• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ABVL GALATASARAY-Fenerbahce Acıbadem

Puanları 0
Çözümler 0
@Kürşat Turkay
20-25 ilk seti kaybettik..

2.setide 25-20 kaybettik.

hakemin verdiği saçma bir kararla seti kaybettik. 20-21 iken bariz biçimde oyuncumuz tarafından çevirilen top yere temas ettiği gerekçesiyle fenerbahçe'ye verildi. bir de pasörümüz her kimse bariz kötü oynuyor, öyle paslar mı atılır be kuzum.

Sözlükten bir yorum.Maçı izlemediğim için bir şey söylemicem ama eğer doğruysa bariz favori oldukları maçlarda bile işlerin gram şansa bırakılmadığı bir ülkedeyiz.

Bu yourmcu da ilginç. "Bizim Eda" diyor. Tarafsız anlatım, tarafsız yorum istiyorum artık ya.

Bu yourmcu da ilginç. "Bizim Eda" diyor. Tarafsız anlatım, tarafsız yorum istiyorum artık ya.
Sports TV mi abla? Hâlâ nicin sasiriyorsun ki, D SPOR´dan beri yayincilik anlayisinda hic bir degisiklik yok, nicin isim degistirdi merak ediyorum.

Oyun fena değil gibiydi. Hatta 2.periyodu kazanacağız diye düşünmeye bile başlamıştım ki o karar geldi. Kasıt var mıdır bilmem ama top yere değmedi yani, belki doğru kararı verseler o seti alabilirdik. Neyse bu sıklet farkıyla bu kadar oluyor...

Milli takımın önemli bir parçası olduğu için demiştir diye tahmin ediyorum. Özellikle Neslihan içinde "Bizim Neslihan" lafını çok kullanıyor. Ayrıca Metin Görgün Galatasaray'lı olduğunu kendi söylemişti. Gerçi genelde böyle durumlarda tarafsız olabilmek adına yorumcular karşı tarafa taraf olabiliyorlar.
Neyse maçla ilgili birşey söylemek gerekirse;

Ivana'yı bir tarafa koyarsak, ne manşet alabilen ne de hücum edebilen smaçörlerle bu kadar.

Bu da istatislikler:
http://www.voleybol.org.tr/fikstur/pdf/30.04_.11_GS_X_FB_RAPOR_.pdf

4 numara oyuncularımızın manşet ve özellikle de hücum yüzdeleri sonucu söylüyor zaten.

Bu takım daha çok mücadele edebilir bu kadar pes etmekte neyin nesi. Beşiktaş bile 2 set almıştı bunlardan.
Ancak bıktık bu senaryoları görmekten. Yeter artık diyorum

Edirne dönüşü skor alırken açıkçası 2. set konusunda umutlanmıştım ancak 8-1lik seriyle almışlar seti yanlış hatırlamıyorsam tabi.. Fazla söylenecek birşey yok, diğer maçı da 3-0 kaybedip ligi noktalayacağız zaten..

fazla hayalperestliğe gerek yok. Fenerbahçe rehavete kapıldı mı sayı farkı kapanıyor, ciddiye aldı mı sonuç ortaya çıkıyor.

Adamlar salonu basıp aşkımıza kimse engel olamaz tezahüratı yapmışlar. Ne diyelim artık.

deniz hakyemez neden bu takimda surekli oynuyor anlamiyorum vallahi bi oyuncu yuzde 12yle hucum edermi yahu dunyada baska oyuncumu yok iki senedir takimda surekli ilk alti basliyor

deniz hakyemez neden bu takimda surekli oynuyor anlamiyorum vallahi bi oyuncu yuzde 12yle hucum edermi yahu dunyada baska oyuncumu yok iki senedir takimda surekli ilk alti basliyor

İki senedir ilk altı olmasa da ilk 11'de başlayan bir oyuncumuz daha var. =) (Mustafa Sarp)
Yani gerçekten futbolumuzda bir Mustafa Sarp gerçeği varsa voleybolumuzda da hatta Türk voleybolunda bir Deniz Hakyemez gerçeği var. Bir sporcu hele de bir Galatasaray sporcusu hakkında bilgisayar başına geçip bu tarz şeyler yazmak hoş olmasada ortada bir gerçek var. Mübağalasız biri futboldan ne kadar soğuyorsa diğeri de aynı derecede voleyboldan soğutuyor ve en büyük ortak nokta olarak istisnasız oynuyorlar.
Gökhan hoca İller maçından sonra Deniz'i övüyordu, artık ne görüyor da oynatıyor ve övüyor bilemiyoruz tabi. İki gün önce Fba gibi iyi defans yapan bir takıma karşı sonucu gördük. 16 top alınmış, 16 hücumda 2 sayı alınmış, 2 hata yapılmış 2 de blokta kalınmış. Sonuç: +2 -4= -2 Rakip takımın becerisine verip blokta kalınmış değil de rakip blok yapmış dersek o zaman sonuç: +2 -2= 0
Yani yaklaşık 2,5 set oynayan ve belki de voleybolun en önemli mevkisinde oynayan oyuncumuzun takıma katkısı sıfır. Neyse sezonun tamamlanmasına 1 maç kaldı artık. Dilerim gelenlerden önce gidenler anlamında gerekenler yapılır.

