Açılan Başlıklar-Kullanılan Kelimeler !

Önder Ç.

0
Yönetici
Arkadaşlar,

Her yenilgiden sonra forumda oluşan ortam bilmiyorum hoşunuza gidiyormu ama hiçte güzel değil olanlar. antu gibi düzensiz, seviyesiz, her kafasına esenin konu açtığı, atılan mesajların "şu gitsin bu kalsın" gibilerden sığ içerikle dolu olduğu, insanların birbirine laf sokmak için fırsat beklediği, Galatasaraylı oyuncu-teknik ekibe sanki askerlik arkadaşıymışçasına ve aşağılayıcı hitapların olduğu bir yer oluyoruz böyle zamanlarda.

Herkes bir sinir küpü patlamaya yer arıyor. Sanki karşmızıdaki insanlar hayatta en nefret ettiğimiz kişiler, bizden biri değil, Galatasaraylı değil, aynı şey için mücadele etmiyormuşuz gibi ağır kelimeler kullanılıyor. Tartıştığımız insan bizle aynı fikirde değilse ya basketbolu bilmiyor, ya da Galatasaraylı değil oluyor hemen.

Hepimizin aynı şey için mücadele ettiğini unutmadan lütfen birşey yazarken kullandığımız kelimelere ve tavrımıza dikkat edelim, düşüncelerimizi yazarken "saygı" kavramını yitirmeyelim. Biz Galatasaraylıyız başkalarına benzemeyiz...

Not: O gitsin bu kalsın gibi ve teknik-taktik yorum yapmayın bu konuda.
 
Valla forumdan uzak durduk biraz her yenilgiden sonra feryat figan kopmuş.Tamam ULEB CUp'dan elenmeyi bende yediremedim kendime hemde hezimete uğrayarak ama bunlar bu kadar isyan etmeye değmez diye düşünüyorum.
 
Mustafa Kaya,
Bir üzerinde Önder Çiçekoğlu bu konu başlığına bir yazı yazmış, minimum 6 tane eşdeğer yada ilişkili konunun açıldığı erkek takımı sayfalarındaki yanlışları forum yöneticisi olarak belirtmiş. bir de sonuna birşey yazmış, sonuna , tam sonuna, yani en sonuna. Senin için, sadece senin için kopyala yapıştır yapıyorum.


Not: O gitsin bu kalsın gibi ve teknik-taktik yorum yapmayın bu konuda.

senin yazınıda hemen altına kopyalıyorum

Sana sadece şunu soruyorum MS bu takımda olmaya laik mi ?

ne diyeyim bilemiyorum, 6 tane başlık temizlenip muadilleri kilitlendi vs, git açık olana yaz.

NE OLUR!!!
 
Sanırım insanlar bir başlığın altına yazınca laflarının ciddiye alınmıyacağını düşünüyor ve o yüzden aynı konularla ilgili defalarca başlık açılıyor.Umarım vazgeçeriz...
 
valla dün ben de bir konu için cevap yazacaktım, yanlışlıkla yeni konuyu tıklamışım:) sonradan anladım ama nasıl silecegimi bilemedim:) sağ olsun arkadaşlar silmişler... kusura bakmayın yani, öyle konu başlığı açmak gibi bir niyetim yoktu :)
 
cok dogru soylemısın arkadasım ben bu takıma guvenıyorum.her yenılgıden sonra bu ıstanbul basını gıbı bırılerını gonderıyoruz bıraz sabır.
 
Lütfen!

Bugünkü iki maçta da yenildik. Üzüntümüz büyük. Ben, evimde, oturduğum yerde rahat rahat takip ettim maçları. Salona gidip saatlerce bekleyip iki maçta da hüsrana uğrayıp o salondan çıkmanın üzüntüsünü, en az o salonda bulunanlar kadar hissediyorum.

Eleştiriyorum, üzülüyorum; ama eleştirim ve üzüntüm hakaret boyutuna varmıyor. Siz de eleştirinizi saygı çerçevesinde yapıp üzüntünüzü hakarete vardırmayın!
 
