2020-2021 Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası

Yazmam gereken yer burası değil ama ligle ilgili bir başlık yok sanırım. Ligde bütçeler eski yılların çok gerisinde, birçok takım 4. yabancıyı almadan oynuyor. Bazı yabancı tercihleri de geçmiş yıllarda lige hiçbir takımın getirmeyeceği seviyelerde. Türk oyuncular uzun yıllar sonra ligde bu kadar önemli hale geldi herhalde.

Tivibu sanki yayınlayacak çok şeyi varmış gibi haftada 2 maç yayınlasa da maçların Youtube üzerinden yayınlanmasıyla ligi izleyebilmemiz güzel. Lig başlangıcı itibarıyla Melis Gülcan ciddi derecede ön plana çıktı, Cansu da hiç iyi sinyaller vermezken önümüzdeki sene için düşünülebilir. Fenerbahçe altyapılı, onlar da isterse oraya de gidebilir tabi. Onun dışında 30 yaşında adını ilk kez bu sezon duyduğum Harika Gözde Eldaş Milli Takım'a seçilmeyi başardı. Gökşen Fitik, Derin Yaya, Manolya Kurtulmuş, Kübra Erat gibi oyuncular da İstanbul yolunu tutabilecek isimler.
 
Çukurova 7 yabancılı erken kadro kurdu, Fenerse uzun olarak bu sezon hatalı oyuncu seçimlerinden sonra Fransız Ciak'ı almış umarım özellikle Kayla kalmaz Alina kalmış :(
 

Üst