2020-2021 Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi

Başakşehir gerçekten de çok hak ederek kazandı. Manchester United savunması da evlere şenlikti. Topsuz koşu ve topla dribbling yapan herkese karşı dağıldılar. Demba Ba stoperleri bir sağa sola çok iyi sürükledi.
 
Daha dün kurulan bir kulübün, Avrupa’nın en zengin en pahalı kulüpleriyle aynı gruba düşüp 3 maçta 3 puan alıp harika oynaması takdire şayan. Ülkeyi böyle temsil edecek takımlar lazım. Umarım böyle de devam ederler. Umarım bazıları da onlar her kazandığında daha çok utanır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet Manu’yu yendik makas kapandı. Hatta dünkü galibiyetle öne bile geçmiş olabiliriz Türk futbolu olarak. Şimdi onlar düşünsün.

Hem Başakşehir’e hem de Sivas’a tebrikler. Önemli 2 galibiyet geldi. İnşallah devamı da gelir
 
Bizlerle açık aslında. Ama Başakşehir (sebepleri ayrı konu, oraya girmeyelim) kalite olarak bizlerden önde. Çok rahat o kadrodan 4-5 kişiyi gözü kapalı takımlara koyabiliriz.

Biz Falcao'ya burun kiviriyoruz adamlar Demba Ba - Skrtel iskeleti abi :)

Makas kapandı öne geçtik mi bilmem de 10 oyuncusu oynamayan takıma karşı maçın öncesinde bizim de eksiklerimiz var diyen hocaya makas olsa ne pergel olsa cetvel olsa ne :) konuşana her zaman bahane bol.
 
Başakşehir'in son 3-4 yılda kurduğu kadrolara ve gelen-giden oyunculara bakarsanız oynadıkları oyunun belli ve standart olması anlaşılabilir. Her sene sil baştan yapmıyorlar. Ayrıca CL arenasında isimlere karşı ezilmiyorlar. Biz isimli bir takım gördüğümüzde kafadan yenik başlıyoruz. Seyircisi olmayan, inanılmaz paralar harcamayan, sürekli transfer dönemi bekleyeyim ve her şeyi oyunculardan alayım demeyen bir futbol şubeleri var. Sevmiyorum ve çok uzun süre devam edebileceklerini düşünmüyorum orası ayrı.
 

Üst