Üstelik devşirme olarakta Stokes var ellerinde.

İlk yarı tek sorunları Iagupova'nın çok fazla üçlük denemesiydi fakat yanlış denemeler değildi.
 
Elazığ bayan basketbol takımındaki Iva Slonjsak bence maçın bitimiyle birlikte Riquna Williams'ın yanına giderek ''pardon bir imza alabilir miyim'' demeli.

Büyük oyuncu olmak için 3-4 dk içinde 8 sayı atıp kenara çekilmemek lazım.

Riquna Williams 4.çeyrek takımının son 16 sayısını attı ve Gizem Yavuz'a engel olabilseler maç uzatmaya bile gitmeyecekti.

Uzatma bölümünde ise takımının ilk 8 sayısını attı yani üst üste 24 sayı atmış oldu,maçı kazandırdıktan sonrada taktik fauller sonucunda İzmit'in son saniye üçlüğüyle 1 sayı farkla Elazığ maçı kazanmış oldu.

Ve Riquna Williams üst üste 24 sayıyı atarken 4 fauldeydi hep..

Ligimizin en iyi 2 kısası kesinlikle Iagupova ve Riquna Williams bence.
 
Son düzenleme:
#EuroLeagueWomen A Grubu'ndaki temsilcimiz @cukurovabasket, 3. hafta maçında konuk olduğu ZVVZ USK Prag'a 82-28 mağlup oldu.

⭐️Alyssa Thomas 19, Marija Rezan 18, Valeriane Vukosavljevic 11, Brionna Jones 10

⭐️İlayda Güner 6, Fatmanur Karakaş 6, Meltem Avcı 4, Leonor Rodriguez 4

En güzel kadrolarımızın katili Ceyhun hoca şovunu yapmış yine 😅
 
Çukurova Basketbol Morgan Tuck, Lara Sanders ve Alex Bentley'i almış.
Bizim beceriksiz yönetim uyusun!
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20191111_112621.jpg
    IMG_20191111_112621.jpg
    180.3 KB · Görüntüleme: 3
Botaş’ta Kelsey Mitchell, Sheylani Peady ve Temi Fagbenle takımdan ayrılma kararı aldılar. Koçu istememişler. Başkan da koçun arkasında durmuş.

Kelsey'i Fagbenle'yi çeksek ya kendimize...
 
Fenerbahçe Öznur Kablo, İspanya Milli Takımı’nın başarılı oyuncusu Laura Nicholls ile Haziran 2020 tarihine kadar sözleşme imzaladı.
 

Üst