Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Stadyum'da Önder Abi'nin saydığı gibi çok eksiklikler var. Nereye dokunsanız ya da bir yere sürtünseniz üstünüz toz pislik içinde kalıyor. Metro'dan bir iniyorsun etraf inşaat toprak birikintileri. stadyum sanki dün yaılmışta ertesi gün maç oynanıyormuş gibi. Halen inşaat görüntüleri çok var stadın içinde dışında. Sadece üç metro girişi ile bu stad boşalmaz en azından bir başka yürüme yolu üst geçit falan yapılması lazım. Yoksa "bizim çilemiz bitmez ilk olimpiyat şimdi burası" lafları söylenir durur.
 
ulaşım sorununa çözüm lütfen maça giderken sorun değilde maç bittikten sonra 40 bin insanı metroyla taşımaya çalışmak resmen eziyet
hani paranla rezil olmak durumu varya ispatı
 
Bu dönem takım kötü olduğu için stat hiç full olmadı ama bu sene takım beklediğimiz gibi olursa metroda çok insanın canı yanar. He razıyım o ayrı :) Beklerim abi 1 saat ben nolcak yeter ki futbol göriyim takımımdan.
 
Ya sorunu otobüs seferleriyle engelleyemez miyiz tabi biraz taraftarımızında bilinçli olması lazım camını filan indirirse olmaz istanbulun her yerine 1 2 otobüs kaldırsan zaten o kadar yığılma olmaz bi ara vardı ama otobüslere zarar verdiğimizden kaldırıldı ondan sonra da gitmedim stada yol sorunu hallolmadan da gitmeyi düşünmüyorum tam bir eziyet .
 
Fenerbahçe derbisinde 'Fenerbahçeli' taraftarlar İETT otobüslerinin camını kırdı diye bize kullanım 'parasını verdiğimiz' otobüsleri vermeyi kestiler. Bu yüzden otobüs kullanan yaklaşık 5bin kişi metroya yönelmek zorunda kaldı. O otobüsleri geri getirmek bile nefes aldırır metroya.
 
Ayıp artık gerçekten, insanlara bu eziyeti çektirmeye kimsenin hakkı yok! Maçın 70.dakikasında millet maçtan çıkmaya başlıyor. İlk yarının ortalarına kadar stada hala insan geliyor. Bu mu sizin modern stat anlayışınız? Açılışa kadar son sürat devam eden arka yolların yapımına nedense (!) o tarihten beri ara verilmiş. Diğer dünya kadar eksiği geçtim bari geliş gidişi rahat bir hale getirin yahu.
 
99md10.jpg


2wdt313.jpg



Aslantepe de aracınızla gittiğinizde en az eziyet çekerek eve gitmenin formülü..kırmızı çizgiyi metro girişi veya isparkın solunuzda kaldığı yuvarlağın oradan başladığını kabul edin..kağıthane tarafından gelsenizde , levent tarafından gelsenizde buraya geliyorsunuz sonuçta..yuvarlağın oradan köprüyü geçip 100 mt kadar gittiğinizde siteler var..çok rahat arabanızı parkedecek yer buluyorsunuz..hem site güvenlikleri olduğu için güvenli bir bölge..otopark masrafı yok..sarı çizgi ise yaya katedilen mesafe..hiç dağ tepe aşmadan çamura batmadan tem in yanından ilerliyorsunuz..güney tribünün olduğu yere çıkıyorsunuz..çıkıştada aynı şekilde akşam yürüyüşünüzü yapıp arabanıza ulaşıyorsunuz..çıkışta sitelerin ordan aşağı salınanlar için trafik derdi yok..kağıthane-eyüp-ayazağa-maslak tarafına hiç trafiğe girmeden gidebilirsiniz..levent tarafına gidecekler tekrar köprüden isparkın bulunduğu yere gelmeli..orda da çok az trafik oluyor..burayı çok az kişinin kullandığını farkedip yazma gereği hissettim..çoğu kişi gibi en azından ölüm tehlikesi geçirmeden maçtan ayrılabiliyorsunuz..ya da 2 saat otoparkta beklemeden diyelim..
 
