• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu takımın acilen Gillessipe, Fabian White ve icap ederse de Bischof'tan kurtulması lazım. Bu oyuncular yerine daha net katkı verebilecek ve fiziken de yeterli oyuncuların gelmesi lazım. O zaman gerçekten bir şeyler ciddi anlamda değişmeye başlar.
Yerliler zaten leş atıyor. Rıdvan hangi akla hizmet getirildi anlamadım. Adamın basketbolla uzaktan yakından alakası yok. Göksenin gitti diye sevinirken Rıdvan ile kursağımıza lokmayı soktular. Buğrahan desen 1 var 3 yok.

Herhangi bir yönetim değişikliği yapılmadan hala transfer istiyorsanız ben artık bi şey demek istemiyorum valla

Furkan sana mı soracağız her fikrimizde ? Ben mi kaçırdım öyle bir kural mı var ? Sabah akşam yönetim istifa diye mi yazmak zorundayız ? Yaz boyu hepimiz yazdık zaten.

Hocam bana sor diye bi şey söylemiyorum ne söylediğin de umrumda değil ama 2 senedir bu transferleri yapan adamlara hala transfer lazım diyorsunuz neyin transferini yapacaklar, ne biliyorlar. Onu soruyorum. Hani bu adamların transfer yapmaması gerektiğini anlamanız için daha kaç tane oyuncu almaları lazım, yoksa istediğini yaz bana ne yani.

Furkan , biz de aynı fikirdeyiz. Elimizden maça gitmemek, protesto etmek, eleştiri yapmak dışında bir şey gelmiyor. Sen daha fazlasını yapabilecek güçteysen git indir sorumluları. Ha yapamıyorsan da burada yorum yapanların işine karışma. Neticede burası ''yönetim'' değil ''kadro yapılanması'' başlığı. Oyuncu eleştirileri olacak burada.
Hem ''hala transfer istiyorsanız bir şey demiyorum'' diye bir cümle geliyorsun hem de ''umrumda değil'' diyorsun. Çelişme kendinle.

Stajyer ve lise torpillisi kulüpten kovulmadan transfer yapmak parayı çöpe atmaktır birilerini zengin etmektir. Bu ikili kovulmadan transfere hayır!

Hocam bana sor diye bi şey söylemiyorum ne söylediğin de umrumda değil ama 2 senedir bu transferleri yapan adamlara hala transfer lazım diyorsunuz neyin transferini yapacaklar, ne biliyorlar. Onu soruyorum. Hani bu adamların transfer yapmaması gerektiğini anlamanız için daha kaç tane oyuncu almaları lazım, yoksa istediğini yaz bana ne yani.
Furkan bu telekom, bjk ve tofaş bunların bütçeleri ne kadar. Her sezon bu kadar kötü oyuncular seçebiliyoruz.

Furkan bu telekom, bjk ve tofaş bunların bütçeleri ne kadar. Her sezon bu kadar kötü oyuncular seçebiliyoruz.

Telekom'un bizden düşük, tofaş yarımız kadar yoktur. BJK de bize yakın abi. Ki bence telekomun kadro falan da kötü yani şu takıma maç vermek direkt koçun mahareti yoksa bi tane oyuncu alınmaz telekomdan

Telekom'un bizden düşük, tofaş yarımız kadar yoktur. BJK de bize yakın abi. Ki bence telekomun kadro falan da kötü yani şu takıma maç vermek direkt koçun mahareti yoksa bi tane oyuncu alınmaz telekomdan
Şundan sordum bjk bize yakınsa bunlar bu kadar iyi bir kadro kurabiliyorken biz neden gidip saçma sapan adamlara bu kadar paralar veriyoruz tabiki bunda koç ve gm etkisi de var.Ve tofaş bizden düşük bütçe ile Furkan'ı alabiliyorken.

Güncelleme.
Kasım Aralık ta kovulur diyordum.
Ocak Şubat'ta kovulur.

Geri