Sinan Güler

Bu maçta kaldığın süre zarfında zarardan başka bir şey vermedin. Potaya gittiğinde bitirememe gibi sorunun mu var ? Arada seninde patlamanı bekleyeceğiz. Hucumun olmayınca sahada 0 etki yaratıyorsun. Çoğu zamanda eksilere iniyorsun. Bu sene EL'de oynadığın 12 maçta sadece 2'sinde beklenen katkıyı vermişsin. (Siena 12 sayı, Olimpiyakos 10 sayı). Benim için hayal kırıklığısın.
 
savunması sanıldığı kadar iyi değil, hucümü baya kötü. tbl'de berbat oynuyor. ama nasıl oluyor bilmiyorum euroleague'da takıma bence baya katkı veriyor. (+15 dk aldığı maçları baz aldım). euroleague'de ana rotasyon parçası olmalı. göksenin falan oynayacağına sinan oynasın.
 
Sinan playoftaki en formda oyuncumuz. Arroyo içinde bu çok iyi oldu. Topu getirmesine yardımcı oluyor zaman zaman da organize işine el atıyor. Bravo böyle devam.
 
Sinan'dan başka potaya dribbling edebilecek bir Türk var mı kadromuzda ? Yok. Hatta yabancı var mı Arroyo ve ara sıra dribblingleri olumlu bitiren Malik'den başka ? Sinan savunma ve hücumda pis işleri yapan kilit oyuncumuz. Ne olursa olsun kalmalı takımda.
 
Gordon'un eksikligini hissediyoruz hep dun ona yakin bir performans sergiledi hem hucumda hem savunmada. Boyle oynamaya devam ederse sampiyonluktan soz edebiliriz, cembere gidebilen tek oyuncumuz Sinan.
 
Sinan bu takımda muhakkak kalmalı.
Banvit serisinde Rowland ve Mejia'ya yapacağı savunma takımımız için çok önemli bir etken olacak.
Böyle devam Sinan !!
 
Sinan'la ilgili olumsuz mesaj yazmıştım diye hatırlıyorum. Özür dilemesini de bilelim.

Sezonun en kritik maçlarından birinde çok iyi oynadı. Bjk serisi de öyle...

Sanmıyorum ama Sinan gibi oyuncular istikrarlı olarak ortalama üzeri şut atmaya başladı mı olayı başka boyuta taşıyorlar.
 
Sinan'dan sadece savunma olarak yararlanabiliyorduk yakın zamana kadar ama herkesi şaşırtıyor bu ara.Savunmada bu kadar güçlüyken hücumda da bir o kadar katkı veren birine dönüşünce öyle rahatladık ki.
 

Üst