Yöneticiler kalkar devletin ayağına gider ve yol çalışması başlar aylar sonra. Yazık be.
 
http://yfrog.com/z/nxy5cxxj

kokuşmuşlara boyun eğmeye devam ediyoruz..şu kulüpten de bir kişi çıkamadı şu kokuşmuşlara haddini bildirecek !

Yapılırken çok heyecanlıydım ama hem beklediğim gibi bir stad yapılmadı(çok daha güzel bir stad yapılabilirdi) hem de malum yaşanan olaylar..Özellikle ikinicisi sebebiyle hiç bir zaman ben Türk Telekom Arena'yı sevemeyeceğim..

Güç böyle bir şey işte,arkana vatandaşın yarısını aldığın zaman istediğin konuda istediğin terbiyesizliği insanın gözüne soka soka yapabiliyorsun..Kimse de sana karşılık veremiyor..Galatasaray'ı bu duruma düşürenler utansın diyeceğim ama utanacaklarını da sanmıyorum..
 
bu yaptıkları afedersiniz ama şerefsizliktirmadem öyle o tabeladan tüm stadlara taksanıza yazık günah ya ne hallere düştük elimiz kolumuz bağlı resmen .
 
Çıkıntılık gibi olmasın ama bıktım ulan ben bu stattan. Ne bu be Sami Yen'in arazisin peşkeşi çek sonra bi de stat yaptık biz wuaaaa diye öt. Yetti lan o soğuk , futbolla alakasız , ambianssız , yabancılık çektiğim stattan. Ayrıca stadın adı Ali Sami yen filan olmasın. Biletler 35 değil de 70 olaydı ama Sami Yen'de kalaydık keşke. Yemin ediyorum bıktım bu stattan ben. Bugünkü milli maça bilet elime geçtiği halde gitmedim , sırf Seyrantepe'de olduğu için. Yanlış anlamayın trafikten korkum yok ; ama ben o stadı kabullenemiyorum. Ben Sami Yen'i özledim. Sami yen varken o külliyeye stat diyenin de aklından şüphe ederim. Aslantepe'nin , lisede 19 mayıs gösterileri için çalıştığımız stattan manevi olarak bi gram farkı yok. Meşale sokak yok , orjin yok , kapalı boş , golden sonra hiç tanımadığın adama bakıp sarılma bile yok. Yerinde oturma var , önündeki engeller var , boğuk metro atmosferi var. Hayaller bu değildi... Yazık oldu hayallerimize :(
 
Deniz, eline, koluna, beynine sağlık.

Bir kez gittim stada, iyi bir akustiği var ama o kadar. İşin kötü tarafı; Olimpiyat gibi geri dönüşü yok bunun.
 
Bu stat her daim orada olacak sadece Galatasaray Taraftarına aittir!


Yönetim bu konuda ciddi şekilde sınıfta kalmıştır.
 
daha önce antlaşma da yazıldığı söyleniyor tabelanın orda olacağına dair eğer doğruysa Adnan bey giderken son kazığı da atmış gitmiş...
 
Alisamiyen.net'te gördüm çok duygulandım,sonuna kadar katılıyorum bu görüşe!

O tabela bizim şeref madalyamızdır.İlerde çocuğum bu ne diye sorarsa oğlum biz zamanında güçlüye boyun eğmedik,dik duruş sergiledik,işte bu onun anısına dikildi diyeceğim.Yaşasın şerefli parçalı,yaşasın hiçbirzaman kimse önünde eğilmeyen,bükülmeyen dik duruşlu Galatasaray taraftarı!

Bu iktidar elbet gider,yeni gelenlerede o tabela mesaj olur.Ağalar beyler biz güçlüyüz diye bize boyun eğmeyecek bir kitle var bu ülkede derler tabelaya baktıkça o gün akıllarına gelir ve birdaha düşünürler!
 
Tabela konusunda ve stadta olmasını beklediğimiz ama olmayan şeyler konusunda sınıfta bundan 2 önceki ve bayrağı devraldıkları yönetim sınıfta kalmıştır. Devletle iş yaparken onlar kurallağı değiştirebiliyor ancak senin buna girişme ihtimalin her zaman çok çok çok daha kısıtlı oluyor ne yazıkki bu durumda böyle bir şey.
 

Üst