Burak Elmas

Maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor. İktidara muhalefet etmesini beklemiyoruz tabi ki... Ancak daha mazbatayı almadan, ilk röportajını iktidara yakınlığı ile bilinen bir gazeteye verip, CB'ye yaranmaya yönelik cümleler kurmak, bugüne kadar çizdiği yenilikçi profile hiç yakışmadı.

Birinci kez okuduktan sonra yanlış anladım herhalde deyip ikinci kez okudum.
İtiraf etmeliyim ki kanım dondu.
İktadara yakınlık, CB'ye yaranmak, yenilikçi profile yakışmama..
Neden sadece gazete de Sayın Cumhurbaşkanımız dediği için!
Ne kadar kafatasçı ve kutuplaştırıcı bir yaklaşım.
Bu düşünce yapısı tez zamanda ülkemiz sınırlarından uzaklaşır diye ümit ediyorum...

Burak Elmas belki de uzun zamandır unutulmuş bir şey yaptı bugün. İlk başkanımız Ali Sami Yen'i mezarında ziyaret etti ve vizyonunun peşinden gideceğine ant içti. Muazzam bir başkanımız var. Her türlü desteği hak ediyor. İnşAllah başarı ve şans onunla olur. Yolun açık olsun başkanım...
 
Türkiye'nin futbola yönelik yatırımlarını nasıl buluyorsunuz?
Devletimiz çok büyük yatırımlar yaptı futbola. O kadar güzel tesisler yapıldı ki... Cumhurbaşkanı Erdoğan futbola çok önem veriyor ve sorunlarıyla da ilgileniyor. Tesis, alt yapı açısından çok önemli yatırımlar yapıldı. Anadolu'nun her yerine son derece modern statlar yapıldı. Futbolumuz da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yatırımlarına yakışır şekilde olmalı.


Röpörtajin Konustgumuz kismi cımbızla kelime avciligi yapmaya calısmınız yaparken bile yanlis yapmısınız.

Sayin demesinde ben mahsur görmuyorum lakin fakat ama okudugunuzu bile anlamayip eleştiren ART NIYETLI insanlarsiniz burda "SAYIN" KELIMESI Nerede ???
 
Yetmez kendisini sevmeyenler de uzaklaştırılmalı bence. Kendisini sevmeme hakkımız olmamalı kesinlikle.

Koskoca iletiden bunu mu çıkardın?
Güzel mantık. İletimin bir kısmını kes, ona cevap ver, mesajım çok uzun diye okumayan arkadaşlar sadece kestiğin yeri okusun, sonra algı çalışması..
Pes doğrusu...

Sevmeyebilirsin, eleştirebilirsin ama Sayın Cumhurbaşkanımız dediği için-ki sayın kelimesini kullanmamış bile- yenilikçi düşünce tarzı dışında tutarsan orada kutuplaştırma yaparsın. Anlamayanlar! için açıklamış olayım da algı çalışması yapılmasın...
 
Seçim günü ilk sandıklar açıldığında eyvah gitti seçim dedim,basketbol için bir 3 sene daha mı bekleyeceğiz dedim,neyse ki Burak bey sonunda başkan oldu,sevindim mi ? Evet,sevindim.

Fakat M.Cengiz seçildiğinde de sevinmiştim,sonuç ortada.

B.Elmas büyük başkan,efsane başkan demiyorum hatta güvenmiyorumda.

1 ay içerisinde kendisini belli edecektir,

Mesela basketbol için euroleague a lisansı hedefi koyup 2 - 3 milyon $ lık bir kadro kurarsa olmaz.Ligi en fazla 4. veya 5. bitirip en kötü çeyrek en iyi yarı finalde elenecek bir takımla EL A lisansı hedefinden bahsedemezsin.

Tekrar ediyorum 1 ay içinde iyi bir başkan mı olacak yoksa vaatler boşa mı çıkacak belli olur.

Basketbol bütçesi ilk etapta en az 5 milyon $ olmalı

Son 2 sezon bütçelerimiz ne kadar dı ?
 
Yetmez kendisini sevmeyenler de uzaklaştırılmalı bence. Kendisini sevmeme hakkımız olmamalı kesinlikle.

