Selçuk İnan

Selçuk fiziksel olarak düştüğü her sezon daha beter oluyor. Kendine özel hoca tutup extra yapması lazım ama tembellik hoşuna gidiyor galiba.
 
16 uzatma dakikalı 16. şampiyonluk sonrasında futbol takip etmeyen ve millî takım ile avrupa maçları (onlarıda çok dikkatli izlemedim) dışında maç izlemeyen biriyim. Östersund maçını izledim ve fikrim şu: Şu hâli ile ancak a takıma antrenman verecek, kadro dolduran adam olabilir. Artık yüzü eskimiş, formu düşmüş adamlara yol vermek gerek. Ama bu hâlleri ile bu paraları verecek başka bir enayi, istedikleri gibi at koşturacakları çiftlik nerede bulsunlar. Ben de olsam kovulmadan gitmezdim.
 
Oyunculuğunla ilgili bir şey yazmayacağım. Maç 0-1 olduktan sonra maç boyunca bırakmadığın kornerleri,frikikleri Belhanda'ya bırakman zaten senin nasıl şark kurnazı olduğunu belli ediyor sırf ıslık almamak için üstünde ki formanın hakkını vermemeyi tercih ettin.

Bir de armayı gösteriyorsun tribüne :)

Bu bile yeter senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor.
 
Senelerdir üst düzey antremanlar yapan profesyonel bir sporcu nasıl bu kadar çelimsiz bir vücuda sahip olur? Keşke Şenol Güneş Burak'ın yanına Selçuk'u da alsa da kurtulsak.
 
17 Mart bursa maçında Belhanda'ya çevresinde kimse yokken atmadığı bir top var ki soru işaretleri bıraktı kafamda. Görmemesine imkan yoktu ve iki kişi arasındaki Onyekuru'ya attı topu.
 
Sözleşmeden kasıt, Selçuk'un kulübe ödeyeceği aylık ücret değil mi? Hani spor salonlarına gidenler ödüyor ya spor yapmak için?...
 
Makul ücretle bir sene daha kalabilir. Saha icinde etkisi olmasada saha disinda, Fatih Terime yardimci oluyordur....Yabanci oyuncularin adapte süresinde ve saire.

Bende begenmiyorum ama bi gercek var, Arda Turanin, Burak Yilmazin yaptigi kansizligi yapmadi bize ve Melo-Selcuk ikilisi unutulmaz ikilidir
 
500 bin euro ile bir sene daha gayet olumlu bir iş olacaktır. Ama kimse 3 milyondan 500 bine indi fedakarlık yapıyor diye edebiyat yapmasın.
 
4 milyon TL karşılığında 1 sene daha sözleşme uzatıldı kaptan ile.
Bartali Reis ile sezona sağlam girer ve 23.lig şampiyonluğunu da kazanırız inşAllah 🙏
 
Ne üzülmesi? Senelerdir yattığım yerden keriz parası yiyorum diye seviniyordur. Hocasının torpiliyle 1 sene daha nasıl sözleşme uzatırım diye düşünüyordur bu aralar çakma kaptan. Işıl Alben’in ayağındaki toz etmez.

O formayı çıkardığı gün benim için öldü. Zaten sinsi bir tip. Yerli çetesi ele başılığı yapıp pasta yedirdi yıllarca. Gram top oynamadan onun bunun torpiliyle aldığı paralar da haram zıkkım olsun. Bunu tutanların da bundan farkı yoktur. Menfaat çetesi!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen sene sonradan oyuna girmiş ve şampiyonluk maçı olan Başakşehir maçının bize dönmesini sağlamıştı.
Bence o maçtan sonra bırakmalıydı ama olsun, yine de çok geç değil.
Umarım futbolculuk hayatında kazandığı şampiyonluklar ve kupaları antrenörlük hayatında da bize kazandırmaya devam eder.
Yolun açık, başarıların daim olsun Selçuk Hocam ☺️
 
Yaklasik 10 sene oynadi bizle. Birakma zamaniydi ama kendisi konusurken garip bir burukluk oldu icimde. Fb cok daha fazlasini teklif etmesine ragmen bizi secmisti. Iyi ki bizi secti o zamanlar ki golleri, asistleri, oyunu muhtesemdi. Onlara gitse sampiyonluk sayilari tersine olabilirdi. 8 numarasin ve cok tekniksin. Ileride iyi bir Teknik Direktor olacagina inaniyorum. Tesekkurler kaptan her sey icin.
 
Fb maçında kaptanken oyunun ortasında sırtındaki Galatasaray formasını çıkarması, karakterini açıklamaya yeter sanıyorum.

En iyi yaptığı şey, yerli çetesi liderliğiydi. Evlatçılık zihniyetinin en çok ekmeğini yiyenlerden biri kendisi Sabri ile beraber. Senelerdir sahada gördükçe ızdırap veren biriydi. 1-2 sene top oynadı, geri kalan sürede sahada süründü. O zamanlar bile indirim lafı geçince ortadan kayboldu. Senelerce orta sahadaki en büyük zaafımızdı. Kaptan diye ortalıkta gezinip saha içi tartışmalarda rakiplere abi çekmekle meşguldü. Geri pas, yan pas attı, bol bol pasta yedirdi. Futbol onu bırakalı çok uzun zaman oldu. O utanmasa hâlâ para alıp devam edecek.

Antrenörlük yapacak ne vasfı var, onu da çok merak ediyorum. Haketmeden aldığı tüm paralar haram olsun. Böylelerini senelerce besleyen zihniyete de lanet olsun.



 
Son düzenleme:

Üst