maç başladı..İzlemek isteyenler:http://www.voleyboltv.com/canliyayin.php?salon_id=4
Sports TV mi abla? Hâlâ nicin sasiriyorsun ki, D SPOR´dan beri yayincilik anlayisinda hic bir degisiklik yok, nicin isim degistirdi merak ediyorum.Bu yourmcu da ilginç. "Bizim Eda" diyor. Tarafsız anlatım, tarafsız yorum istiyorum artık ya.
Bu yourmcu da ilginç. "Bizim Eda" diyor. Tarafsız anlatım, tarafsız yorum istiyorum artık ya.
Göya rakip takim gelmiyecekti digil mi?Adamlar salonu basıp aşkımıza kimse engel olamaz tezahüratı yapmışlar. Ne diyelim artık.
deniz hakyemez neden bu takimda surekli oynuyor anlamiyorum vallahi bi oyuncu yuzde 12yle hucum edermi yahu dunyada baska oyuncumu yok iki senedir takimda surekli ilk alti basliyor
Deniz bu takimda yedek olmayi bile hak etmiyor vallahi ivana disinda top olduren oyuncumuz yokİki senedir ilk altı olmasa da ilk 11'de başlayan bir oyuncumuz daha var. =) (Mustafa Sarp)
Yani gerçekten futbolumuzda bir Mustafa Sarp gerçeği varsa voleybolumuzda da hatta Türk voleybolunda bir Deniz Hakyemez gerçeği var. Bir sporcu hele de bir Galatasaray sporcusu hakkında bilgisayar başına geçip bu tarz şeyler yazmak hoş olmasada ortada bir gerçek var. Mübağalasız biri futboldan ne kadar soğuyorsa diğeri de aynı derecede voleyboldan soğutuyor ve en büyük ortak nokta olarak istisnasız oynuyorlar.
Gökhan hoca İller maçından sonra Deniz'i övüyordu, artık ne görüyor da oynatıyor ve övüyor bilemiyoruz tabi. İki gün önce Fba gibi iyi defans yapan bir takıma karşı sonucu gördük. 16 top alınmış, 16 hücumda 2 sayı alınmış, 2 hata yapılmış 2 de blokta kalınmış. Sonuç: +2 -4= -2 Rakip takımın becerisine verip blokta kalınmış değil de rakip blok yapmış dersek o zaman sonuç: +2 -2= 0
Yani yaklaşık 2,5 set oynayan ve belki de voleybolun en önemli mevkisinde oynayan oyuncumuzun takıma katkısı sıfır. Neyse sezonun tamamlanmasına 1 maç kaldı artık. Dilerim gelenlerden önce gidenler anlamında gerekenler yapılır.