Selçuk İnan

Dünyada mevkisinde parmakla gösterilmesi gerekecek kadar büyük oyuncu. O kadar büyüdü ki gözümde Xavi hatta Pirlo seviyesine yükseldi. Tek şanssızlığı Türk olması ve Abdullah Avcı gibilerin milli takımında görev alması. Drogba bize gelmeden dünyada en sevdiğim yabancı topçuydu. Selçuk ondan bile kıymetli. Allah bizde uzunca bir kariyer nasip etsin.

Abdullah Avcı ile Selçuk İnan ismi aynı cümlede geçtiği an kendimi kaybediyorum sinirden.

Selçuk sol iç oynayamıyor yeeaa. Gördük Schalke maçında..
 
Bugün Andorra maçında enfes bir frikik golû daha attı. Abi tamam Drogba ve Sneijder büyük oyuncular doğru,hatta iyi de frikikçiler o da doğru eyvallah. Ama takîmda Selçuk varken frikiği başkasına kullandırtmam ben. Bu işi Selçuk'tan daha iyi yapmıyorlar iddia ediyorum. Hatta ikinci bir iddiaya daha girerim. Eğer Eskişehir maçında son dakikada ki frikiği Selçuk kullanmış olsaydî hanemizde 2 puan daha olmuş olacakti...
 
Senin gibi bir ruhu-kaptanı-yıldızı Galatasaray'a kazandıran eski başkan Adnan Polat'a ne kadar teşekkür etsek azdır.

Her halinle çok yakışıyorsun bu armaya kaptan.
 
Pirlo geçmiş yıllarda dönem dönem, Juve'ye geldikten sonra genel olarak, İtalya Milli Takımında ise Selçuk İnan'ın 1-2 tık üstüne çıktı. Selçuk ise bu topraklarda 3 yıldır şampiyon oluyor. Bazen öyle seviyelere çıkıyor ki yazıya dökmek imkansız. Xavi oyunda eski dominantlığını kaybetti artık. Pirlo'da seneye bırakır zaten. Pirlo-Xavi arasında diyordum ama bu adam dünyadaki oyun kurucu oynayan en iyi merkez orta saha oyuncusu. Türk pasaportlu değilde Arjantin-Brezilya veya İspanyol olsa değeri minimum 40 milyon euro. Pas özelliği, tekniği, kondisyonu, oyun görüşü bunların üstüne mükemmel defansif bilgisi var. Geçen sene oyununun hücum yönünü daha fazla gördük bu sezon ise defansif yönünü. İkisi de şampiyonluk getirdi. Çok büyüksün be adam çooook.
 
İnanılır gibi değil Selçuk'un şu hali. Yanındaki adama pas atamıyor, tek olumlu hareketi yok. Ne oldu bu çocuğa ya :(
 
Geçen sezonun başından beri düşüşte ve bu düşüş devam edecek gibi. Ya toparlanir ya da en geç 2 sezon sonra ortalama altı kulüplere gider.
 
Harcamayalım lafına kesinlikle katılıyorum bu kadar çabuk unutmayın 2 sene yaptıklarını gönderilecekse de teşekkür edilip Avrupa'ya gönderilmelidir ama kendisi futbolu bıraktığını Galatasaraylı Selçuk diye anılmazsa şahsen çok üzülürüm
 
Selçuk İnan'ın kazanılan iki şampiyonlukta büyük payı vardır, keza Burak'ın da geçen yılki şampiyonlukta avrupadaki başarıda payı ortada şuan formsuzda olsalar kendi mevkilerinin en iyi yerli oyuncuları bu adamlar, bu nasıl zihniyettir kendi futbolcunu her maç yuhalamak, küfür etmek, ıslıklamak eleştireblirsiniz ama hakaret edemesiniz, bu zihniyet yüzünden Arda bu takımdan gitti, sonra neymiş Arda bizi sattı!Vaybe! Sen her maç adamın anasına, bacısına, sevgilisine küfret! Adam gidince bizi sattı olsun, sonra biz büyük Galatasaray taraftarıyız deyin, kusura bakmayın ama siz büyük Galatasaray taraftarı değilsiniz, Galatasarat Taraftarıda değilsiniz, taraftar hiç olmassınız!!! Bu zihniyetteki adamlar Işıl'a demediğini bırakmadı! Bugün bile bekliyorlar şu kız kötü oynasada bizde küfür etsek diye! yazık! Bu oyuncular bu yıl kötü olabilir bunu eleştirirsin ama bu oyunculara küfür edemezsiniz...
 
Sen Galatasaray kaptanı vasıflarını taşıyor musun?

Sen Galatasaray'da forma giyecek kapasitede misin?
 
Senin gibi, Burak gibi, Eboue gibi futbolculara sahip olduğumuz için utanıyorum. Allah size gün yüzü göstermesin inşallah.
 
