Abdürrahim Albayrak

Adnan Polat´ın Yönetim Kurulu listesi hazırlarken yaptığı tek hataydı Albayrak´ı son anda dışarıda bırakmak. Albayrak´ın en önemli hatası ise futbol harici branşlarımıza pek ilgi göstermemesi.

Ama doğrusuyla yanlışıyla içimizden biri, Abdürrahim Albayrak...

İyi de konu bu değil ki, video. Bildiğimiz Abdürrahim Albayrak...
 
Sadece sevimli.
İçimizden biri mi . Hayır.
Galatasaray tribünü affeder mi. Bilemem.
Ben affeder miyim. Asla.
 
Ben de göründüğü kadar samimi olmadıgını düşünenlerdenim. Yönetime girmesini de istemiyordum zaten.

Haldun Üstünelin gol sevincini de bu sevince 50 defa tercih ederim.
 
Abdürrahim Albayrak'ı çok severim gerçekten bana hep yakın gelmiştir.O, bizler nasıl sevinmişsek aynen öyle sevinmiş ben şov olduğunu düşünmüyorum.
 
Kerem ilk izlediğimde ben de reklam kokan bir video olduğunu düşündüm ama geçerli bir gerekçe bulamayınca bu düşünceden uzaklaştım.

Semih, elbette Üstünel´in sevici de içtendi ama orada biraz da son dönemde alınan kötü sonuçların getirdiği baskıya isyan da vardı.

Albayrak´ın sütten çıkmış ak kaşık olmadığını biliyorum ama anlaşılan bazı arkadaşlar daha fazlasını biliyor. : )
 
Sanırım Galatasaraylılığını evde bıramıştı,kulübe tahsis edipte mazot parasını dahi aldığı otobüsleri verirken:)Abdurrahim Albayrak'ı en iyi rahmetli Alpaslan Abi bilirdi:/

"İçimizden biri" sıfatını hakeden tek bir kişi vardır;Haldun Üstünel...
 
Abdürrahim Albayrak belki çok iyi bir Galatasaraylı belki çok çok çok iyi bir Galatasaraylı..

ama kulübe yönetici diye amigo değil başarılı yönetici alınmasından yanayım..bu konuda Albayrakın babacan yaklaşımından başka bir kabiliyeti de yoktur bana göre..ne kewellı ne barosu nede lincol nü getirebilir..

ayrıca birkaç gün önce kendisi söylemişti..gökdenizi alacaktım ama Trabzona bunu yapamazdım..vazgeçtim..duygusallıkla hatırla olur mu bu işler yaa...
 
Sağlığını hiçe sayarcasına Galatasaray'ı seven biri ama basına sürekli konuşması can sıkıyor ve antipati yaratıyor.
 
Galatasaray’a olan sevgisinden zerre suphem yok. Ancak golcu alinmamasinin sebebi Gomis degil. Sampiyonlugumuzda buyuk emegi olan bir futbolcuyu aylar gecmesine ragmen bu itibarsizlastirma cabasini anlamiyorum.
 

Üst