Albert Riera

Dogan kardesım Engın kalecımı de cok komık bulmussun bılmıyorum ben daha cok ofansıf orta saha oyuncusu dıye bılırım Engını de ??

Yahu ona bakarsanız Kazım'da ofansif oyuncu orta ikiliye koyalım o halde olur mu?

4-1-4-1 denilince bence orta ikiliyi fazla önde olacakmış gibi hayal ediyorsunuz ama öyle olmayacak. Aslında gizliden 4-3-3 oynayacağız tek fark orta üçlü çizgi halinde değilde bir trio tarzında oluşacak.

Ve orta alanda düşününki baskı olsun diye Sabri'yi oynatan hoca radikal bir değişiklik yapıp mücadele gücü ve kondisyonu ortalama hatta birazda altında olan bir kanat oyuncusunu oraya koyar mı? Bu mantıklı geliyor mu size?

Ayrıca Engin'i ilk 11 oynattığımız taktirde takımda tekrar bir sol kanat sıkıntısı olacak zira Reira 90 dakikayı rahat çıkartabilen biri değildir onu yedeklemeyi sahada onun kadar yorulmuş ve kondisyonu onla eş seviyede olan Engin'lemi yapıcaz?

İşte bu sebeplerden ötürü ama en çokta Engin'in ve Fatih Terim'in oyun yapılarından ötürü çok komik bir düşünce.
 
----------Muslera----------
eboue - Ujfa - Servet- Hakan
-----------Melo------------
Kazım- Engın- Selcuk- Rıera
---------Baros---------

bu kadro kesinlikle lig için yeterli
ben engin in yerinede birinin alınacağını düşünüyorum
biz son dk. transferlerini severiz
 
İyi transfer, liverpool'da ispanyol egemen olduğu dönemde izlemiştim rierayı o zamanlar dikkatimi çekmişti zira milli takıma ispanyada iken attığı golü hala hatırlıyorum. Olimpiyakosta pek takip edemedim ama 1-0 yenildiğimiz hazırlık maçında asist ona aitti ve takımda iyi oynayanlardandı. Sonuç olarak hayırlı olsun...

Bir kadro da ben yapayım. :)
4-2-3-1
_________________Muslera_______________
Ujfalusi_____Servet______Gökhan_____Hakan
_______Eboue_____________Melo_________
Kazım____________Selçuk____________Riera
_________________Baroş_________________
 
ilk defa bir futbolcu için büyük konuşuyorum
burda konuşulanları bu adam bize yedirecek, iddaya girerim)
bu sene aldığımız en iyi adam rieradır.
 
Öncelikle Engin'in ilk 11'de oynayacağını düşünmemekle beraber orta alanın ortasında oynatılacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. Adamın hayatında oynamadığı bir pozisyondan bahsediyoruz burada.

Muhtemelen Sabri sağ beke alınır orta alanda Engin yerine Eboue oynar.
Yada Ujfa sağ begde devam eder Servet-Gökhan ikilisi stoperde olur Eboue orta alanda yer alır.

Engin'i orta alanda kullanmak çok komik bir hayal ama.

Dogan kardesim su an maci izliyorsan sanirim komik buldugun icin kadroyu guluyorsundur heralde ben hakli cikmanin gururunu yasiyorum iyi gunler
 
Dogan kardesim su an maci izliyorsan sanirim komik buldugun icin kadroyu guluyorsundur heralde ben hakli cikmanin gururunu yasiyorum iyi gunler

Neyin kafasını yaşıyorsunuz Cem Bey. Engin Baytar'ı bugün bizzat statda izledim oynadığı oyunda asıl benim yazdıklarımın doğruluğunu kanıtlar nitelikteydi, öyle ergen çocuklar gibi atlamadan önce bir maçı bekleseydiniz keşke.

Engin şu oyunu bu yapısı ile orta üçlüde oynayamaz, oynayamadıda bence. Orta alandan maçın başında verdiğimiz derin boşuklar herkesin dikkatini çekmiştir zaten 2 atak yedikten sonra hoca Engin'in pozisyonu değiştirdi daha forvete yakına aldı zaten 1. yarıdaki sönük Engin ile 2. yarıdaki daha aktif Engin arasındaki fark bundan kaynaklandı.

Neyse sonuç itibari ile biz 4-3-3 benzeri bir varyasyon ile devam ettiğimiz sürece orta alanda dikine oynayacak bir oyuncu eksikliğimiz olacak ki inşallah sizin hayaliniz gerçek olurda Engin orada güzel randıman verir bende statda arkama yaslanarak maç izlerim rahat rahat, gerçektende hem Engin'in oynamasını isterim hemde randıman vermesini.

