Ayberk Olmaz

Ege'nin karşısına çıksın bir Fenerli Hamilton,Efesli Dunston,Eski Galatasaray'lı Zach Auguste, Gaziantep'teki Jaiteh... Steps top kaybı,hucum faul ve kenara gelmesi bir olur. Ufuk Sarıca'da Milli takıma bu ve bunun gibi bir kaç ismi alıyor ya anlamak zor.Sonra diyoruz neden Isveç'e yenildik...Metin Turen,Ege Arar,Goksenin gibi oyuncuların işi yok Milli takımda.. Neyse ki Alperen Sengul,Ercan Osmani,Sehmuz Hazer gibi oyuncular artık var Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan.
 
Ege Arar'ın, Ergin Ataman'dan aldığı uzun kontrat olmasaydı 2017 ya da 2018 yazında ayrılacağını hepimiz biliyoruz değil mi? O zaman hepimiz kutlama için şampanya patlatacaktık. Kendisinin rezalet geçirdiği 3 yıllık dönem ortada (2016-2019). Ege Arar'ın konusunda yazılanları okuyabilirsiniz. Geçen sezonda 2-3 maç hariç üst düzey bir performans ortaya koymadı ki sezon içinde 5-6 maçı sakatlıktan kaçırmıştı.

Bizim derdimiz "Ege Arar niye bırakıldı?" olmamalı. Zaten bizden aldığının 2 katından fazlasını alıyor Aliağa Petkim'de. Derdimiz "Neden Samet Geyik'i Türk Telekom'a Sertaç Şanlı'yı Anadolu Efes'e kaptırdık? Neden bütçemiz bunları almaya yetmiyor? Neden Mustafa Cengiz haini ve zavallı yönetim basketbol takımımız için para bulamıyor?" olmalı. O zaman soruna doğru açıdan bakmış olacağız.
 
Geçen sene Fener maçlarında Vesely'nin karşısında tutabildiğimiz tek uzun Ege Arar'dan bahsediyoruz değil mi? Adama 3 yıl sabrettik, tam kariyeri yükselişe geçecekken elden kaçırdık. Ama siz Ege Arar'ı bile elinde tutacak vizyonu gösteremeyen yöneticiler yerine çapı belli de olsa sahada Galatasaray için emek harcayan adamları eleştiriyorsunuz. Spor sadece sahada icra edilmiyor arkadaşlar, bir takımın iyi olmasında, hele bizim gibi her sene kadrosunun yarısı değişen bir yapıysa kötü günde en büyük pay sahibi de yöneticilerdir.
 

Üst