Johan Elmander

Geldiğinden beri paf takımdan yeni çıkmış oyuncu muamelesi görüyor inanamıyorum.Bence canımız ciğerimiz Baros'a bile tercih edilebilecek kalitede.Sürekli forvet transfer dedikodularından mı etkilendi adam acep? :) Baros ile çok uyumlu bir 2'li forvet hattı oluşturabilirlerdi.Hocanın tercihi.Görünen o ki Baros'un arkasında bekleyen adam olcak.Uzun zamandır klubede bu kadar kaliteli isimler görememiştik.
 
Danimarka - İsveç maçı için Danimarka'ya giden İsveç kafilesini havalanında Danimarka'daki taraftarlarmız karşılamış ve Elmander'e özel tezahürat yapmışlar, çiçek vermişler, sarılıp sevgi gösterisinde falan bulunmuşlar. Adamın mutluluğu gözlerinden okunuyor. (Yandan İbrahimoviç geçip gidiyor kimsenin umursadığı yok. Kalström iç geçirmiş midir acaba? :))
 
Elmander nekadar isabetli bir transfer olduğunu bir kez daha gösterdi. Şahsen maçtan önce konuşurken Elmander'in fb savunmasına çok ters geleceğini tahmin ediyordum ki bunuda twitter'da falan baya konuştuk birde üstüne çift forvet başlayınca çok daha verimli oldu. Bugün tek başına fb savunma dörtlüsünü perişan etti Elmander ve oda gerçek GS'lı statüsüne kavuştu.

Gerçekten Mersin maçı dışında ne zaman ihtiyacımız olsa devreye girmesini bildi, Allah zeval vermesin kendisine.
 
Kesinlikle muhteşem profesyonel üzerinde ne varsa hepsini sahaya yıkıyor.Tek santrafor oynarken Baros gibi Türkiye liglerine bir gömlek fazla gelen birini nasıl yedek bıraktırdığını şimdi daha iyi görüyoruz
 
ilk defa bir forvet oyuncusunun bu kadar kostugunu gördüm sırf bu maçta degil her maçta sende ne biçim bir dalak var allah nazardan saklasın masallah masallah
 
Hakan Şükür'den bu yana gördüğümüz en iyi pres yapan forvet oyuncusu. Bunun yanına 2li forvette oyun kurma becerisine de sahip. Böyle bir oyuncuyu bonservis ücreti olmadan takıma kazandıranlara teşekkür etmek lazım.
 
Sezon başında küçümsenen, 'dikkat çekmeyen transfer' olarak nitelendirilen adam. Galatasaray'a gelmeden önce FM'de başıma açtığı işler yüzünden en nefret ettiğim adamdı, geldiği gün başımın tacı oldu. Her koşulda müthiş efor sarfetti, gördüğüm en mücadeleci 2-3 oyuncudan biri. Umarım jübilesini burda yapar.
 
bu adam gördüğüm en iyi forvet.. maç içerisinde cok dikkat cekmiyor ama özellikle onu izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.. son vuruslar harika pas dağıtımı mükemmel oyunu okuma çok iyi pres muhteşem iş ahlakı ve disiplini süper.. adam harbiden futbol idolüm oldu.. en kısa sürede iyileşip en az 2 3 sene daha hizmet etmesi dileğiyle..
 
ADAM gibi ADAM JOHAN ELMANDER #9
1-Rakip takımının defansına 90 dakika boyunca baskı yapan adam !
2-Geldiği ilk senede şampiyonlukta önemli rol oynayan ADAM !
3-Kaşı yarılıp tedavisi yapılırken tedavisini kısa tutup oyun girmek isteyen takımını yalnız bırakmak istemeyen ADAM !
4-Yine başka bir maçta kaşı yarılıp tedavisi yapıldıktan sonra oyuna girip tekrar kaşı yarılan , sağlık ekibine “BENİ MAÇA GERİ DÖNDÜRÜN” diyen ADAM !
5- Takımını yalnız bıraktım diye soyunma odasında ağlayan ADAM !
6-Evde dinlenmesi için izin verilen ama stada gelip TAKIMINI destekleyen ADAM !
7-Tüm GALATASARAYLILARIN SEVGİSİNİ KAZANMIŞ ADAM !


Attığın gollerden sonra kollarını açmanı hep özlicez Keşke gitmesen

BU TARAFTAR SENİ HEP SEVDİ , HEP SEVECEK !
 

Üst