• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Kadın Sutopu Takımı (Galatasaray Zena)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
3 Eki 2004
Mesajlar
6,239
Tepkime puanı
1,430
Yaş
33
Konum
Ataşehir
@Onur Uncu
Yeni sezonda, Avrupa'nın üçüncü kupasının muhtemelen ilk turunda Romanya'da Kızılyıldız'ı yendik. Tebrikler takım. :)
 
İzmir BŞB'yi, zurnanın zırt dediği yerde yenmek lazım artık.
 
Yarın, Mecidiyeköy'ün periferisinde; Okmeydanı'nın başlangıcında, Galatasaray'ın gerçek kalbinde iki Türk takımı Avrupa'nın 3. kupasını kazanabilmek için final maçına çıkacak. Maçın saati 12:00.

Amatör branş...
 
Burda da finalde kaybetmişiz. Olimpiyat madalyalı sporcuları alıp 3. sınıf kupada kaybetmek nasıl açıklanır bilmiyorum. Rezillik her branşta var bu sezon.
 
Geçen sezon erkek sutopunda, Avrupa'nın 3. kupasını kazanarak erkeklerde Türk sutopu tarihinin en büyük başarısına imza attık. Bu sezonsa, kadınlarda Avrupa'nın 3. kupasını finalde kaybetmiş olduk. Erkeklerde armadaya evrilmiş olmakla birlikte, kadınlarda da var olmaya devam. Topluluk yaratabilen, tarihsel karşılığı olan spor kulüpleri kadın sutopunda takım kurmaya yöneldikleri takdirde bugünlerin ekmeğini yiyeceğiz.

Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne, Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Ovacık Belediyesi'ne ya da Tunceli Belediyesi'ne Galatasaray da olsanız defaten pisi pisine kaybedebilirsiniz. Fakat rakip İzmir Büyükşehir Belediyesi olunca, bugünkü maçın derin bir tarihsel karşılığı da varken; benim diyen, lider ve yönetici olan Galatasaray başkanı rahatsızlık duyar. Faruk Süren ve Ünal Aysal'ın ardından bu Galatasaray başkanı figürünün yerinde yeller estiği gibi, türünün en geri örneklerinden biri ile karşı karşıyayız.
 
Rakip İzmir ve güçlüler geçen sene de yenmişlerdi bizi
haydi Cimbom başarılar
 
Bu rakibi er geç yenmemiz lazım, kabul görecek rakip profili değil ısrarla pisi pisine kaybetmek adına.
 
Maçı TRT Spor Yıldız üzerinden izleyebilmişken, geçmişteki ön kabuller keza görü derinleşip rasyonel bir zemine oturdu. :)

Amatör kadın sutopunda da kadrolar, özellikle yabancı oyuncu ve antrenör yönelimi; finans üzerinden profesyonel erkek futbolun yüzü suyu hürmetine hayli üst seviyede. Rakipte Yunan antrenör, söz gelimi bir Fenerbahçe derbisinde adrenalini tavan yaptıracak abide gibi bir kaleci, keza kırılma noktasında dan diye orta sahadan gol atabilen bir yabancı oyuncu var. Rakip daha klas, bizse daha iyi oynuyoruz.

Oyun demişken, geçtiğimiz sezon erkeklerde Avrupa'nın 3. kupasını kazandıran, yerel ligde ENKA'ya karşı dominasyon oluşturan Sırp baba; yardımcı antrenör vari bir rolle kenarda ağırlığını eksik etmeyerek arz-ı endam ediyor. Antrenörümüz de keza Balkanlı. Bugün maç boyu daha iyiydik fakat rakip kaleciyi aşamadık. Hücumda bir getirip olmayacak şekilde bitirememe hali yaratıyor varlığıyla.

Rakibin klas bir takım oluşu; geçmiş belediye başkanlarıyla Ovacık Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ya da Tunceli Belediyesi olsaydı sürekli pisi pisine kaybetmeyi normalleştirebilirdik hissiyatımı kuvvetlendirdi. Sert takvimde Sırp babanın da etkisi ve desteğiyle yarın şampiyon olabiliriz umarım. Zira rakibin ısrarla son topta kazanması boşuna değilmiş dedirtti belli noktalardaki güç ve ağırlığı.
 
Tebrikler şampiyon kadınlar. :)

Dünya'da 1946-2020 aralığı ölüyorken, elbette bir Terzi Fikri bekleyemiyoruz fakat en azından 1810-1945 aralığının gerekliliklerini sağlayabilen bir belediye rakibimiz olsun.

Erkeklerden Avrupa şampiyonu Sırp hocam. Senin ışığını havuzdaki su bilfiil kırsın, yansıman hiç eksilmesin Galatasaray sutopundan. :)
 
Geri
Üst