• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Sultanlar Ligi (Voleybol)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
🟡🔴 2025-26 Sultanlar Ligi (Voleybol)

Göztepe tribününün, Vakıfbank deplasmanında olması keyifliydi. Keşke daha kalabalık olsalardı. Zira Göztepe'yi kadın voleybolda birinci ligde izlemek, özgün ve derinlikli bir tat.

Erkek basketbol ve erkek hentbol takımları dışında, kalan tüm takımlarının küme düşme hattına inmesi sürpriz gelmeyecek olsa da; Beşiktaş tribünü Ankara'da Zeren deplasmanında hayli etkindi.

Erkek basketbol ve erkek hentbol takımları dışında, kalan tüm takımlarının küme düşme hattına inmesi sürpriz gelmeyecek olsa da; Beşiktaş tribünü Ankara'da Zeren deplasmanında hayli etkindi.
Beşiktaş amatör branşlarda bizdende beter durumda. asırlık çınarların Fenerbahçe dışında amatör branşlarda başarılı olamaması gerçekten düşündürücü. ve bir o kadarda üzücü.

Maç önü ve ilk sette yaşanan gerginlik yeterince derinlikli olmasa da, Göztepe-Beşiktaş maçındaki salon ortamı amaca fazlasıyla hizmet ediyor. İnsanı diri kılan nitelikte.

Göztepe ligde kalmak adına büyük bir adım attı. Sinerji olarak dönecektir bu galibiyet. Beşiktaş ise haftaya bize konuk olduktan sonra haftayı düşme potasında tamamlayabilir. Antrenör dışında kalan yatırım bütünüyle yetersiz.

Maç önü ve ilk sette yaşanan gerginlik yeterince derinlikli olmasa da, Göztepe-Beşiktaş maçındaki salon ortamı amaca fazlasıyla hizmet ediyor. İnsanı diri kılan nitelikte.

Göztepe ligde kalmak adına büyük bir adım attı. Sinerji olarak dönecektir bu galibiyet. Beşiktaş ise haftaya bize konuk olduktan sonra haftayı düşme potasında tamamlayabilir. Antrenör dışında kalan yatırım bütünüyle yetersiz.
Jimnastik kulübünün Amatör branşlarda en kötü oldukları branst kuskusuz ki bayan voleybol. halkuki sezon öncesi sürpriz yapabilecek takımlar arasında gösteriliyorlardı...

Zeren maçlarında kayıp yaşamazsak ve Eczacıbaşı'yı 2 maçtan 1 tanesinde yenersek muhtemelen 3. oluyoruz. Play-offlarda da ev sahibi avantajıyla 3.lüğü kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Hal böyleyken yöneticilerin ortaya hala vizyon koyamaması çok acı verici

Zeren maçlarında kayıp yaşamazsak ve Eczacıbaşı'yı 2 maçtan 1 tanesinde yenersek muhtemelen 3. oluyoruz. Play-offlarda da ev sahibi avantajıyla 3.lüğü kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Hal böyleyken yöneticilerin ortaya hala vizyon koyamaması çok acı verici
Hasan, bey yönetim eğer uyumaya devam ederse bu peri masalı çabuk biter ve tekrar Eurochallence kapılarında buluruz kendimizi.antropova Eczacıbaşı ile anlaşmış deniliyor.eğer biz barbolini,sylla gibi iki koza rağmen antropovayı eczacıya kaptırıyorsak ne diyeyim artık

Hasan, bey yönetim eğer uyumaya devam ederse bu peri masalı çabuk biter ve tekrar Eurochallence kapılarında buluruz kendimizi.antropova Eczacıbaşı ile anlaşmış deniliyor.eğer biz barbolini,sylla gibi iki koza rağmen antropovayı eczacıya kaptırıyorsak ne diyeyim artık

Barbolini ve Sylla'da suç olduğunu zannetmiyorum. Antropova'yı alamayan bizzat Cibara ve Neşve ikilisidir. Barbolini ve Sylla ikna etmek için elinden geleni yapmıştır özellikle Barbolini ama Cibara ve Neşve adlı yöneticiler hem yeterli parayı vermeyip hem de transfere yanaşmayınca gerçekleşmemiştir. Tekrar ediyorum yan branşların Mehmet Cibara'dan kurtulması gerekiyor. Gizem hanımın dediği gibi bir durum yok. Bu adam taraftarı dinlemiyor. Yalan yanlış maillere 1-2 kere baktı sonra anlatmak istediklerini işine geldiği zaman yayına çıkarak anlattı. Asla iyi niyetli bir yönetici de değil kendisi.

Taraftarın istifa çağrısını yanlış kişilere yaptığını düşünüyorum. Güzelim seneyi heba edecekler gelecek sene

Geri