Selçuk İnan

Selçuk yılın transferidir ve daha öncede dediğim gibi 1. sıradaki tercihimizdi.Transferde emeği geçen herkesin eline sağlık,hoşgeldin Selçuk.
 
Trabzonu şampiyonlar ligine götüren adam o ligde ilk defa oynamak yerine bize gelmeyi tercih etti.Olaya birde bu açıdan bakmak lazım.Ama son derece önemli bir transfer.Tebrikler yönetim.
 
Bende Onur Abi gibi düşünüyorum.Selçuk İnan transferi Drogba transferinden çok daha önemli bir transferdir.
Bu transfer hem oyun katkısı anlamında hemde diğer kulüplere mesaj vermek açısından çok önemliydi bunu gerçekleştirenlere sonsuz teşekkürler.

Selçuk umarım bizde çok başarılı olacak, 'GS'lı Selçuk' olarak adlandırılacaktır en kısa sürede:D
 
Ben yazacaktım Doğan yazmış, Selçuk iyi Galatasaray'lılardandır. :)

Mesela Ekşi'den alıntı;
sonunda geldi. kendisi hakkında ufak bir bilgi daha vereyim de galatasaray'ı seçmesindeki etkenleri daha iyi anlayalım; bu sene başında ismail köybaşı'nın selçuk'a galatasaray'a gitmeyecen mi? sorusuna teklif yapmıyolar ki, bir teklif yapsalar koşa koşa giderim cevabı vermişliği vardır. aynı yanına fener formasıyla gelen bir çocuga o forma varken foto çekilmem cevabı verdiği gibi. hoş geldin aslan.
 
twitter yıkılıyor... :)
Avrupa'ya gitmektense Avrupalı bir takımı tercih etmiştir.#selcukinan
#selcukinan Galatasaray'da...! Şaka şaka tamam lan fenerbahçe aldı tamam...
Şampiyonunu ve Şampiyonlar liginde oynamayı değil de ligi 8.sırada bitiren bizi seçtiğine göre adam bizden beyler harbi cimbomlu #selcukinan
.
.
.
:)
 
Bu arada Ercan Saatçi'ye '' naber '' demek istiyorum, Selçuk'un formasını gönderelim isterse bedavaya, parayla her şeyin satın alınamayacağını anlasın.
 

Üst