Söylediklerinin burada konuşulanlarla hiçbir alakası yok. O kadar konu dışı ki söylediklerin, siyasi tartışmalara mı girelim burada?! Kesinlikle görüşüne saygı duyuyorum, doğru da bir eleştiri fakat Nihat'in söylediği çok başka birsey. Aşağıda iyi niyetle yazılanlara bu üstteki cevap hiç olmamış.
Tabiki senin sevmeme hakkın olduğu gibi başkasının nefret etme ve yine bir başkasının da çok sevme hakkı var, neden olmasın?!!! Bir adamı sevmemen, o makama saygısızlık edebileceğin anlamına gelmez ki! Her ülke bürokrasisinin kurumları arasında kullandığı resmi bir dili vardır ve bunu kullanır. Siyasen aslolan Devlettir, Devlet'in kurumlaridır ve onun temsili makamlarıdır, şahıslar gelip geçicidir. Bu forumlarda, sokakta ya da tribünde atar tutarız, ismiyle de hitap ederiz fakat Galatasaray Kulübünü temsil ediyorsan ve bir açıklama yapacaksan resmi bir dil kullanmak zorundasın. Kim olursa olsun, eger resmi bir açıklama ya da Kamuoyu önünde bir söyleşi yapıyorsan ve de Cumhurbaşkanı diye konuşmana başlıyorsan, başına "Sayın" eklemen doğrusudur. Diğer türlü siyasi bir tartışma çıkmazina girersin, muhalefetin diliyle konuşmuş olursun. Doğru olan her tarafa mesafeli kalmaktır, aynı şekilde Sayın CHP Başkanı Kilicdaroglu demekte doğrusudur. O makamdaki (Cumhurbaşkanlığı) X şahsi önemli değildir bir Spor Kulübü Başkanı için, Türkiye Cumhuriyeti aslolandir ve oradaki makama saygıdır. Yoksa çoğumuz burada iktidara veya şu anki Cumhurbaşkanına belki de hiç oy vermemisizdir, buna diyecek birsey yok fakat Başkan neden "Sayın Cumhurbaşkanı" dedi diye atıp tutmak çok gereksiz ve hatta bence saçmalık.

Siyasi bir mevzuda uzunca yazdım kusura bakmayın, ilk ve son olsun, gerek olmadığını düşünüyorum. Her yerde yeterince bunlardan konuşuluyor zaten, bu forumda olsun uzak kalmak en doğrusu.

Birinci kez okuduktan sonra yanlış anladım herhalde deyip ikinci kez okudum.
İtiraf etmeliyim ki kanım dondu.
İktadara yakınlık, CB'ye yaranmak, yenilikçi profile yakışmama..
Neden sadece gazete de Sayın Cumhurbaşkanımız dediği için!
Ne kadar kafatasçı ve kutuplaştırıcı bir yaklaşım.
Bu düşünce yapısı tez zamanda ülkemiz sınırlarından uzaklaşır diye ümit ediyorum...

Burak Elmas belki de uzun zamandır unutulmuş bir şey yaptı bugün. İlk başkanımız Ali Sami Yen'i mezarında ziyaret etti ve vizyonunun peşinden gideceğine ant içti. Muazzam bir başkanımız var. Her türlü desteği hak ediyor. İnşAllah başarı ve şans onunla olur. Yolun açık olsun başkanım...
 
Problem şurda sen seçilir seçilmez Ülkenin Ana Muhalefet partisi lideri ve 2 büyük şehrinin belediye başkanı tebrik etmiş. Bunları görmezden gelip, sadece bir kişinin tebriğini kabul edip bunu kulüp hesabından retweet etmek. Bizim yaklaşık 3 yıldır eleştirdiğimiz konu bu değil miydi Mustafa Cengiz yönetiminde. Bu hareketin ne farkı var peki? Bir tebrik kabul etmekten korkar hale mi geldik. Kusura bakmayın bu siyasetle alakalı bir şey değil. Problem Sayın Cumhurbaşkanı vs. demesinde değil zaten bu konuda hitap edilebilecek en normal uslup bu.

Her şeyden önce bu bir iletişim hatasıdır. İlk günden beri iletişim çağın en önemli aracı deniyor ya. İlk günden bu basit hataya düşmek sorun. Yoksa istediğini sevebilir kişisel hayatında bu herkesin kendi özeli.
 
