• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#4 Mithat Demirel

Puanları 0
Çözümler 0
@Gürkan Büyükkol
Mithat Demirel Galatasaray'da

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş formasını giyen Türk asıllı Alman basketbolcu Mithat Demirel Galatasaray ile bir yıllığına anlaştı.

Mithat’ı Alman, İspanyol ve İtalyan takımlarına kaptırmamak için elini çabuk tutan sarı kırmızılı yöneticiler, yıldız basketbolcuya 1 yıllık sözleşme imzalattı.

Kaynak:Turkbasket

Doğum Tarihi : 10.10.1978
Boy : 1.81
Pozisyon: 1

TBL Kariyeri
05-06 Besiktas ColaTurka
99-00 Oyak Renault

beklediğimden çok daha faydalı işler yapıyor özellikle şutlarını geliştirmiş

murat hoca ondan övgülerle bahsediyor.sezon öncesinde inanılmaz çok çalışıyormuş.bunu da sahada bize göstermeye başladı.böyle devam mithat

mithat yedek bir guard olarak gerçekten kusursuz bir isim ondan çok katkı bekliyorum.bu sezon

türkiyeye gelmeden öncede milli takımda en çok takip ettiğim adamlardan biriydi.çok azimli biri ve bunun da ekmeğini yiyor.böyle devam etsin çok başarılı olacak oyuncularımızdan biri olur

buradaki beklenti 1 numarayı yedeklemesiydi. bunu karşılayabileceği gibi daha da fazlasını yapabileceğini gösterdi. bu seneki 6. adamımız bence

ya aslında Mithat gibi bir oyuncunun yedek olmaması gerekir ama takdir hocamızın tabi ki ondan iyi bilcek değilim ya...

mithat beklediğimden de iyi çıktı benim gerçekten bu yıl o yedek guard da olsa iyi bir katkı yapacağını düşünüyorum helal sana mithat

d12' Alıntı:
buradaki beklenti 1 numarayı yedeklemesiydi. bunu karşılayabileceği gibi daha da fazlasını yapabileceğini gösterdi. bu seneki 6. adamımız bence
coq doqru bu seneki 6. adamımız! büyük işler yapıyor oyunda kaldıqı sürece.. ve böyle giderse takımada cok büyük katkılar sağlar.

bence ne kadar sayi üretmese de cok saglam bir oyun kurucu. Setleri cok iyi kuruyor ve en önemlisi bencil degil. ayrica rakip takim zone presine karsi cok etkili hemen bos arkadasini görüyor ve top kayiplarini önlüyor. cok katki yapacak takima bu sene

geçen sene oynadığı takıma da fazla katkı sağlıyamadı bu sene galatasaray a geldiği için çok sevinmiştim şu ana kadar fazla süre alamadı neticesinde de katkı sağlıyamıyor almanya milli takımında izleme fırsatı buldum mithat ı çok rolante bir oyuncu izlenimi verdi fazla riske girmiyor garanti olmasa 3 lük atmıyor.aslında çok iyi bir basketbol zekası olduğunu biliyorum yaptığı muhteşem asistleri de biliyorum bir an önce süre almasını ve takıma katkısını bekliyorum.

Ama BROSE BASKETS takimina yakismiyor...

Geri