Selçuk İnan

Netice itibari ile Selçuk İnan bu sene takıma katılmış, yakın arkadaşı Arda ile aynı takımda oynamak isteiğini ve temennisini göstermiş ve yerine getirmişken, kimseyi iplemeden çekip giden Arda Turan'ın şimdi çağırması ile yine yanına gidecek karakterde bir oyuncu değil.

Ve Onur Abi'nin dediği gibi avrupa hayali olsa Everton dahil bir çok takım istiyordu ozaman giderdi, para olsa hedefi Karşıyaka'ya giderdi. Onur, gurur, ve gönül verdiği renkler altında oynamak isteği onu bu formaya kavuşturdu kolay kolayda kimsenin bu birlikteliği bozabileceğine ihtimal vermiyorum.

Zaten aklında bundan sonra durak durak gezmek olan bir oyuncu sözleşmesi elinde geldiği bir takımla 5 yıllık sözleşme yapmazdı. Her şeyiyle çok mutluluk duyuyorum Selçuk İnan gibi bir adamı gönül verdiğim takım forması altında izliyor olmaktan.
 
Atletico Madrid 8 değilde Falcao için Porto'ya yaptığı türden bir güzellik yaparsa elbette satılabilir. şöyle 30-40 milyon avro arası bir güzellik. Ki Selçuk bana göre İspanya ligine çok rahat uyum sağlar.
 
Arda´nın Selçuk´u Madrid´e çağırması ile ilgili bir bağ kurdum ama bin pişman oldum, konu nereden nereye geldi. Biz gene en iyisi sadece Selçuk İnan´ı konuşalım bu başlıkta.


Not: Tartışmaya yönelik tüm iletiler silinmiştir.
 
Selçuk İnan lada ilgili bir kaç şey yazayım.Son Zamanlarda Galatasarayı kalbinde hissedipte çok iyi futbolcu olarak selçuk İnanı görüyorum.
Bu birçok seyi anlatıyor heralde.
 
Bu kadar iyi kaleye frikik kullanan, iyi şut çeken ve iyi pas atan bir adamın korner ve kaleye direkt atmadığı frikikleri nasıl bu kadar kötü kullanıyor anlamıyorum. Bizden önce böyle miydi dikkat etmedim hiç, ama bize geldiğinde beri korner ve orta açtığı frikiklerde topu hep alçaktan ve kısa atıyor, daha bir tanesinin de tehlike yarattığını hatırlamıyorum.

İşin ilginç yanı bu kadar zeki ve kendini geliştirmeye yatkın birinin bunu nasıl farkedip değiştirmemesi ve teknik ekibin de uyarmaması...
 
ben Selçuk'un oynatılmasına karşıyım...
oynatıp eskitmeyelim, asalım duvarda picasso tablosu gibi dursun...
üzülüyorum Selçuk oynayınca içim eriyor Valla bişey olacak diye...
oynama sen çocuk, oynayınca çok ayıp ediyorsun...

hatta Selçuk'un Galatasaraydaki varlığı şikedir bence,
ben diğer kulüplerin yerinde olsam itiraz ederim sürekli olarak;
bu kadar iyi adam Barcelona'dan başka yerde yok garibanlar ne yapsın?
 
Net bir ömür bu forma ile kalmasını istediğim en öncelikli oyuncu.Aklına, saha görüşüne, yüreğine,formana sağlık aslanım benim :)
 
Kimi alırsak alalım, bu takımın lideri ve ''çilek''i değişmez, #8 Selçuk İnan..

Ona Ebru Gündeş'ten ''Sen Allah'ın Bir Lütfusun'' şarkısını armağan ediyorum..
 
Umuta attığı pas müthişdi Umutun kontrolü topu doğru yere sürüşü sürati son vuruşu takdire şayandı
Bu sezon Selçuk Umut Burak üçlüsünden bu tip pozisyonları sıkça göreceğemizi düşünüyorum
 
Allah sakatlılardan ve nazarlardan saklasın inşallah.Şampiyonlar Ligi'nde takımımızın kazanacağı başarılarda büyük katkı sağlar,1-2 seneye de 50 miyon euroya satarız artık Barçaya,Chelseaya,Manuya :)
 
Türk futbolu ve Galatasaray´ın 1 numarası...

Dünyada mevkisinde parmakla gösterilmesi gerekecek kadar büyük oyuncu. O kadar büyüdü ki gözümde Xavi hatta Pirlo seviyesine yükseldi. Tek şanssızlığı Türk olması ve Abdullah Avcı gibilerin milli takımında görev alması. Drogba bize gelmeden dünyada en sevdiğim yabancı topçuydu. Selçuk ondan bile kıymetli. Allah bizde uzunca bir kariyer nasip etsin.
 
Galatasaray yakın tarihinin en büyük transferi. İnşallah bu performasını uzun yıllar devam ettirir ve kazanacağımız kupalara da imzasını atar. :)
 

Üst