Ancak bugünkü Reira devam edecekse şayet Engin'in kanatta Reira'nın içerde olması gerektiğini düşünüyorum.
 
Reira konusunda da bu maçtan sonra pekte olumlu bir şey yok ya toparlanır katkı vermeye başlar yada taraftardan tepki görmesi oldukça yakındır.
 
Doğan, Riera çok kötü değil ki be kardeşim. Gün geçtikçe daha da iyi olacağı düşüncesindeyim.
Bence sol tarafta Hakan Balta'ya bile can verdi. Balta ile 1-2 kez olumlu duvar pası girişimlerini görmek bile mutluluk verici..
 
Doğan, Riera çok kötü değil ki be kardeşim. Gün geçtikçe daha da iyi olacağı düşüncesindeyim.
Bence sol tarafta Hakan Balta'ya bile can verdi. Balta ile 1-2 kez olumlu duvar pası girişimlerini görmek bile mutluluk verici..

Abicim bilmiyorum belkide tribünden öyle gelmiştir ancak oradaki herkese göre Reira oldukça kötüydü özellikle 3. bölgede ve kale ağzında ayağına aldığı her topa gitti gözü ile bakılıyordu ki çokta yüzümüzü kara çıkarmadı yani.

Ve abi söylemesi tuhaf geliyor ama bence Reira'yı biraz iyi gösteren adam Hakan Balta'ydı. Reira'nın bu maçta Balta'ya tek yararı 2 veya 3 kez iyi kademesine döndü odur.
 
Bence samsun maçına göre daha iyi oynadı.Her maçta daha iyi olacak gibi gözüküyor.Hakan la da çok iyi ikili olacağa benziyor.Yardımda ediyor savunmaya.Biraz takıma alışınca ve biraz daha güçlenince çok daha katkı verecektir.
 
Sen enginin ilk 11 de bile cikmayacagina inaniyordun ayrica dedigim yerdede oynayamayacagini Sana gore kotu oynadi bana ve bir cok insana gore iyi oybadi gorevini yerine getirdi.

Yalniz sen ikidir msjlarinda degisik sifatlar kullaniyorsun KARDESIM. Benden yasca kucuksun kardesim yasindasin ben bunlari gormezlikten geliyorum hic tanimadign kisilere boyle atarli konusmami tavsiye ederim belliki beni de tanimiyorsun ben seni taniyorum ama seninle cyan yana cok mac izledik Abdi ipekcide yine izleriz fakat biraz dikkat et istersen KARDESIM....
 
O mesajın atılırkenki tarihi ile bugünü bir tutuyorsan zaten ne diyim hangi alemde yaşıyorsun anlamadımki daha. O zaman adamın form durumunu, antrenman durumunu biliyordum ilk 11 çıkamayacağını savundum geldik ligin 4. haftasına adam ilk defa ilk 11 çıktı dolayısı ile yine benim lafıma geliyorsun. Bir çok insana göre iyi oynayan Engin senin yazdığın formasyonda orta ikilide oynayan adam olarak değil forvetin arkasında oynayan adam olarak göz doldurdu ki zaten bu ayarın yapılmasından sonraki oyununu beğendiğimi bende dile getirdim.

He ikinci bölüme gelirsek açıkçası ne adın, ne yaşın beni ilgilendiren öğeler değil. Kimseye yaşından ötürü koşulsuz saygıda duymam, kadro açıklanır açıklanmaz ergen çocuklar gibi bilgisayar başına koşturup 'ben demiştim' triplerine giren birinede 'kardeşim' vs diyip akran tuttuysam buna sevinmelisin bile neyin dikkatini istiyorsun daha. Gelipte yaşına uygun olgunlukta yazışmaya başlanıldığı zaman zaten her türlü saygıyıda hörmetide görürüsünüz, ancak HAK etmek lazım önce doğmuş olmak değil.
 
Ölü yatırım...

Kulübüne verdiğimiz 3 Milyon Euro'ya da ; oyuncuya her sene vereceğimiz 2.7 , 2.9 , 3 Milyon Euro diye artarak giden paralara da yazık...
 
Senden bir halt olmaz Reira, he sahaya Aydın Yılmaz çıkmış he sen çıkmışsın fark 0(sıfır).

Sana verilen paraya yazık, alacağın para zaten hepten haram hepten ziyan.
 
İnanılmaz kötü oynuyor hadi diyorum alışma evresi falan filan ama geldiginden beri 1 tane çalım atmaz mı insan .Kanat oyuncusu adam eksiltmeli Rierada bunu göremiyoruz .
 
Vurdumduymaz kör ayvaz bir görüntü. Var olan umutlarım yokuluşa doğru gidiyor. Ama umutlar çok az..

Rıdvan tabiri ile bi Stoch bile değil maalesef.
 

Üst