Başkanlık seçimi döneminde yiğit şardan çok eleştirildi ama sponsorluk reklamcılık vs gibi konularda oldukça mahirdir ve Burak elmasın ön anlaşma imzaladık dediği sponsorluk rakamlarının artık olmadığını ısrarla söylemişti. Zira Metin Öztürk’ün vaadettiği rakam da Burak elmasınkinden oldukça düşüktü.

ne demişti Burak elmas çok önemli bir Ortadoğulu firma ile stad ve göğüs reklamı paket olmak üzere 5+5 yıl için 100 milyon doların üzerinde bir anlaşma yaptık. Artık seçildiklerine göre bunun açıklanmasını ivedilikle bekliyorum. Umarım altı boş çıkmaz zira oldukça iyi rakamlar. Bu vaat oldukça önemli bir de anlaştığımız oyuncular var transferi ilk 10 günde bitiririz demişti. Bu da oldukça iddialı ve Galatasaray’da görmeye alışık olmadığımız şeyler. Umarım dediği gibi olur ve ben de hem mutlu olurum hem de şaşırırım.
 
Yiğit Şardan o ukala söylemleri ve seçim günü bile görüldüğü giyim tarzı ile Ali Sami Yen'in makamını hak etmiyordu. İyi ki başkan olmamış...
 
Galatasaray'da görev dağılımı belli oldu:

Başkan: Burak Elmas

2. Başkan: Polat Bengiserp

Başkan Yardımcısı: Remzi Sanver, Bikem Kanık

Genel Sekreter: Köksal Ünlü

Futboldan Sorumlu Yönetici: Işıtan Gün

Basketboldan Sorumlu Yönetici: Reha Keskin
 
Yiğit Şardan o ukala söylemleri ve seçim günü bile görüldüğü giyim tarzı ile Ali Sami Yen'in makamını hak etmiyordu. İyi ki başkan olmamış...
Yiğit şardan belli ki rica minnet aday olmuş ve seçilmek de pek istememiş. Seçim günü olayı hiç sahiplenmemesi bunun net göstergesi. Yiğit şardan bu kulübü 10 üzerinden 6-8 bandında yönetirdi ama Burak elmas ise soru işareti kapalı kutu. Umarım başarılı olur ama çok da umutlu değilim. Özellikle Fatih terim noktasında. Fatih terime Başkan benim mesajını verebilirse bu işin altından kalkabilir diğer türlü korkarım ki Mustafa Cengiz’in durumuna düşer. Kendisine sempati duyuyorum umarım başarılı olur ama çok iyimser değilim.
 
Seçimde iddiası olduğu söylenen listeler için Albayrak'ın içinde bulunduğu liste hariç, belkide dahil, bazı konularda Mustafa Cengiz yönetimine en benzeyecek liste seçilen liste idi bence zaten bu yüzden seçilmez sanmıştım ☺️. Neyse olan oldu da bari amatör şubelerle ilgili vaatler fos çıkmasa o konuda da giderek endişem artıyor.
 
Zamanında Fikret Orman, Yıldırım Demirören ve diğer 3 büyüklerin başkanlarının dillere pelesenk olan ''Sayın Cumhurbaşkanımız'' ifadelerinin ve devamındaki söylemlerin ve hatta yaşanan olayların ne olduğu bilindiğinden buna tepki gösterildi arkadaşlar. Hatırlarsınız o olayları, baya gündem olmuştu ülkede, özellikle bizim stat açılışı konuları vs. Mesele hitap meselesi değil yani, Cumhurbaşkanı ile zaten arkadaşın gibi konuşamazsın. Ali Koç bile bunu söylediğinde Fener taraftarı sinirleniyor.
Ben mesela Yaman Tarcan'ın bahsettiği bu detayı bilmiyordum, bu da talihsiz bir kümeleşme olmuş o vakit.

Öte yandan; lütfen bir anda adamı yerin dibine sokmak veya arşa çıkarmak huyumuzdan da vazgeçelim. Temmuz'u bi bekleyin.
 
Galatasaray Spor Kulübü'nde 19 Haziran 2021 tarihinde yapılan Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı neticesinde görevi devralan 90. Yönetim Kurulumuzda görev bölümü aşağıdaki gibidir:

Başkan: Burak Elmas
İkinci Başkan: Ali Polat Bengiserp
Başkan Yardımcısı: Rezan Epözdemir
Başkan Yardımcısı: Bikem Kanık
Genel Sekreter: Şükrü Köksal Ünlü
Muhasip Üye: Burçak Emre Zorlu
Yönetim Kurulu Sözcüsü: Mehmet Remzi Sanver

Resmi siteden yapılan açıklama 👆
Basketbol şubesi ile ilgili açıklama yok...
 
Diğer açıklamada Başkan yardımcılarından biri büyük üstadittı o sözcü imiş Rezan bey başkan yardımcısı imiş zaten sadece hukuk işlerinden sorumlu yönetici olmasına şaşırmıştım Burak Elmas dışında en fazla objektifler önünde olan oydu
 

Üst