Johan Elmander

Nokta atışı.2-3 yıldır beklediğim bir isimdi bu günlere kısmetmiş.Kesinlikle Baros'tan eksiği yok bir kaç özellik dışında.Çok büyük artısı var devamlılığı.Hayırlı olsun.
 
Hayırlı olsun. Elmander'in birkaç maçını izledim takıma fayda sağlar. Hava toplarında da etkili. Baros'la çok iyi ikili olacaklar.
 
Hayırlı olsun.Çok tecrübeli ve kaliteli bir golcü.Ancak yanında mutlaka partner golcü olmalı.Baros olabilir veya bir başkası.
 
Hayırlı olsun bılmıyorum mac / gol ıstatıstıklerı pek ıyı olmasada ıyı bır futbolcu. Ama bana göre Elmander ve Barostan sonra 3. forvet takıma kazandırılacaktır
 
Bolton'daki ilk iki sezonunda Toulouse performasından baya uzaktaydı.İstatistiklerde bunu gösteriyor.Ancak bu sezon 10 gol 6 asistlik bir performansı var.İyi bir partnerle iş yapacağını düşünüyorum.1.88'lik oyuncuya görede hızlı ve çevik.
 
Hayırlı olsun.Nokta atışı Elmander transferi.Büyük takımların kadrosunda 3-4 tane kaliteli ve farklı tipte forvet oyuncusu olması lazım.Geçen yıllarda bunun sıkıntısını çok çektik.Pino,Arda gibi oyunlarımız ilerde tek forvet olarak oynamak zorunda kaldı.

Elmander in devamlılığı,top saklaması,orta saha özellikleri olması,pasör olması,hava hakimiyeti ve bitiriciliği olması onun komple bir forvet olduğunun kanıtıdır.Tarz olarak Semih in tarzında ama kalite olarak onun çok önündedir.Çok yerinde transfer.
 
Bu sene hiç seyretmedim önce bunu belirteyim. Ama 5-6 senedir bilirim kendisini. Ve sanıldığı gibi golcülüğünden ziyade mücadelesi ile beğenilecektir bizde. Orta sahaya koyarsak şaşırmayın. Orta saha oyuncundan daha az mücadele etmez ve sırıtmaz. Hasan Şaş gibi bir sol bekte bir sağ açıkta görebilirsiniz onu. Bu yüzden sevindim gelmesine. Ümit Davalamız olabilir rahatlıkla
 
Sühan Abi mücadelesine filan eyvallah da, dediğin bölgelerde bırak oynamayı yürüyerek geçmez bile:)
Tek forvet olarak düşünülürse hüsran olur ama hiç öyle olacağını sanmıyorum. Yanında oynayacak forveti çok rahatlatır, boş alan açar. Bolton'un kendine denk takımlarla oynadığı maçları izleyenler durumu görmüştür zaten. Bonservissiz olarak böyle bir ismi almak gerçekten önemli.
Sakatlıktan uzak başarılı bir sezon geçirir inşallah.
 
Eren Sol bek Sağ açık oynar demedim oralara koşar dedim. İsveç milli takımının golcüsü biliyorsun İbrahimoviç. Elmander arkada her yeri topluyor.
 
geçen sene sezona başlarkenki forvet hattını düşünüyorumda;

Mehmet batdal-Serdar özkan-Pino :)

şimdi Elmander,Drogba isimleri gündeme gelince herkesin kafa bi milyon oldu valla:)

ilave forvet alternatifi olarak Halil ve Mevlütte cepte olsun.....
 

Üst