7DAYS Eurocup G Grubu 1.Hafta | AS Monaco 73-85 Galatasaray Doğa Sigorta

08.01.2020 Çarşamba
22:00
Salle Gaston Médecin

Beklediğimiz maçlar sonunda geldi. İlk maçımızda Monaco deplasmanındayız. Monaco, ilk gruplarda iç sahada sadece Bologna'ya yenildi ve A grubundan 6 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile 3.olarak çıktı. Fransa Liginde son maçlarında ise Asvel'i iç sahada 20 sayı farkla yendiler. Monaco'nun koçu Sasa Obradovic. Kadrolarında Norris Cole, Kim Tillie, Dee Bost, Anthony Clemmons, Eric Buckner, Dylan Ennis, Dylan Ennis ve Jaleel O'brien gibi sayı potansiyeli yüksek oyuncular var. İç sahada iyi oynayan bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Zaten kağıt üstünde gruptaki her takım iç sahada kazanır gibi duruyor. O yüzden şuradan alınacak bir galibiyet bizi çok üste taşır. Takımımızın uzun zamandır seviyesi yüksek bir maç oynamaması ve ilk maçın da deplasman olması dezavantaj ama bu turnuvada bir şeyler yapmak istiyorsak bu tip şeyleri artık aşmamız gerekiyor. Takımımıza güveniyor ve başarılar diliyoruz!
 
Temel amacımız evimizdeki 3 maçı kazanmak olmalı tabi. Sonrasındaki her galibiyet çok ekstra olur ama ben 3 deplasmanda da galibiyet ışığı göremiyorum. Umarım kazanan taraf oluruz.
 
Biraz oyun bilgisi olan bir guard ile takım bişeyler yapabilir şu an ne oynadığı belli değil bireysel yetenekler üzerine gidiyoruz.
 
Şu ikili oyunlarda kısa yada uzuna hiç sorun çıkartamıyoruz ama bizim kısalar savunmada perdelerde çok takılıyor.
 
Gurur duyulacak bir oyun artık yönetimin de bazı şeyleri görüp bir guard takviyesi yapıp son bir fedakarlık yapması lazım.Takım oyunu ciddiye alıp iyi savunma da yapınca güzel sonuçlar alabiliyor.
 
Fikstür de çok avantajlı konuma geldik şu maçı kazanarak. 4 maçın üçü evimizde son maça kalmadan bile gruptan çıkabiliriz.
 

Üst