Carlos Arroyo

Neden mesajlar siliniyor küfürmü ediyoruz, yavas yavas yozlasan bu forumu birakma zamani geliyor.
Cem Bey, ikili tartışmaların yapılacağı yer özel mesajlar. Onda da karşılıklı saygıyı elden bırakmamak şartıyla.

İletilerin silinmesi için küfür şart değil forum yönetimi anlayışımızda. Düşünme yetini kaybetmişin, olgunluk yaşın, sütünü iç uyu vb. ince hakaretlerin yer aldığı iletilerin silinmesinden daha doğal bir şey yok kanımca.
 
Sizce Arroyo dönmeli mi?

Ataman maç sonunda "Arroyo takıma dönerse kapımız açık" dedi. O da Kelsey Bone gibi geri dönebilir mi? Dünkü inanmış takıma bir de Arroyo eklense güzel olmaz mı?
 
Bence dönmeli. Dünkü maçta farkın kapandığı zamanlar tempoyu kontrol etmekte zorlandığımız zamanlardı. Arroyo bunları yapabilecek bir isim. Başka bir takım teklif vermiş. Inşallah geri döner ve bu sezon takım tüm zorluklara rağmen şampiyonluk için sonuna kadar mücadele eder.
 
Takımdaki diğer oyuncuları sıkıntıya sokmayacak şekilde dönebiliyorsa dönsün tabii ki ama, takımın geri kalanı mağdur edilecekse dönmesin.
 
Valla taraftarlık bir şey yok bence. Arroyo gidişinde haklı mıydı? Evet. Ama takımı yarı yolda bırakmış oldu mu? Oldu. Kim nereden bakarsa oradan görür bu durumu. Kimse olanlara rağmen Arroyo dönmesin demeyecektir. Taraftar olarak durum bu.

Oyuncularla alakalı durum nedir bilmiyorum. Eğer Ataman'ın dediği gibi ''Arroyo'nun istediklerini yapsak diğerleri sahaya çıkmayacaktı'' açıklaması sıkıntı. Belli ki bir şeyler var. Eğer varsa oyuncular kabul ederse ufak bir özürle takıma dönsün.
 
Eğer oyuncuların alacakları ödenir ve hatta gelecek ayların ücretleri bile ödenirse hiç sorun olmaz. Utku'nun dediği gibi takım arkadaşları karar vermeli.
 
Arroyoya kızamıyorum. Neticede profesyonel oyuncu. Sadece hakkını istedi. Burda asıl dikkat edilmesi gereken husus şu ki hiç bir maçta takıma ihanet etmedi. Basketbolu sevmeyene bile bu sporu sevdirecek şeyler yaptı. Verdiklerinin parayla karşılığı yok bence. Bunun yanında kendisinden Metin Oktay fedakarlığı bekleyecek halimiz de yok. Sonuçta yabancı bir oyuncu ve tekrar altını çizmek istiyorum sadece hakkını istedi. Biz taraftarlar olarak takıma duygusal bağlıyız. Aynı şeyleri oyunculardan beklemenin de doğru olduğunu düşünmüyorum.Takıma döndürebilme ihtimali varsa dönmelidir ve aktif basketbol hayatına da Galatasarayda nokta koymalıdır.
 
Oyuncuların alacakları ödenirse dönmeli. Dün yine gördük desteklediğimizde herkesi yeneriz. Efesi bile deplasmanda yedi kişiyle yeniyorduk. Hakem rezaleti sayesinde kurtuldular. Ergin hoca çok rotasyon seven bir koç değil. Bize sağlam 9 kişi ve Yanlarında Ege arar yeter.
 
Arroyo giderken taraftarlara veda etti. Artık döneceğini sanmıyorum. Ben onun gidişini Alex'in FB'den ayrılışına benzetiyorum. Carlos da tıpkı Alex gibi ülkesine dönüp, basketbolu başladığı yerde bırakmak istedi. Yönetimle yaşadığı sorunlar da buna ön ayak oldu.
 
