• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Şampiyonlar Ligi'ne gidip grupta en kötü 3. olacaksak başvuralım ama olabilecek miyiz? Başvuru yapmasak önümüzde belki de bedava kupa vardı. Gerçi Zeren Şampiyonlar Ligi'nde 3. olsa yine onlar da geliyor kupanın sonuna doğru rakip olarak ama bakalım. Yine de başvuru iyidir en kötü ihtimalle 3. olma durumumuz yüksek Şampiyonlar Ligi'nde

O kadar değil kesin 3. oluruz bence. Tek aklımda soru çeyrek finalde elerler bizi gurubu 3. bitirip Cev Cup düşmek daha mantıklı.Novara ve Gs başvurmuş bakalım kim kapacak.

Doğru haber değil.Cev kupasında olacağız gelecek sene

Konu doğru haber olup olmamasından ziyade girişim yapılma durumu. Böyle bir ihtimal varsa neden CEV Cup tercih ediliyor? Eğer CEV Cup'ı kazanan Şampiyonlar Ligi'ne gidiyorsa o zaman sebebi anlayabilirim lakin Şampiyonlar Ligi'ne katılmamız yine ilk 3'ten geçiyorsa başvurmakta fayda vardı.

Doğru haber değil.Cev kupasında olacağız gelecek sene
Bence de ama volleybalit kaynaklı İtalyanın önde gelen kaynaklarından. Ama bana da Novara alır gibi geliyor 2 türk takımına vermez bir türk bir italyan diye dağıtır Cev.

Şampiyonlar ligine girişim yaptığımız doğru haber bence yabancı kaynaklı zaten ama dediğim gibi 2 bileti de Türk takımına vermezler bence.

Ben kendi fikrimi yazmadım yönetimin içinden aldığım bilgi bu. Kulübün böyle bir planı yok. Cev kupasını almak istiyorlar

CEV şampiyonlar liginden CEV CUP’a takımların düşecek olması kesin ise bizim CEV CUP’ı kazanma ihtimalimiz çok düşük olur.

CEV Kupasına dusecek takimlar olacak sanirim ama soylenen bana yine bir tane "cok iyi" yabanci geleceği ayrica LYY beklenecek Ocakta da gelmek isterse alinacak kendisine de bu söylendi...

CEV kupasına göre plan program yapıldı. Şampiyonlar ligine katılmak istemeyiz. Yalan haberdir.

Bozana Butigan nasıl olur sizce? Timmerman'dan daha iyi bir orta oyuncu gibi geldi bana.

Orta transferi çok uzadı.Eğer doğru bir oyuncu gelecekse beklensin de her geçen gün eksi yazıyo.

Orta oyuncu transferi neden hala yapılmadı anlamıyorum. Yani belki de en kolay transfer yapılabilecek pozisyonken bu kadar uzaması mantıklı mı? Al sağlam bir tane blok yapan oyuncu bitir transferi. Anlamıyorum bu kadar beklemelerini. Amaç nedir? Başarıyı istememek mi?

Umarım Naz ile 2 yıl imzalarız.Yeterince abartılmadı ama bence hızlı oyunumuza çok katkı verecek.Bongaerts oynayınca tam oynuyor ama hızlı pas sisteminde olduğumuz için her zaman aynı formda kalamıyor çünkü yüksek oynayan bir takım değiliz pasör her zaman full odak olması lazım.Naz da Bongaerts da hızlı oyunu çok yüksek seviye de oynatabilen pas tempoları düştüğü anda birbirlerini direkt yedekleyebilecek çok iyi rotasyon oldular.Çünkü bu sezon gördük Bongaerts kenara alınıp bir oyun temposunu dıştan okuması gerekip bir soluklanması lazımken de kenara alınmadı bu sezon Naz Bongaerts ikilisi çok umut veriyor bana.

Geri