Aslında Deniz zamanında iyi oyuncuydu.2003 ya da 2004 olabilir Beşiktaş'ta oynarken smaç servis atan,top öldüren bir oyuncuydu.Devamında Vakıfbankta geçen boş sezonlar kariyerini ve oyununu iyice geriletti.Bu yıl malesef tam bir fiyasko oldu.Cev cupta voleybolda adı bile geçmeyen Avusturya'nın sıradan takımına elendik.koca sezonda bir tane önemli maç kazanamadık.Halbuki önceki 2 sezon bu yıl Ş.ligini kazanan Vgstt'yi bir çok defa yenmiş,playoffta elemiştik.En azından zorlayan,dişli bir takımdık.Nilüfer Belediye ve İller Bankası ile çekişen sıradan,vasat bir takımız şuan.Aramızdaki bütçe farkıda bizim çope attığımız paralar oluyor.Gelecek sene Gökhan hoca başta olmak üzere ciddi bir revizyon lazım.İvana dışında üst düzey oyuncumuz yok Vesna çok büyük hayal kırıklığı oldu bu sene.Ciddi bir bonservis gereksede Esre Gümüş ve Neslihan ı alarak iyi bir yerli tabanı oluşturmalıyız zira Deniz,Özlem,Gökçen ile Eczacıbaşı,Vgstt ve F.acıbadem'e karşı mücadele etme şansımız yok.

İki senedir ilk altı olmasa da ilk 11'de başlayan bir oyuncumuz daha var. =) (Mustafa Sarp)
Yani gerçekten futbolumuzda bir Mustafa Sarp gerçeği varsa voleybolumuzda da hatta Türk voleybolunda bir Deniz Hakyemez gerçeği var. Bir sporcu hele de bir Galatasaray sporcusu hakkında bilgisayar başına geçip bu tarz şeyler yazmak hoş olmasada ortada bir gerçek var. Mübağalasız biri futboldan ne kadar soğuyorsa diğeri de aynı derecede voleyboldan soğutuyor ve en büyük ortak nokta olarak istisnasız oynuyorlar.
Gökhan hoca İller maçından sonra Deniz'i övüyordu, artık ne görüyor da oynatıyor ve övüyor bilemiyoruz tabi. İki gün önce Fba gibi iyi defans yapan bir takıma karşı sonucu gördük. 16 top alınmış, 16 hücumda 2 sayı alınmış, 2 hata yapılmış 2 de blokta kalınmış. Sonuç: +2 -4= -2 Rakip takımın becerisine verip blokta kalınmış değil de rakip blok yapmış dersek o zaman sonuç: +2 -2= 0
Yani yaklaşık 2,5 set oynayan ve belki de voleybolun en önemli mevkisinde oynayan oyuncumuzun takıma katkısı sıfır. Neyse sezonun tamamlanmasına 1 maç kaldı artık. Dilerim gelenlerden önce gidenler anlamında gerekenler yapılır.
Deniz bu takimda yedek olmayi bile hak etmiyor vallahi ivana disinda top olduren oyuncumuz yok
erika savunma idare eder hucum sifir (fener macinda iyi oynadi yalniz)
gokcen sanki voleybolu birakma yasina gelmis son zamanlarini geciriyor
ozlem yasi itibariyle zorlansada elinden geleni yapiyor
arzu o da bazen hata yapsada ozlem gibi elinden geleni yapmaya calisiyor
funda manset ve defansta iyi (fener macinda muthis defans yapti ayrica)
malpica bazen cok iyi oynuyor bazen berbat oynuyor ayrica yuzude hic gulmuyor nedense
ebru elhan bu ablanin gecen sene kac mac yaptida bu senede onunla devam ediliyor anlamiyorum oyuna girdigini gormedim acikcasi
dilara nerde bilen yok ivanayla birlikte korkusuzca hucum eden tek oyuncumuz
vesna bu kiza ne oldu bilmiyorum eczacidayken neredeyse poljak gibi oynayan oyuncu( biraz abarttim sanirim :p)sahada yok bazende yabanci sinirina takiliyor
diger oyuncular hakkinda pek bilgim yok
bu takimda ivana dilara merve funda gamze ezgi disinda hepsini yollasinlar bi zahmet takima da 3 4 iyi yerli alinsin 2 tane de dunya capinda yabancilar alinirsa onumuzdeki senelere umutla bakabiliriz ama piyasadaki yerli oyuncularin sozlesmesi devam ediyor iyi yerli alamazlarsa bu sene illerin niluferin yaptigini yapsinlar yetenekli genc yerlilerle tecrubeli orta duzeyde yabancilar alsinlar ozaman cok mu sey istedim acaba:)

Geri