AEVL 3.Hafta Torul Gençlik - GALATASARAY

Galatasarayımız Ligin 3.Haftasında 30.10.2010 tarihinde saat 14:00?da Torun Gençlik maçına çıkacaktır.Maç Gümüşhanede oynanacaktır.Takımımıza gönülden başarılar dileriz.


Not: GALATASARAY VOLEYBOL BRANŞI HAKKINDA HERŞEY
http://www.gsvoleybol.org
 
tamda macın sonucunu soracaktım bakıyorum sitelere bir tanesinde yazmıyor neyse iyi oldu set almıslar bizden atmosfer nasıldı acaba h.içi bu maca hazırlanıyolar gibi haberler vardı.
 
bu arada zorlanmısız galıba setlere bakılırsa neyse bizim işimiz bu sene yıne zor anlasıldı bu senede gecen senelerden farklı degılız o anlasıldı..
 
Taraftar burda görüsünü bildiriyor kendi arasinda konusuyor...
Gidip tribünde sizden bir cacik olmaz diye bagirmiyoruz ya :)
 
taraftar yıllardır iyi dusunuyoda ne oluyo arkadaslar artık su taraftar yok oyle dusunuy yok boyle dusunuyo kelımelerını gecelım ya ortada gercek var oda bu senede erkek voleybol takımımızın aynı tas aynı hamam oldugu bız su tabloda ıyı dusunsek ne olacak gercekler ortada..
 
vallahı kımse kusura bakmasın ben erkek voleybol ıcın ıyı dusunmuyorum ne yanı sımdı bunu diyince ne olauyor ben kendi fikrimi soyluyorum siz farklı dusunebilirsiniz ama yok iyi dusunelım iyi olur laflarıyla olmuyor bu ısler bu ısler parayla ıyı oyuncularla oluyor..
 
Yani Ugur. Öyle tabi.

Bu takimin belli ve oldukca sinirli bir kapasitesi var. Elinden gelenin en iyisini basarabilirse bu kadro ligi ilk 6'da bitirir, ki bana göre ben simdiden ligi nerede bitirecegimizi tahmin edebiliyorum. Ne 5. olabiliriz ne de 7. oluruz. 6'ligimiz garanti bence bu da kimilerine göre kaydadeger bir basari.
 
katılıyorum salıh aynen cunku voleybolda bırseylerı onceden tahmın etmek pekte zor değil cunku voleybolda şansa yer yok iyi kadron varsa iyi oyuncuların varsa bu işi göturursun ama bız erkek voleybolda senelerdır aynı gidiyoruz ligi 5-7 arası bitiriyoruz falan fılan ıste neyse
 
Maçı izleyemediğim için yorum yapmak istemiyorum ama istatistiklerden zaten pek çok sonuç çıkıyor. Takım blok yapamıyor. Serviste yine zayıfız. Hücumda etkili değiliz. Önümüzdeki hafta Tofaş'la da karşılaştıktan sonra Belediye'yle maçımız var. Bu iki haftada bir ilerleme olur mu? Bakalım göreceğiz.
 
Torul Gençlerbiriliği 1 - Galatasaray: 3

Torul Gençlerbirliği: Bergamo 3, Walter 22, Vujoviç 7, Murat 9, İbrahim Emet 3, Veli 13, Hakan 7. 64
Galatasaray: Nemer 17, Bazin 5, Ahmet 11, Volkan 11, Barca 14, Yasin 9. 68
Setler: 21-25, 25-19, 22-25, 22-25. 90-94
Süre: 1 saat 45'

Sayı: 90 - 94 Rakip hatasından alınan sayı: 26 - 26
Servis: 92 - 93 Servisten sayı: 4 - 5 Hatalı servis: 17 - 13
Hücum: 98 - 99 Hücumdan sayı: 49 - 54 Bloktan sayı: 11 - 9 Hatalı hücum: 8 - 9
Manşet: 80 - 74 Hatalı manşet: 6 ? 6
 
Voleybolcularımızı kazandıkları için tebrik ediyorum. Savaş Abi, Pasörümüz Tolga sakat mı ? Sezon başından beri oynamıyor. Liberoda A.Peçen yerine Caner'in oynaması mükemmel.
 

Üst