İçinde hiçbir hakaret küşük düşürücü kelime bulunmayan mesajımı yönetici görüşlerimi beğenmiyor diye yayınlamıyorsa böyle bir oluşuma ne gerek var...Hadi onay vermeyi anladıkta mesaj yayınlamama ne oluyor biri bana bunu anlatabilirmi...Tek sesliliğe karşı,çok sesliliğe destek...
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
İçinde hiçbir hakaret küşük düşürücü kelime bulunmayan mesajımı yönetici görüşlerimi beğenmiyor diye yayınlamıyorsa böyle bir oluşuma ne gerek var...Hadi onay vermeyi anladıkta mesaj yayınlamama ne oluyor biri bana bunu anlatabilirmi...Tek sesliliğe karşı,çok sesliliğe destek...

Hiçbir yönetici görüş beğenmedi diye mesaj silmez. Mesajlar siliniyorsa keyfe keder değil bazı kurallar çerçevesindedir. Aksini düşündüğünüz birşey varsa özelden mesaj atabilirsiniz.
 
Her kötü gidişattan sonra birileri gelip birileri giderse ortada ne oyuncu olur ne hoca.Tataftarlık cefa işidir.Sabırlı olmak gerek.Tabiki onunda sınırı var.
 
Mustafa Kaya' Alıntı:
[quote="Mümin Yavaş":9x6mcwnt]Her kötü gidişattan sonra birileri gelip birileri giderse ortada ne oyuncu olur ne hoca.Tataftarlık cefa işidir.Sabırlı olmak gerek.Tabiki onunda sınırı var.
3 senedir sabrediyoruz.[/quote:9x6mcwnt]



Neyine 3 senedir sabrediyosunuz daha geçen sene Telekom maçının sonunda herkez İmparator Özyer diye bağırdı.Bırakın Allah aşkına.
 
Bu sitede Çarşamba gecesi sitedeki bazı üyelerin kendisi gibi düşünmeyenlere karşı tahammülsüzlüğü konusunda ilgili bazı üyelerle tartışmıştık .O gece son olarak siteye tekrar bir bakmak istedim bu arkadaşlardan birinin benim için ?Her yenilgi sonrası ininden çıkıp burada yazı yazıyor? dediğini gördüm ,açıkçası birazda arkadaşın yaşına vererek ve sonuçta sanal bir ortamda olduğumuzdan pek ciddiye almadım ,herhalde site yönetimi gerekli cezayı verir diye düşündüm ,fakat gördüğüm kadarıyla o arkadaş hala yazmaya devam ediyor ve her ne hikmetse o gece yazılan bütün yazıların hepsi silinmiş.

Birde arkadaşlar benim daha önce yazdığım yazıları baya detaylı incelemişler ve buralardan gerçek ismim ve yaşım hakkında yorumlar yapmışlar.

1.si bu sitede girişlerin isim ve soy isimle yapıldığından beri gerçek adımı kullanıyorum ,
2.si yazdığım yazıları inceleyen arkadaşlar iyi incelemişler zannedersem ,çünkü iyi inceleseler Galatasarayla ilgili yazdığım yazılardan yaşımın 35 ve üstü olduğunu anlarlardı.

Aslında bunlar gereksiz konular ,zaten bu saygısız ,agresif ve tahammülsüz kişilerin bulunduğu bu siteye bir daha girmeyeceğim bundan sonra hakkımda ne yazılırsa yazılsın, fakat tek amacım burada yazan iyi niyetli arkadaşlara belki bir faydam olur .

Burada asıl önemli meseleye gelecek olursak ,bu sitenin yöneticilerine sorum şu;

bu sitede bir üyenin yaşı ,üyelik tarihi ve ileti sayısı (zira bu arkadaşlar ne kadar eski üyelerse ve iletileri ne kadar fazlaysa bunu bir üstünlük aracı olarak görüyorlar) ne olursa olsun diğer bir üyeye ?Her yenilgi sonrası ininden çıkıp burada yazı yazıyor? demesi ceza alma sebebi midir ? yoksa ceza alma sebebi değil midir?, değil ise yapacak bir şey yok ,eğer ceza sebebi ise neden gereken yapılmadı? Ve neden o iletiler apar topar silindi?
 

Üst