2019-2020 Transferler ve Kadro Yapılanması

Yerli kadrosundan Işıl ve İnci kalsın. İnciye bir süre daha şans vermek lazım. Alperi, Sinem, İrem ve Bircana verdiğimiz maaş ile Cansu ve Baharı alalım. Küme düşen Üniversiteden de İlayda uygun bir fiyata alınabilir. Gökşen Fitik'i Çukurova vermez. Meltemin de artık gelecek sene kendine gelmesi lazım. Bu yerli kadrosu fazlasıyla yeter.

Jefferson'un maaş sorunu da olmayacağına göre bu sene yabancılara verdiğimiz yaklaşık 500 bin doları düzgün kullanırsak daha iyi bir yabancı rotasyonu oluşturabiliriz. Eğer çok ciddi ve şampiyon olacak bir kadro kuramayacaksak ki öyle görünüyor Efe Güven de kalabilir.
 
Monika yerine Gintare olsaydı Efe Güven şu anda Çukurova karşısında final serisine çıkacaktı. Efe Güven'in de eline gayet şampiyon olabilecek bir kadro teslim edilebilir. Ekrem Memnun dışında kime gözü kapalı kadro teslim edebiliriz ki?

Bu gözler Taurasi-Prince-Alba-Fowles ve Charles'lı Ceyhun Yıldızoğlu zamanınıda hatırlıyorum ki maalesef hatırlamak istemiyorum!!!!

Sponsor dan 300 bin dolar gelse, devletin vergileri amatör branşlar için ödeyeceği paradan 400 bin dolar ve değerli kulübümüzden de 500-600 bin dolar havuza para eklese 1,5 milyon dolara yakın bir kadroyu hakediyor Efe Güven!!!
 
Fenerbahçe - Galatasaray yarı final serisinde kadro dışı bırakılan Tilbe Şenyürek Galatasaray ile anlaşmaya çok yakın. (@aytugyaltir)
 
Tilbe yeni bir olay değil ki. Devre arasında da alabliyorduk ama bizim yöneticiler teklif yapmadı.
 
Olcay 600 bin TL alıyor veremeyiz o kadar zaten ben de istemem. Ayse Cora bile 550 bin lira alıyormuş Fenerden. İnanılmaz rakamlar bu oyuncular için.

Tilbe bizim teklif yapmamızı bekliyor ama yöneticiler uyumaya devam ediyor!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Seneye ligden 4 takım düşeceği için piyasa çok kızışacak. Özellikle iyi yerli oyuncuyu ucuza alma şansımız yok çünkü herkes isteyecek iyi yerli oyuncuları. Erkenden bitirmemiz lazım ama bu zayıf yöneticiler ile imkansız. Cansu ve Tilbe'yi mutlaka almalıyız. İkisinden biri bizde olsaydı bu sene Fener'i geçer şampiyon olurduk çünkü Işıl'dan başka bir yerliden katkı alamadık yarı final serisinde.
 
Olcay 600 bin TL alıyor veremeyiz o kadar zaten ben de istemem. Ayse Cora bile 550 bin lira alıyormuş Fenerden. İnanılmaz rakamlar bu oyuncular için.

Tilbe bizim teklif yapmamızı bekliyor ama yöneticiler uyumaya devam ediyor!

Bu oyunculara bu paralar gerçek mi? Bir de Işıla çok alıyor diye laf atanlar vardı!
 
Çukurova sanırım ligden çekilmiş. Bu durumda Euroleague katılım hakkı nasıl şekillenecek? Bilgisi olan var mı?
 
Çukurova Basketbolun ligden çekilmesiyle birlikte gelecek sezon Euroleague Women'de mücadele edeceğiz gibi.
Buna göre transferler yapmak gerekiyor ama eminim Euroleague katılacağımızı düşünen yönetim kahrolmuştur!
 
Galatasaray yakın zamanda Tilbe Şenyürek ve Cansu Köksal, transferlerinin resmi açıklama ile duyurmaya hazırlanıyor.(@aytugyaltir)
 
Sayın Mustafa Cengiz'e açık mektup:

Eğer Galatasaray Kadın Basketbol takımına şampiyon olacak ve Avrupa'da başarı yakalayacak gerekli yatırımları yapmazsanız, değil 5 yıldız 25 yıldızda alsanız bu taraftarın iki eli yakanızda olacaktır !!!
 

Üst