Engin Baytar

Engin BAYTAR Galatasaray ' da

Takımımız Trabzonsporun satış listesine koyduğu Engin Baytar ile 4 yıllık sözleşme imzalandı . Trabzonspor' a 900.000 euro artı stadımızda oynadığı maçın giderleri olan 350.000 tl nin Trabzondan alınmaması karşılığında alındı . Hayırlı uğurlu olsun Sadri Şenerde açıkladı .
 
Bence şu anda herkes Kazım Kazıma yaptığı olumsuz eleştirileri yapacak ama ben Engine güveniyorum kendine gelmek istiyorsa Kazım Kazım gibi bize çok büyük katkı sağlar .
 
Kazım için çok kişiyle kavga ettim.Kötüleyen insanlarla Engin beğendiğim bir oyuncu,floryanın kokusunu alır burası büyük bir camia o formayı kaldırmak için elinden geleni yapacaktır.
 
Bende kazım için bir çok kişiyle kavga etmiş biriyim hem bonservis olarak çok çok iyi bir fiyat hemde bence çok yetenekli ve sol kanatta oynayan bir isim Fatih hocayla muhteşem olur .
 
Musty Sarp + 1 Milyon Euro'ya alınmışsa müthiş bir transfer başarısı olur.

Gelişmeleri bekleyip görelim. Engin'in gelişini değil Sarp'ın gidişini kutlarız bu başlıkta. :D
 
@ibrahimseten
ibrahim seten
genel istek üzerine bu saatte 3. sadri şener telefonu: engin baytar'a karşılık gs'den mustafa sarp'ı aldığımız haberi doğru değildir..

Sadri Şener dedikoduları yalanlamış.
 
Fazla önyargılı olmamak gerek..

Geçen yıl Kazım´ı transfer ettiğimizde de benzer şeyler söylenip durdu. Ama adam şimdi takımın en formda ve hazır oyuncusu. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın...
 
Valla inanılmaz olumlu baktığım bir transfer. Engin'i bizim ilgilenmemizin dışında konuşacak olursam gerçekten çok beğenirim.İnanılmaz bir yetenek, kaleye dikine gidebilen, adam geçebilen, şutu olan ve gol yollarında becerileri olan çok büyük bir yetenek. Adamı fiziği ile değil bilekleri ve kıvraklığı ile geçebilen ender Türk oyuncularından kendisi.

Mental sıkıntıları olduğu doğru ben burada Fatih Terim'i Nazi başsubayı, yada kreş müdürü gibi göremicem mucize yaratamaz insan karakterleri üzerinde ancak Engin'in bu son şansını değerlendirmek isteyeceğini, ve Fatih Terim'in bu konuda ona çok yardımcı olacağını biliyorum ve içim rahat.

Gerçekten çok çok iyi 3 transfer yaptık son 2 günde.
 
Engin in az çok aklı var ise bu son şansını çok iyi değerlendirir.Yoksa Ceyhun Eriş gibi gezmediği kulüp görmediği şehir kalmaz.Gençlerbirliği'nden beri göze çarpan bir oyuncu özellikle çok iyi tekniğe sahip.Şutu,çalım yeteneği iyi tam ihtiyacımıza göre bir oyuncu.Fakat Gençler,Eskişehir,en son olarakta memleketi Trabzon dan kovularak gönderildi.Şenol Güneş gibi sabırlı bir insanı bile çıldırttı tüm yıl.Bir zahmet Engin in artık kafasını kaldırıp hata bende demesi lazım.Kafadaki sorunlarını çözerse bence takımın çok önemli bir ismi olacak.Kazım verilen şansı nasıl değerlendirdiyse Engin de aynı yoldan gitmeli.
 
Engin in yeteneklerini konuşmaya gerek yok.Sorunlu bir karakteri olduğuda ortada ama yerli oyuncu konusunda Fatih hocaya çok güveniyorum.Başından beri söylüyorum,Türk oyuncuları dünya da en iyi anlayacak ve en iyi oynatacak teknik direktöre sahibiz.Bu yüzden rahatım.Zaten bu Engin in son şansı.GS den büyük başka bir takımda artık oynayamaz.Ya akıllanır aslan gibi topunu oynar ya da gider.Maliyet olarak yüksek bir transfer değil sorun çıkarırsa kapının önüne konur ama artık büyük sorunlar çıkaracağını düşünmüyorum.
 
Kazım Galatasaray'a gelirken ortalığı yıkmıştım. Kesinlikle çok karşıydım. Ama şimdi Kazım'ı gördükçe Allah nazardan saklasın diyorum.

Kazım'ı alırken yaklaşık 20 maddelik disiplin talimatlarının konulduğu söylenmişti sözleşmesine. Engin'e de böyle ağır bir sözleşme yaptırırsak olur biter.

Ben şahsen sevindim Engin transferine. Arda'dan sonra Türkiye'deki en yetenekli yerli kanat oyuncusudur.
Volkan Şen, Yiğit Gökoğlan gibi adamlara ederlerinden kat be kat fazla para vereceğime gidip 900.000 Euroya Engin'i almak çok daha mantıklı bir hareket.
Şimdi bunun üstüne Mervan Çelik hamlesi de gelirse kaliteli bir yerli rotasyonumuz olur kanatlarda. Kazım-Engin-Mervan.. 10 numara olur 10 :).

Yerli kalitesini yükseltmek her daim önemli. Kadromuzu ismi geçen Tolga Ciğerci, Cüneyt Köz gibi isimlerle de süslersek gerçekten santrafor hariç çok kaliteli bir yerli kadromuz olur..
 
Yeteneğine laf eden çarpılır ama arkadaşın rahatsızlıkları olduğu da ortada. Zira başka türlü bir adam delirtemez, Uzak Doğu'nun sakinlik tozunu yutmuş Şenol Güneş'i delirtmeyi. Ama aynı hareketleri yaparsa ya Abdürrahim bir tane çarpar ağzına, ya da Hasan Şaş tekme tokat kovalar. Fatih Hoca'ya kadar gitmez, giderse zaten geçmiş olsun.

Bu yüzden rahatım ve ciddi performans vereceğini düşünüyorum.
 

Üst