Ali Sami Yen Stadyumu

Arda Turan ağlıyor..
Tugay Kerimoğlu ağlıyor..
Hagi ağlıyor..
Ve geri sayım..
Stadın ışıkları kapanıyor.. :(
Bu bir veda Ali Sami Yen!..
KALBİMİZDESİN!..
 
gene bu geceye yakışmayan çok şey olduğunu gördük televizyonlardan gerçekten üzücüydü hemde çok.

Elveda Sami Yen bir gün geri gelemeyeceğiz yeniden.
 
Ah Ali Sami yen ahh, yüreğimden bir şeyler koptu,seni gerçekten unutmayacağız. Sende büyüksün, adını veren de çok büyüktü.
Hoşçakal Dünyanın Cehennemi,

" Ben burada 25.000 kişinin
olduğuna inanmıyorum. "
Milan' lı Maldini
 
Hayata bakış açım gereği zengin olmak gibi bir idealim olmadı hiçbir zaman. Oysa son günlerde zengin olsaydım dedim... Beypazarı Şekerspor´a gidip bana lisans çıkartın, benimle profesyonel sözleşme imzalayın, Galatasaray maçının son 5 dakikasında oyuna gireyim. Ertesi gün kulübe 500.000 TL bağışlayım.

Yeter ki Metin Oktay´ın, Fatih Terim´in, Cüneyt Tanman´ın, Prekazi´nin, Hagi´nin ter akıttığı sahada veda maçında oynayan oyuncular listesinde adım olsun, terim olsun...
 
Mecidiyeköy'ün anlamı kayboldu artık. Oradan geçerken duyulan heyecan, oranın bir özelliği olmayacak artık. Otoyoldan geçerken biraz daha yavaş geçmek, Sami Yen'in önünden yürümek için otobüsden bir durak erken inme olmayacak artık.
Aslantepe yeni Sami Yen'imiz olur inşallah. Başka türlü bu duygular geçmez. Offf Offf
 
Takım kötüymüş , Polat varmış , Kazımmış falan filan çok da umrumda yani hepsi bugün var yarın yok adamlar. Ama Sami Yen yarın yok ve yenisi gelmeyecek hiç .

Özleyeceğiz...
 
Deniz Baskın' Alıntı:
Takım kötüymüş , Polat varmış , Kazımmış falan filan çok da umrumda yani hepsi bugün var yarın yok adamlar. Ama Sami Yen yarın yok ve yenisi gelmeyecek hiç .

Özleyeceğiz...

aynen... ali kırca şiiri okurken gözümün önünden geçti... 1996 eylül ayında bir denizlispor maçı ile başladı herşey... hakan şükür ün iki golü karşıladı beni... ve bugün veda... oturdum ağladım :(
 
Özleyeceğim...

Ama çok şükür ki denildiği gibi hatıralar yıkılmıyor,onlarla yaşatacağım Samiyen'i içimde.

Kardeşimide Samiyen'in son maçına götürdüm,o çocuğum bile Ali Kırca şiiri okurken ağladı ya sanırım Samiyen'e karşı görevimi yaptım ben diyebilirim...

Evet, bin kere evet ,stadlarında ruhu olur hele bu stad Ali Samiyen ise milyon kere evet.
 

Üst