Albert Riera

Bence burda plaket bekleyenlerin yüzünden bu durumlara düsttük gidicektinde niye bu zamana kadar durdun?? Cluıo gibi adamıda gönderdik senin yüzünden varlıgın ziyandı giderken kazıgı attın gitti takıma 12.5 euro kazandırdında cluıo gitti, riera verilen paralara yazık senden gelen para ile bir cacık olmadı Ardacım! Sen galatasaray 12.5 kazandırdın sözde Galatasaray seni arda turan yapıp takım içinde en cok paran kazanan türk oyuncu yaptı.Rieranın zaten kosmayan durarak iyi pas atan bir adam oldugunu biliyorduk bize geldikden sora sunuda gördüm guızanın degisik versiyonu aragonesin prensleri bunlar zaten ne bekleyebilirizki...

Yazık olan tek sey formayı hak eden Cluıonun suan ordu forması giyinmesi
 
7 hafta sonunda adam asıp kesmek istemezdim ama bu adam umarım devre arasında gider.. Keşke son çare diye Riera'ya sarılmak yerine paraya kıysaydık. Devre arasında oyuncu almak zorunda kalacağız gibi görünüyor bu bölgeye, boş yere bu adama para vermiş oluyoruz resmen. Büyük hayal kırıklığı gerçekten... Kendisini toparlar mı bilemem ama pek umudum yok
 
İlgilendiğimizi duyunca umarım gelmez dedim.Sezonun en fiyasko transferi olacağı belliydi.Ancak Melo'ya da şüphe ile yaklaşmıştım.Biraz beklemek gerektiğini düşündüm.Ama tam anlamıyla fiyasko transfer.İzlemeden sadece ''yapmış olmak için'' yapılan bir transferdi.Tutmadı.
 
Valla Gökhan Zan ile Servet Çetin'in banko oynadığı bir takımda Riera Messi gibi bir şey olur. Bizim takımda o kadar çok gitmesi gereken gereksizler var ki say say bitmiyor;

- Hakan Balta
- Sabri Sarıoğlu
- Gökhan Zan
- Servet Çetin
- Ayhan Akman
- Riera
- Çağlar
- Kazım Kazım

İlk aklıma gelen isimler. Bu kadar hurdanın oynadığı bir takımın şampiyon olması mücizedir bana göre.
 
11 numarada Keita'yı izlemek vardı şimdi. Ama biz istediğimiz de tükaka dendi, bir daha olmaz dendi, disiplinsiz dendi ve en önemlisi sağ tarafta sıkıntı yok sol kanat öneli olan dendi. Şimdi izlediğimiz Riera'ya sol tarafta oynayacak Keita'yı kim tercih etmez ki ? Mevkii değil belki ama maçın içinde olan, pozisyon yaratabilen, rakibi birebirde raahtça geçebilen Keita takıma güç katardı. Podolski olayından zaten hiç bahsetmiyorum bile. Culio'nun gidişi ile Podolski'nin alınamaması sezon öncesi takımı oldukça zedeledi..
 
Hakan Balta-Sabri-Gökhan falan filan elimde olsa ilk yollayacağım oyuncu Reira'dır.

'Valla Gökhan Zan ile Servet Çetin'in banko oynadığı bir takımda Riera Messi gibi bir şey olur' şu cümle kadar gereksiz,içi boş bişi görmedim. Eee hadi ikiside oynuyor olsun beyefendi Messi'de görelim. 7 maçtır bekliyoruz o Messi'yi neyi bekliyor Servet'le Gökhan'ın yan yana oynamasını mı?
 
Ben de verim alamadığımız kısmına katılıyorum. Eboue'den de bir şey göremedik henuz.
Beklıyoruz bakalım, hoca da Ocak a kadar bekler, sonra hiç beklemez.
 
Ben de verim alamadığımız kısmına katılıyorum. Eboue'den de bir şey göremedik henuz.
Beklıyoruz bakalım, hoca da Ocak a kadar bekler, sonra hiç beklemez.

Bende öyle düşünüyorumda göndermeye kalksan hangi takım alır bu adamı? Orduya vercek olsan adam gitmez.Benim zerre ümidim yoktu bundan sonrada olmayacak bu adamdan.Yapmış olmak için yapılan bir transferdi.Gene zarara uğradık.
 
Valla gönderilmediği sürece Samsun maçında olduğu gibi yer yer doğru şekilde yararlanılmasından yanayım ancak işte adamın kapasitesi belli ADS maçında bile ciddi bir varlık gösteremiyor, o maçta bile 60'tan sonra dili dışarı çıkıyor. Keşke biraz daha gol atsa asist yapsa sezon sonuda teşekkürler kanka diyip yollasak kendisini. Verilen bonservise değil yıllığa acıyorum.
 
3.5 milyon euro bonservis yıllık 3 milyon para. Melo ile en çok kazanan adam. Melo ne kadar hakkını veriyorsa tam tersi bu adam için geçerli. Geldiğinde transferi için yapmış olmak için yaptık demiştim. Ve tutmadı. Sezon sonuda elimizde patlamaz umarım. Resmen fiyasko.
 
Her yabancı transferi tutmaz bana göre, bu sezonkiler içinde tek tutmayan Riera oldu. Sezon bitimi daha detaylı incelenip konuşulacaktır ama gönderilmesi kesin olan tek yabancı futbolcu olsa gerek.. Umarım çok zarar etmeyiz kendisinden..
 
Ne oluyor sana Aslanım? 2 haftadır o şanlı armaya yakışmayacak hareketler yapıyorsun.
Teknik ekibin özellikle de Fatih Hoca'nın mutlaka uyarması gerekiyor.
Bugün olmadı yarın eksik bırakır en önemli mücadelemizde Allah korusun. Ne bu dengesizlik anlamış değilim.
Hatta mümkünse para cezası versinler.
Tamam iyi oynuyorsun ama herşeyden önce o armaya yakışacak şekilde hareket etmelisin.
Böyle devam edecekse ne kadar kötü olursa olsun Hakan Balta formayı alsın.
Bizim için herşeyden önce o şanlı arma gelir.
Her Galatasaraylı futbolcu o armaya yakışacak şekilde hareket etmelidir...
 
Meireles vari hareketleri var sonu benzemesin.Shalke maçında böyle saçma bir hareket yapıp takımı yalnız bırakırsa çok küfür yer.

Kaan, benzer bir sorumsuzluk örneği sergileyip bizi çeyrek finalden ederse olan bize olur, yoksa onun yediği küfür bir kulağından girer, diğer kulağından çıkar.

Terim´in bu gelişinde öylesi güven verici tavırlar var ki; kadro dışı bıraksa bir bildiği vardır, kadro dışı bırakmazsa da bir bildiği vardır, gerekli uyarıları yapmıştır derim.
 

Üst