Fernando Muslera

Sen harbiden büyük adamsın be Muslera. Zidane bile içinden “benim adam yerine şu adam bizim kaleci olsaydı keşke” diye kaç kere söylenmiştir..
 
Fernando Muslera: "Uruguay'da emekli olmaktan mutluluk duyacağımı her zaman söyledim ancak burada genç bir oyuncunun yerini alıp, onun gelişimini engellemek istemem."
 
Aptalca bir yabancı kuralı yüzünden hemen Türk yapmamız gerekli. En az 4-5 sene daha kalemizi koruyacak zaten.
 
Aptalca bir yabancı kuralı yüzünden hemen Türk yapmamız gerekli. En az 4-5 sene daha kalemizi koruyacak zaten.
Yabancı kuralında sonradan eklenen tek bir mantıklı nokta var, yerli oyuncu statüsünü eskiden kazanmış oyuncular hariç bundan sonra vatandaşlığa geçecek futbolcular Milli Takım'da oynamaya uygun durumdaysa yerli statüsünde sayılıyor. Muslera şu anda vatandaşlık da alsa yabancı statüsü korunacak.
 
Ayağı kırıldıktan sonra bile iyi döndü. Bu sezon şampiyonluk modunu açmış gibi konsantre oynuyor. Umarım takım olarak emeklerini ziyan etmeyiz. Rakip taraftarlar bile mırıldanmaya başladı Muslera'nın godmode açtığını görünce. Fiziki yapısı itibariyle zaten atlayıp zıplamakta bir dezavantaj yaşayacağını düşünmüyorum yaşına rağmen.
 
Bize bu maçı borçlusun Muslera.
Lütfen topu oyuna daha düzgün sok. Yanlış çıkışlar yapma.
Bize ilk maçta olan borcunu kapat.
Başarılar 🙋‍♂️
 
Muslera bize borçlu. Kopenhag ve Başakşehir maçlarında yaptığı hatalar, direkt skoru etkileyen hatalardı. Yaptığı hatalar Kopenhag maçında 2 puanimiza mâl oldu. bugün çıkıp yine hata yaparsa geçmişte kazandırdıkları devreye girip bize 3 puan yazmayacaklar. O yüzden kendisine gelip kendisini affettirmeli.
 
Affettirecek hiçbir şeyi yok. Geçmişte kazandırdıkları önemli değilse geçmişte yaptığı hatalar da önemli değil o zaman.
 

Üst