AEVL 5.Hafta IBB-Galatasaray

Galibiyet bayan baskette alınacak Spartak galibiyetiyle eş değer benim gözümde.Takımlar yakın olsa bile her şey ters gidiyor İBB'ye karşı.

Fatih.Metrobüsle ulaşım var mı?[/quote]ebi"]
Burak Eyvel' Alıntı:
[quote="Yiğit Çelebi":b75o4b0i]Bir sıkıntı olmassa gitmeye çalışıcağım.Tarif edebilecek biri var mı ?
[/quote:b75o4b0i]

Metrobüste Altunizade durağında inecen,ordan millet parkı var sağında kalacak üst geçitlerle o durağa gitcen millet parkının arkasındaki durağa; Oradan ise aşağıdaki otobüslere binip ben Haldun Alagaşa gitmek istiyorum dersin.

-13
-14
-14 K
-11 D
-11 K
VEYA Ümraniye minübüsleri var oradan binersin.İndiğin zaman Haldun Alagaşın arkasındaki önündeki caddeye değil onun öbür tarafındaki caddede inecen.Orda inince sorduğun zaman gösterirler zaten.

İstanbul BŞB 3 - 1 Galatasaray

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Aroma Erkekler Birinci Ligi 5. Hafta maçında, Haldun Alagaş Spor Salonu'nda İstanbul Büyükşehir Belediye'ye 3 - 1 mağlup oldu.

İstanbul BŞ. Bld. sadece 2.setinde taraftarının baskısı ile oyuna asılan Galatasaray karşısında fazla zorlanmadan 3 puanın sahibi oldu. Manşet, blok, servis ve hücumda hiç bir varlık gösteremeyen Galatasaray, rakibinin en önemli kozları Todor ve Mikko?yu durdurmayı başaramayınca yenilmekten kurtulamadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 3 - Galatasaray: 1
Salon: Haldun Alagaş
Hakemler: Cihat Fırıncıoğlu, Ebru Meriçkan

İstanbul BŞ Bld.:3 - Galatasaray:1
İstanbul BŞ Bld.: Ulaş 5, Olli 10, Muhammet 3, Mikko 20, Erhan 8, Hakan Fertelli 4, Todor 21. 71
Galatasaray: Nemer 10, Ahmet 10, Murathan 3, Volkan 9, Barca 14, Kemal 1, Yasin 2. 49

Setler: 25-12, 21-25, 25-20, 2518. 96 -75
Süre: 1 saat 33?.
Sayı: 96-75
Rakip hatasından alınan sayı: 25 - 26
Hücumdan sayı: 54 - 43
Bloktan sayı: 14 - 2
Servisten sayı: 3 - 4

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Takımımıza güveniyorum.
Sevgili Mustafa Yağız,
Takımın oyununu görmeyip de güveniyorsan birşey diyemem!
Bu takımdan hiç bir şey olmaz! Kusura bakma ben çevremde optimist bir insan olarak tanınırım ama sen beni de geçtin be kardeşim!

Servisten 3 sayı almışalr. 2 si zaten bu Olli'nin servisi idi sanırım. Adam smaç servis gibi kullanacakmış gibi yapıp plaseyi bizim göbeğe dayadı üstüste 2 defa ve ikisinide yedi bizimkiler. Takımın konsantrasyon sorunu var. Bence iyi bir seyirci ile daha başarılı olurlar ama buda yetmez:)