Albert Riera

Olympiacos FC oyuncularından Albert Riera ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Olympiacos FC'ye 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.


Hayırlı olsun
 
Espanyol zamanlarında Gürkan Kubilayın öve öve bitiremediği bir isimdi Riera . Performansını çok merak ediyorum .
 
Olimpiakos macinda cok etkili oynamisti bize karsi zaten o mactaki performansida bize transfer olmasini sagladi hayirli olsun. Rolunun ne oldugunu bilen iyi bir sol kanat oyuncusu.
 
çok iyi duran top kullanan
öldürücü ara paslar atan bir oyuncu
geçen sezon yunan liginin asist kralı
ama çok gücadeleden kaçan bir oyuncu
eğer uyum sorunu yaşamazsa ki ligimize pek ispanyol oyuncu yaramaıyor
bence çok faydalı olacak
 
Öncelikle hayırlı olsun. Ama benim sevindiğim bir transfer oldu mu, hayır. Eğer aldığımız oyuncular çok üst düzey oyuncular değilse artık bu yaş işine dikkat ederek oyuncu almalıyız. 24 yaşındaki sol açığını 12M Euro'ya satıp, 29-30 yaşında birini almak pek olmuyor. Ayrıca verilen ücretler ve sözleşmenin uzunluğu da sorgulanır.

Oyuncu genel olarak izah etmek gerekirse, bir kanat oyuncusuna göre gayet fizikli, sol ayağını iyi kullanan, iyi bir 4-4-2 kanat oyuncusu. 4-4-2'ye dönersek ciddi de verim alabiliriz. Ama şimdiki gibi 4-5-1,4-3-3 neyse oynamaya devam edersek, skorer yönü zayıf olduğundan sıkıntı olur.
 
Reyes stiline sahip bir oyuncu. Atacağı paslarla ve gollerle maç kazandırabilecek kapasiteye sahip. Mücadele gücü biraz düşük umarım başarılı olur.
 
Gayet kaliteli bir oyuncu ancak lanse edilen isimlerle kıyaslayınca hayal kırıklığı. Yalnız eleştirenler unutmasın, Yunanistan liginde geçen sene 13 asist yapan bir oyuncudan bahsediyoruz. O ligde gol atmak, attırmak kolay iş değil. Avrupa'ya da gitmeyeceğimizi düşünürsek fena transfer değil. Hayırlı olsun
 
Can´a katılıyorum. Transfer sezonunda ismi geçen bazı oyuncular ister istemez içimizde bir heyecana sebep oldu. Gerçekleşmeyince de yaptığımız bu transferler kimilerine göre biraz sönük kaldı. Kötü oyuncular transfer etmedik bu sene, aksine iyi bir iskelet kurduğumuzu düşünüyorum. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum..
 
Açık net konuşucam Podolski'den sonra Reira beni büyük hayal kırıklığına itti. Çünkü Podolski bugüne kadar oynadımız 4-3-3 sistemi için biçilmiş kaftandı, bir vizyondu 26 yaşında Alman Milli takımının en skorer ikinci oyuncusunu alıp Arda'nın yerine koymak ciddi bir güç ve vizyon göstergesiydi.

Ama Reira günlük yaşadımızın kanıtdır gözümde. 29-30 yaşlındaki, hazırlık maçlarındaki sistemine uymayacak, sana sistem değiştirtecek bir oyuncuya aciz gibi 4 yıllık sözleşme yapıp yıllık 3 milyon avro vermek büyük bir acizlik benim gözümde. Şahsen memnun değilim. Reira katkı sağlarmı muhtemelen sağlar ama beni mutlu etmediği kesin.
 
Avrupa'da transferin sona ermesinin ardından alınabilecek iyi kanat oyuncularından biriydi. Yıllık ücreti biraz kafa karıştırıcı ama bonservis ücretleri olarak yönetim akıllı hamleler yapıyor. Eboue gibi bir oyuncuya 4.5 milyon euro, oly'nin geçen sene 6 milyon verip sezonu asist kralı olarak tamamlayan ayrıca ciddi bir sakatlık geçirmemiş olmasına rağmen 3 milyon vermek doğru hamledir. Hala lincoln tarzı bir adam ihtiyacımız var bence
 
Riera hayırlı olsun.Bence iyi transfer.Podolski ye bakınca biraz sönük kalıyor ama faydalı olacaktır mutlaka.Tekniği iyi,ortaları iyi ve aklıyla oynayan bir sol açığımız oldu en azından.Olimpiakos ile yaptığımız maçın tamamını izledim sahanın en iyi oyuncusuydu.Sadece aldığı yıllık ücret abartılı.
 
Riera iyi futbolcu.Podolski kadar olmasa da yararlı olacagı kesin.Sol kanata adam geldiğine göre Eboue bek Kazım ilerde.
 
Forvet almayacaksak ; yani 4-4-2 oynamayacaksak , alabileceğimiz en kötü adamı aldık . 4-4-2 için yaratılmış standart bir kanat oyuncusudur Riera. Solunda eser resmen . Hakan Balta'nın iyi zamanı gibi ''verilen işi yapar'' tarzı bir adam. Fakat 4-3-3 fantezisi uygulamayı bu sene de sürdüreceksek alabilecek en yanlış adamı aldık bana göre.
 
Galatasaray'da transferi kampa kadar yetiştirecez, transfeleri 2. kamp dönemine yetiştirecez, acelemiz var telaşımız yok, Galatasaray'da transfer bitmez...

Sevindim bu transfere ama Podolski'nin ismi ortaya atılmadan bu oyunca gelse sevinirdim ancak Podolski'den sonra sönük kalacaktır elbette...

4-3-3ü de kenara atıp 4-4-2 ya da 4-2-3-1 e dönmemiz gerekecektir büyük olasılık ama bu sefer de 10 numara eksikliğimz olabilir.

Ne oynayacağımızı inanın kestiremiyorum.
 
Bugun bazı gazetelerde cıkan 4-1-4-1 taktıgı sanırım bızım takım ıcın bıcılmıs kaftan

---------Muslera----------
eboue - Ujfa - Servet- Hakan
-----------Melo------------
Kazım- Engın- Selcuk- Rıera
---------Baros---------
 
Bugun bazı gazetelerde cıkan 4-1-4-1 taktıgı sanırım bızım takım ıcın bıcılmıs kaftan

---------Muslera----------
eboue - Ujfa - Servet- Hakan
-----------Melo------------
Kazım- Engın- Selcuk- Rıera
---------Baros---------

Öncelikle Engin'in ilk 11'de oynayacağını düşünmemekle beraber orta alanın ortasında oynatılacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. Adamın hayatında oynamadığı bir pozisyondan bahsediyoruz burada.

Muhtemelen Sabri sağ beke alınır orta alanda Engin yerine Eboue oynar. Yada Ujfa sağ begde devam eder Servet-Gökhan ikilisi stoperde olur Eboue orta alanda yer alır.

Engin'i orta alanda kullanmak çok komik bir hayal ama.
 
Dogan kardesım Engın kalecımı de cok komık bulmussun bılmıyorum ben daha cok ofansıf orta saha oyuncusu dıye bılırım Engını de ??
 

Üst