• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

400 GB Sabit diskle neler yaparsınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Balcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Onur Balcı
Seagate piyasaya, 400 GB'lık bir sabit disk sürmüş. 40-80-120 derken bir de 400 çıktı. :) Fiyatı 418 $ + KDV. Tam adı: Seagate ST3400832AS (Bilgi bilgidir.)

At atabildiğin kadar dosyayı içine.
Şu an bana 80 GB yetiyor. Yetmeyince düşüneceğiz artık.
Bir de 5 yıl garantisi var sanırım.

cd-writer icad oldugundan beri fazla bi sabit diske ihtiyac duymuyorum
40 GB hayli hayli götürüyo

400 GB vay bee.Ben 80 GB'ı nasıl doldurabilirim diye düşünüyordum ama 400 GB heralde Evrendeki herhangi bir gezegeni de içine alır :)

Murata lasım bitane

80 bana rahat rahat yetio walla
abartmaya gerek yok

hadi 120 olsunda

400 oha be kardeşim

Gece canım sıkılmıştı,eski konulara bakıyordum.Teknoloji 2,5 senede nereden nereye gelmiş.40 ya da 80 GB yetiyor derken,artık bu sabit diske sahip bilgisayarların yüzüne bile bakmıyor insanlar.

:) Leventim doğru söylemiş olacakki aldık bugün 500 gb hdd.Yahu bölmesi saatler aldı nefret ettirdi ama şimdi geniş ova.
Gerçi şimdiden doldurmaya başladık.
Terabyte lar çıktı şimdide.

Yazın PC yeniliyorum da 1 tb'ı gözüme kestirdim valla..2 sene sonra bakacak olanlara diyorum..1 tb da neymiş diye dalga geçmeyin sakın :D

Ben hala 10 GB´lık harddisk kullanıyorum. Kendimi bir acayip hissettim :)

120 yetmiyor imdat...

10 gb mı :) Ben daha vistayı filan da kurucam şimdiden 12 gb sadece sistem dosyam oldu.

Onur abi al bi harici hdd..500 gb 210 ytl ;)

Kerem sadece harddiskle olacak iş değil, bilgisayarın sahip olduğu özellikleri söyleyeceğim "yok artık" diyeceksiniz. Benim bilgisayarı kökten değiştirmem gerek :)

Donanımla ilgili konu var mı bilmiyorum ama bu konularda fikir alışverişinde bulunmak isterim ben..Onur abiye de kelepir bişey düzeriz :)

şu hd dvd ler yaygınlaşıp ucuzlaşa rahatlayacağız inşallah...

Aha konuya bak :)

Makinada cift HDD kullanıyorum. Master 500 GB, slave 400 GB :roll:

Ve sunu da soylemek isterim ki; her ikisinde de cok fazla bos yer kalmadı :)

Bende dün kurdum işte kaldı 50 gb boşluk.Ama biraz dvd yazmak gerek dimi Ardacığım :)

Valla bende 250 GB nasıl dolduracağımı bilmiyorum?

Konuyu açalı 3 yıl olmuş, hâlâ 80 Gb. kullanıyorum. Tam da bugün doldu artık. Müzikleri DVD'ye kopyaladım. Yoksa olmayacak. Oyun kuramıyorum yer olmadığından dolayı. :) DVD'yle falan olmayacak bu iş. 400 lazım bir tane.

Onur abime de, 50-100 bir şeyler veririm artık. :D

Konuyla biraz alakasız olucak ama
Simdi bir bilgisayarda Nero var diyelim bu program windows updateleriyle falan silinmis olabilirmi ? Durduk yerde nolmus olabilir bu programa :S

Geri