Dönmemeli, dönmesi istenmemeli. Eğer parası ödenip geri getirilir ise çok kötü bir yoluda açmış olur. Tabi ki her zaman oyuncuların maaşı zamanında yatmalı ve böyle şeylere hiç mahal vermemeli ancak bir kere olan olmuşsa Galatasaray'ı en zor anında bırakıp gitmişse bir daha dönmemeli.
 
GİTTİĞİN yerde KAL

Albayrak Baketbolcuları yönetime sunucam kabul görmessede, gerekirse cebimden ödüllendirceğim demiş, büyük ayıp zamanında paralarını ödeseydın ödülü bırak derler.

Arroyo paranın kokusunu almış tilki gibi geri dönerse yine para için döner.

Dün yazdığım gibi Paralarınız ödenirde HAKKINIZ ödenmez çoçuklar
 
Kelsey Bone'un dönüşüne tepki göstermeyenlerin Arroyo'da eğer dönerse bir tepki gösterebileceklerini sanmıyorum. Kelsey Bone'da tıpkı Arroyo gibi müthiş başarılar yaşadı. Onunda yaşadığı sorun Arroyo'nun sorunuyla aynı. Ne bir eksik ne bir fazla. Yönetim ödemeleri aksatmasın Arroyo dönsün. Dönmesin deme gibi bir tercih hakkımızın olduğunu düşünmüyorum.
 
"Gelirse parası ödenmediğinde gene gider" diye savunma yapmak yerine "dilerim bir daha kimse gitmek zorunda kalmayacak şekilde parasını düzenli alır!" demenizi tercih ederdim. Arroyo'yu bir Türk bir GS'lı gibi nitelendirmek çok saçma. Parasını vermezsen gider adam. ERceg gibi değil dünya yıldızı GS'dan adığı kadar parayı alabileceği yerler var. Ki ailesinden uzak yaşıyor tüm ailesi Miami'de yaşarken o burada. Erceg tilki gibi. Bİldiği tüm kürkçü dükkanları burada ama Arroyo dünyanın her yerinde kürkçü dükkanına sahip bir Tilki.Haliyle ikisinin de özverisi anlayışı farklı olacaktır. Ha kızılyıldız maçı olayları sonrası Erceg ve Mİcov'a bırakın ayrılın o kulüpten diye baskı olduğu da biliniyor.

Neyse konudan sapmamak gerekirse. Arroyo gelirse benim açımdan sorun yok ama ben kimim ki? Önce takımla konuşsunlar takım gerçekten bunu istiyor mu? Eğer takım bundan rahatsız olacaksa geri dönmesin. Tutku'yu alalım (Ki o da nisan da başlayabilecekmiş antrenmanlara düşünün). Yalnız Arroyo'nun gelmesi demek takımın şampiyonluk adayı olması anlamına da geliyor. VE şu geçen zaman gösterdi ki Arroyo'yu maç içinde rahat rahat dinlendirerek oynayabileceğimiz kadromuz var. Ve her zaman güvendiğim tek maçların en büyük hocası olan Ergin Ataman gibi bir hocamız var. FB'yi bir eşleşmede elememiz normal bir olay sayılacaktır. (Hala Sıkıntıyı Efes olarak görüyorum)

Bütün bunları düşününce benim oyum gelmesi yönünde ama Takıma kesinlikle danışılmalı
 
Ural Aküzüm çıktı Arroyo ayrıcalık istedi vb dedi. Ergin Ataman ise dengeleri bozuyor onu takımdaki arkadaşları istemiyor dedi. Arroyo ise Ural Aküzüm'ü yalancılık ile suçladı ve onun dediklerini onaylayan Ergin Ataman'a da yalancı demiş oldu eğer gerçekten takımdakiler istemiyorsa dönmesin istiyorsa dönsün ama Ural Aküzüm, Ergin Ataman ve Arroyo nasıl iletişim kuracak merak ediyorum.


Ayrıca ben bu Yönetimin bunu bile başaracağına inanmıyorum.
 

Üst