• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026/2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
2026/2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Kadrodan öne karar verilmesi gereken bütçe. Rakibin seviyelerine çıkıp kafa kafaya oynamayı düşünüyor muyuz? Yönetimin salon yapılana kadar daha fazla bütçe vereceğini hiç düşünmüyorum.

Kadrodan öne karar verilmesi gereken bütçe. Rakibin seviyelerine çıkıp kafa kafaya oynamayı düşünüyor muyuz? Yönetimin salon yapılana kadar daha fazla bütçe vereceğini hiç düşünmüyorum.
İki maç için Breanna Stewart'a 500 bin dolar sözleşme vermişler. Bu saçmalık ile baş etmeyi düşünüyor musunuz hakikaten?

Saygılar.

İNŞALLAH bir fener şampiyonluğu da görmeyeceğimiz bir kadro kurulur..Yoruldum,sıkıldım bu Fenerbahçe Şampiyonluğu görmekten.. Galatasaraylı olarak bu işe çözüm bulamayacak mıyız …

Basketbol başta olmak üzere alt branşlara önem vermeyen, şikecilere her sene alt branşlarda şampiyonluk hediye ederken hiç bir mahcubiyet duymayan, yüzü kızarmayan, sıkılmayan yönetimler olduğu sürece gelecek sezon değil gelecek yüz sezon da aynı şekilde neticelenecektir.

Geri