Sinan Güler

Hayatının kontratını kaptı. Menejeri kimse tebrikler. Birde bu maliyetle bu takıma kim transfer etti sormak lazım.
 
Ben Sinan'ı fizik olarak da çok zayıf gördüm kendine iyi bakmıyor. Bu adam smaç şampiyonu oldu bir ara, ama şimdi boş top yakalasa bile smaç basacak hali yok. Bu isteksizlik niye anlamadım. Takım olarak konsantrasyon eksiğimiz çok fazla maalesef. Umarım gittikçe artar takımın formu.
 
Gelmesine sevindiğim oyunculardandı ancak tanınmaz halde ne yazık ki. Şutları her zaman istikrarsız olmuştur zaten ama enerjisi,mücadelesi, sertliği olmayınca daha çok sırıtıyor kaçırdığı şutlar.
 
Gözle görünür bir şekilde kendisine güven gelmiş, bu sayede Göksenin'in de süreleri azaldı, ama bence iyi oldu.. FB Ulker maçıyla devam etmesi dileğiyle..
 
Sinandan beklenen bu zaten, yıllarca euroligde, milli takımla tüm platformlarda başarı ile mücadele etmiş bir oyuncu oyunda kaldığı süre zarfında farkını hissettirmeli...
 
Sinan çok çok çok önemli joker bir oyuncu bizim için. Performansı sadece Malaga maçında değil, son maçlarda hep böyleydi. Takımda Gordon dışında potaya gidebilen, hızlı ve tecrübeli, çok enerji dolu bir oyuncu.
 
Çember dövdüğü dönemlerin ardından son iki lig maçındaki toplam üç sayı isabet oranı; 6/6. Sinan adına değerli bir gelişim.
 
Takımın kötü gittiği dönemde birden sahaya yürek koydu ve takımı ateşledi , takım o günden bugüne bir galibiyet serisi yakaladı . En çok eleştirdiğimiz yanı 3 lük isabetiydi, son maçlarda görüyoruz ki kendisi bu konuda çalışıyor ve verim almaya başlamış . Çalışan,hatalarını düzelten ve her maç yüreğini oraya koyan SİNAN GÜLER HELAL OLSUN SANA.
 
Hiç olmadığı kadar şutuna dayalı bir oyun oynuyor artık.
Son maçlar da inanılmaz bir karakter koydu maçlara.
Böyle devam InşaAllah Sinan Güler :)
 
Yaklaşık 1 ay önce gereksizdi, şimdi vazgeçilmez oldu.

Sinan 2010 Dünya Şampiyonası'nda çok iyi işler yapmıştı, son haftalarda o dönemden kesitler sunuyor.
 
Oynadığımız son 4 lig maçındaki toplam üçlük isabeti 10/10'a ulaşmış durumda. (4/4, 2/2, 1/1, 3/3)

Bundan böyle ligde dış şut kaçırmamaya yeminli gibi adeta :)
 

Üst