Johan Elmander

Doğan, Terimin takımda olmazsa olmaz diye düşündüğü 3 kalacak oyuncu Arda, Cana ve Baros muş. Ki Terim'in teklifleri reddedin ben de onlarla konuşacağım dediği de söyleniyor...
 
Doğan, Terimin takımda olmazsa olmaz diye düşündüğü 3 kalacak oyuncu Arda, Cana ve Baros muş. Ki Terim'in teklifleri reddedin ben de onlarla konuşacağım dediği de söyleniyor...

Abi haklısın bende okudum,duydum bu dediklerini ama o raporun gerçek olduğuna inanmıyorum şahsen. Benim bir abimden duyduğum gerek sakatlığı gerekse her yıl 15 sarı kart görmesi sebebi ile Baros'a hem yönetimden hemde Terim cephesinden ön yargılar olduğu yönünde.

Eğerki forvete şu anda uğreşılan yıldızlardan birini daha ikna edipte alma durumu olursa zaten kesin yollacak Baros ki zaten sende kabul edersin çok zaruri olur 3 yabancı hakkını forvette kullanmak. Birde Mustafa Pektemek veya İskender Alın deniliyor forvet için.
 
Hoşgelmiş Elmander.Bence bu transfer Baros'un gönderileceğinin bir işareti.8 yabancı hakkımızın üçünü forvet için kullanmamalıyız.Daha bunun orta sahası var, savunması var ,kalecisi var.Mutlaka Stancu-Baros'dan biri gönderilmeli.Stancu'yu aldığımız fiyata satamıyacağımıza göre bütün yollar Baros'un gidişine çıkıyor.
 
Öncelikle hayırlı olsun.
Elmander ile Stancu arasında kalite değil ama stil olarak pek fark göremiyorum.
Bu yüzden Baros'u göndermek akıllıca gelmiyor bana.
Sırf 5 Milyona aldık diye Stancu'yu takımda tutup Baros'u kontenjan yüzünden göndermek de içime sinmiyor,kabullenemiyorum açıkçası..
 
Stancu,Steaua'da iyi bir sezon geçirmişti.Galatasaray'da ise performansı baya etkisiz.Sadece para yönünden duruma bakarak Stancu kalsın diyemem.Baros'un ölüsünü Stancu'ya tercih ederim.Baros-Elmander ikilisi gayet güzel olur.Ancak bu ikiliyi tamamlayacak,kaliteli bir yerli forvet mutlaka alınmalıdır.Çünkü Baros'un son iki sezonda oynadığı maç sayısı ortada.Mustafa Pektemek yada Cenk Tosun gönlümden geçiyor.Bakalım hayırlısı.
 
Çift forvetli sistemde iş yapar diye düşünüyorum. Baros ve Stancu'dan biri gider herhalde. Bu isim umarım Stancu olur.. Verdiğimiz para heba olmasın diye bir oyuncuyu tutmak anlamsız...
 
Johan Elmander İstanbul’da

Galatasaray Futbol Takımı’nın yeni transferi Johan Elmander, bugün İstanbul’a geldi. İsveç’in Göteborg kentinden THY'nin tarifeli seferi gelen Johan Elmander, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi.

Yaptığı açıklamada taraftarların ilgisine şaşırdığını söyleyen Elmander: "Hem buraya geldiğim için hem de taraftarların ilgisinden dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Elmander, doğum gününde İstanbul'a ayak basmasının da mutluluk verici olduğunu söyleyerek: "Bugün benim için iki anlamı olan bir gün" dedi. Havaalanında taraftarların yoğun ilgi gösterdiği İsveçli oyuncu yöneticilerle birlikte Atatürk Hava Limanı'ndan ayrıldı.

http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1936/B_4e6769a9968c0c4c78c7ddc0623048ee.jpg

http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1936/B_5c1e5a3dbee78a403e5e8ba57c5b198d.jpg

http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1936/B_197246a9a2e415ad2822b4b757f3c796.jpg

http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1936/B_e54b533f04e4f385db36629f37153b7a.jpg
 
Bitiricilik ve fırsatçılık adına çok güzel goller gerçekten. Daha bir ümitlendim işin açıkçası.
Golleri izlemek isteyenler;
[video=youtube;sQw4h2QInkM]http://www.youtube.com/watch?v=sQw4h2QInkM[/video]
 
Alexender Gernt 86 doğumlu şu an Helsinborg'da oynuyor 23 maçta 15 golü var milli takim ile çıktığı 5 maçta 2 golü var kaynak wiki.
 

Üst