Yeniçerilerin başıdır. Profesyonel futbolcu falan değildir asla, duygularına hakim olamamış ve kendisi ile beraber birkaç oyuncumuzu ayartıp birilerine hizmet etmeyi seçmiştir. Dün seni yazan bu taraftar bugün bunu da yazar Selçuk. Kalkıştığınız işin altında kalacaksınız..
 
Bu akşam Sneijder'i solda boş görüpte atmadığı an kendisinin maç içinde adam seçtiğine kesin karar verdim Sneijder bomboş gidiyor Selçuk Umut beceriksizine fantezi pas atıyor
 
Geldiği sene, sporculuğu ve düzgün karakteriyle en çok alınmasını istediğim oyuncuydu. Şu anda gelinen noktada ise Volkan Demirel karaktersizini koruyacak açıklamalar yapacak nerdeyse. Kötü oyun, penaltı kaçırma vs. her şeyi geçtim ama o Vokan şerefsizinin suratına bir daha bakarsa, milli takımda onunla yan yana ve samimi tek fotoğrafını dahi görürsem benim için Selçuk İnan bitmiştir.
 
Yekta gibi , Gökhan Zan gibi her gün yüz yüze baktığı takım arkadaşını korumak yerine kendi ekmek yediği takıma yani Galatasaray'ımıza karşı terbiyesizliğin daniskasını yapan Volkan abisine yağ çekmeyi tercih etti . Bugün bu adamın kolundan kaptanlığı almayan yönetime de yazıklar olsun.
 
Galatasaray´ın sembol isimlerinden biri olmak varken dibi görmesi ciddi anlamda şaşırtıyor beni. İnanın merak ediyorum, ne değişti Selçuk İnan için. Bu adam iki sezon önce parayı değil Galatasaray´ı tercih ederken önem verdiği değerlerinden ne değişti?

Gelmemde Fatih Terim´in büyük etkisi var diye adam, Terim gidince her şeyi yerler bir edecekse, bir dakika bile durmasın. Değerli hocasının işaret ettiği noktaya doğru yol alsın hızlı adımlarla.
 
Kaptanlık kendisinden alınmalı derhâl. Kaptan dediğin takımını, arkadaşlarını savunur, liderlik yapar. Yabancı diye dışlanan Sneijder hem oyun hem liderlik hem de GS ruhu olarak 500 tane Selçuk eder. O cüssesiyle AYI oğlu AYI volkana tepki koymaktan hiç çekinmedi. Kaptan Wesley olsun. Selçuk öyle devam edecekse direkt satılsın hatta. İki sezondur oyunumuza zerre katkısı yok çünkü. Burak kankasıyla lafta çok iyiler de icraat sıfır.
 
Muslera maç içerisin de , Sneijder de maç sonrasın da Sana ve burağa sahip çıktı. Aynı şey onların başına gelse sen o tepkiyi veremeyeceğin için yedin o ıslıkları

Galatasarayın öz çocuğu Teknik Direktör Galatasarayı katleden federasyonla işbirliği yapıp,Melo kadar olamayıp 7 kat yabancı bir brezilyalının federasyon başkanına tepkisini takımca sahipsiz bıraktığın için yedin o ıslıkları.

Bir oyuncu 3-5 maç kötü olur formsuz olur.45 maçtır oynamadığın için yedin o ıslıkları.

Birinin adamı olursan Kaptan değil memur olursun anca, Beğenmediğimiz Fenerbahçe kaptanı Volkan bile takımına bir haksızlık yapıldığına inandığın da takımı sahiplenişinin tepkisini koymasının onda biri olmadığı için yedin o ıslıkları.

Hakkın varsa senin kırgınlığın,taraftarın da sana kızgınlığı kolay kolay geçmeyecek. Ya toparlayacan ua da devre arası olmadı sene sonu bana eyvallah diyecen

Kaptan olarak geçtim Oyuncusu olarak bu camiayı kabullenemediysen taraftar seni hiç kabullenmez.
 
Gelelim sana Selçuk beyefendi Burağın düğününde 4. yıldız için söz vermeler güzel görüntülerdi.

Ama saha da görüyoruz ki elinden geleni yapmıyorsun! Bunu taraftar görüyor,hissediyor. KAPTAN'lığın ne demek olduğunu Bülent Korkmaz'ın 1 maçını izleyerek görebilirsin. Sorumluluktan kaçmayacaksın, takımı sahipleneceksin.

FORMAYI ÇIKARIP KENARA BIRAKMAYACAKSIN!

Yeter bu taraftar 1,5 senedir senin nazını çekiyor arkanda duruyor. Ailevi sorunları var dedik ses etmedik, formsuzsun dedik ses etmedik, hoca gitti mutsuz dedik ses etmedik. Ama artık yeter bu nedir kardeşim sahada senin triplerinimi izleyecek bu taraftar.


Ya adam gibi oynayın yada formayı hak edene bırakın.
 

Üst