2023 Bitci Erkekler Türkiye Kupası

Ligin en formda takımı olan Telekom ile eşleştik.
Oyun kurucu guardımız olmadan nasıl final göreceğiz merak ediyorum.
muhtemelen göremezler ama hedeflemeliler. Sonuçta ne fenerle ne efesle eşleşiyorsun finale kadar ve o çok formda telekomu yendin yine yenmeyi hedeflemiyorsan kapat şubeyi gitsin. Bir şeyleri hedeflemiceksen bu kadar para harcayıp kadro kurmanın çok manası yok.
 
eşleşmelerin müthişliğine bak. istesek bu kadar basit bir fikstür gelmezdi. ev sahibiyiz. içerde telekom'u yenersin yarı finalde fener ve efes de gelmiyor, finale kadar her şey bizim elimizde. finalde de günlük performanslarla kupayı kaldırmak sürpriz olmaz bence.
 
İlk maçta Mahir ile başladığımız için savunma sertliğini yukarı çekip farkı bir ara 20'ye kadar çıkartmıştık. Mahir 5 faul ile kenara gelince Telekom geri dönmüştü. Ayrıca ilk maçta Bost'un oynadığını ve McGee'nin Galatasaray'daki en iyi maçlarından birini oynadığını söylememiz gerekiyor.
Bakalım Russell nasıl oynayacak?
Uzunlar üzerinden yorumlayacağımız bir maç bizi bekliyor.
 
iptal edilmiştir. depremden ötürü ileri tarihlerde uygun bir program bulunamamış kupa için, iptal edilmiş. ne desem bilemedim, finale kadar önümüz açıktı. belki hedefleriz diye hayal kuruyordum doğrusu. İspanya'da ve İtalya'da yaşanan sürprizlerin bir benzeri bizde de yaşanır sanmıştım, başka bahara kaldı. hayırlısı. artık tümüyle lige odaklandık.
 
Federasyonun basiretsizliğine bir yenisini ekleyen karar. Okullar olmasa MEB'i ne güzel iadare ederdim demek gibi bunlar da ligleri kupaları iptal etmeyi yönetim sanıyor! Maçları oynatmak isteseler bir yolunu bulur gerekirse avrupa kupası maçı olmayan takımların maçlarını tek tek oynatarak finale kadar gelebileceğin bir takvim yaratırdın.
 
Son düzenleme:

Üst